@Roberta R.: ne gre se zato, d abi bilo to tvoje mnenje.Tvoje odklonilno nenje že sprejmemo, ampak nekateri bi pa najraje linčali take in zakonsko prepovedali to, pa je praktično čist stvar od svakega posameznika in nima nobenga za brigat kaj kdo v psolti dela.V tem je fora.
De Sade je res huje od tegale.
res,jaz nevem kako to da ga imamo v knjižnih policah,mojadva sta cela knjigofila,ampak....tole ne,...tole je pa samo za enkrat v roke vzet in,...in neveš kaj narest,ti je slabo,ampak nekak ga morš mal prelistat.in ugotovit da konc koncev ni možno tega brat.ma,resno,tile na tej strani nimajo desetino tok domišljije kot Markiz....
Yuck..men je to bolano, pa tut ljudje ki imajo tako bolane fetiše nimajo vse v glav pošlihtan..
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
js res nevem kej vam je tlele kej grozno in gnusno...pač folk dela to k jim paše, ma zrd tega ni nč kej narobe z njim...in še neki...takim ljudem se na tunej ne vidi d majo take fetiše...kako pole veste d vaše prijatlce niso take ? sej valda vam ne bi povedle če pa tko razmišlate o takih ljudeh...
okej, če te nekdo pofuka v rit, da teče kri, je normalno. če pa si režeš žile, pa ni, al kaj? saj je isto, oboji uživajo v bolečini. ampak, tiste tadruge bi vsi psihiatrom pa psihologom pošiljali. za mene so oboji zreli za psihiatra
^^
To je ubistvu resnica. Samodestruktivnost je povsem ista kot če te nekdo drug, pa ti pri tem uživaš.
Ljudi ki se režejo(ne samo iz razloga, da bi se ubil) takoj pošljejo k psihiatru, ker sam sebi škoduje in to ni prav(čeprav je njim všeč to, kar počnejo). Tukej je pa povezano s seksom, ampak vseeno nekdo drug škoduje njim, pa je vse vredu.
Če moramo sprejemat to koz "odprto spolnost" potem sprejmimo povsem vse, kar ljudje počnejo drugim in sebi.
tanchii napisal/-a:okej, če te nekdo pofuka v rit, da teče kri, je normalno. če pa si režeš žile, pa ni, al kaj? saj je isto, oboji uživajo v bolečini.
no sej točno to sem hotla v enem od prejšnih postov poudart..seveda pa ne poznam nikogar ki bi to prakticiral (vsaj ne da bi vedela) zato težko rečem.. sam se je pa moja kolegica rezala žile in že 2 leti hodi k psihologinji zaradi tega
(__/) ( o.O) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.