Me ne bi motilo, če bi bilo fantu, ki mi je všeč ime Lojze ali pa Franci. Dokler je dober do mene in me ima rad.
Drugače pa...Mojemu fantu je ime Miha Imela pa sem npr. Darjan(3leta), Luka(3mesce), Roberth(iz Californie 3mesece ''občasnih srečanj'')...
moj je pa primož bivši so pa jure,nejc,tomaž ... blabla. Do zdj sm mela več al manj take tipe k so mel tko navadna imena, "popularna" ... poznam pa enga k mu je ime Bekim, funny.
sam menm da ime ni tok pomembn.... če ma že res toook grozn ime ga še useen lah kličš "srči" "lubi" itd.
Moj je tud Miha.. drgač se mi samo ime sploh ne zdi pomembno, ker ime ne pove ničesar o človekovemu karakterju.. Ok je pa res, da lahko smešno al pa staro ime marsikej popestri
I thought I was a fool for no-one, but oh baby I''m a fool for you...
tejchaaa napisal/-a:moj je pa primož bivši so pa jure,nejc,tomaž ... blabla. Do zdj sm mela več al manj take tipe k so mel tko navadna imena, "popularna" ... poznam pa enga k mu je ime Bekim, funny. sam menm da ime ni tok pomembn.... če ma že res toook grozn ime ga še useen lah kličš "srči" "lubi" itd.
če ne bi vidla da si z ljubljane, bi mislla da to piše moja kolegica
(__/) ( o.O) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.