Kajenje [Združene teme]
- metuljčica*
- Cosmofrik
angel girl... Kaj pa če bi spoznala nekoga ki ti je zelo všeč in bi si želela kaj več pa bi ti rekel da smridš ker kadiš... Bi ti takrat tudi vseeno blo kaj si kdo o tebi misli... Js zase vem da če bom kero mel, zraven mene nebo kadila. Če bo želela bo šla pač ven na balkon, v bajti in kjer bom js pa nikakor... Pa če bo hotla poljub si bo šla zobe prat al pa čingum v usta... Pa še nekaj... Vsakemu ni glih vseeno kaj nekdo drug pravi za njegovim hrbtom.. Lahko praviš da ti je sam ni to glih tako v praxi
Tako da v bistvu se oziraš na mnenja ostalih, hočeš nočeš... Meni je pa drugače prav fajn zdej ko je ta zakon, ker pridem domov tak kot sm se odpravu ven... Brez vonjav po čikih in oči se mi ne solzijo in še lahko zavoham kak parfum uporablja kera punca, seveda js govorim v normalnih okoliščinah kot so barčki in urejeni prostori z ventilacijo ne kaki diskači, ko so natrpani notri vsi ko sardele...

Metuljčica jaz nisem vzela to kot napad za kadilce, brez skrbi
Bigboi sem že imela enga takega, ki ni prenesel kajenja in pač ko sem bila v njegovi družbi nisem kadila. Saj to ni problem! Pa to, da bi za mojem hrbtom govoril, da smrdim.. Sorry, ampak to mi je pa otročje..

Bigboi sem že imela enga takega, ki ni prenesel kajenja in pač ko sem bila v njegovi družbi nisem kadila. Saj to ni problem! Pa to, da bi za mojem hrbtom govoril, da smrdim.. Sorry, ampak to mi je pa otročje..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Bigboi, mogoče se ti sekiraš, če se o tebi grdo govori. Jaz se nisem nikoli. Sploh pa ne, ker bi mel nekdo kej proti, da kadim. In to, da kadim, je moja stvar. Če ti ne paše, ti ni treba biti zraven mene?! Če nekomu, ki mi bo všeč, ne bo pasalo, da kadim, oz. zarad tega razloga nebi želel bit z mano... Se lahko isti trenutek posloviva.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
urszika napisal/-a:Zakaj ni 11ga razloga, npr. da boš na stara leta težko spal ker boš krehal kot ena 20 let stara stoenka v spanju? To mi je najbl grozn, poslušat fotra kako ponoč kašlja in si predstavlat kakšna ma pluča.
moj deda nkol ni kadil pa je ponoč kašlal k deset starih stoenk skupi

jemina napisal/-a:^^Ja točno tko.
Ok res nekaterim smrdijo cigareti in če se zato z mano kdo ne bo hotel družit to samo kaže na njegov primitivizem. In takih ne rabm
dvojna merila, kaj?

drgač pa tale sklop zadevščn proti kajenju...jah čist so neumesne

Jaz sem kadilka. Pa spoštujem tako kadilce kot nekadilce. Novi zakon o prepovedi kajenja v lokalih mi je všeč, saj tako lahko nekadilci v miru brez vdihavanja dima kofetkajo.... mi je pa ful uredu, da lokali na svojih terasah uredijo prostore še za nekadilce - postavijo grelnike, dekce....
Hodim s fantom ki tudi kadi tako, da glede tega nimava problemov(da komu smrdi dim).
V prihodnjosti si pa želim nehat zarad zdravja...ampak je težko k je tko dobr....
Hodim s fantom ki tudi kadi tako, da glede tega nimava problemov(da komu smrdi dim).

V prihodnjosti si pa želim nehat zarad zdravja...ampak je težko k je tko dobr....

nutella napisal/-a:Bigboi, mogoče se ti sekiraš, če se o tebi grdo govori. Jaz se nisem nikoli. Sploh pa ne, ker bi mel nekdo kej proti, da kadim. In to, da kadim, je moja stvar. Če ti ne paše, ti ni treba biti zraven mene?! Če nekomu, ki mi bo všeč, ne bo pasalo, da kadim, oz. zarad tega razloga nebi želel bit z mano... Se lahko isti trenutek posloviva.
Heh... Tu lahko rečeš karkoli, dejstva so drugača... Vsak si zapomni kar mu kdo reče, hočeš nočeš... Vidiš če fantu ne paše da kadiš se bo on umaknil, heheh... optimist