Prvi spolni odnos, po kolikšnem času? [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Koliko časa sta bila s partnerjem skupaj,ko sta imela prvi spolni odnos?

manj kot 3 mesece
197
61%
4 mesece
46
14%
pol leta
28
9%
več kot pol leta
54
17%

Skupaj glasov: 325

chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

jah, ponavad je tko..da čist razumem tiste k niso mogle zdržat 1 mesc (ker so pač navajene da so že in da ni to nč tazga in da je hudo) in po druh stran mi je razumljiv da ste čakale ene tut po en let, ker pač greš počas, ne veš kako te stvari grejo in hočš da je 1. lepo... :cool: am i right? :D

drgač sm pa jz po 4ih mescih z mojim..blo je čist na taprau dan (lol), taprau kraj, čas, use use use..nikol ne bi spremenila, bolel ni nč, niti mau krvi, uglaunm idealno pa še čist me je navdušu za to :D da me komi obvladuje :D ccc
GoldenSoul
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenSoul »

Spoznala junija --> prvič se je zgodil avgusta.
Uporabniški avatar
tay-girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a tay-girl »

dobri mesec, mislim da nekaj takega. :lol:
Everything happens for a reason..
Uporabniški avatar
princes semika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a princes semika »

ja, čist odvisen od vsakega človeka posebej, nikakor pa ne manj kot tri mesece, saj je moje mnenje, da moreš prvo človeka spoznat in se šele nato spustit z njim v globlji odnos,
p.s.: kondom je učinkovita zaščita pred spolno prenosljivimi boleznimi, vendar ne 100 procentna... :wink:
drugače, pa je pri meni odvisno od osebe in kakšen odnos imava in kako se odnos razvija..
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

prvi teden.. s tem da sva se poznala že 3 leta.. zadnje leto pa se še bolj spoznavala prek msnja, smsev in telefonskih pogovorov.. :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Pussy_Cat
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pussy_Cat »

po enemu mesecu in pol
Uporabniški avatar
Vojcha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Vojcha »

Zdejšnji fant me je čakal recimo da malo več kot mesec.. Nisem mogla več zdržat, ker mi je bil zeeelooo privlačen in sem se morala prav nazaj držat, da nisem takoj ''padla''. Nisem hotla takoj tudi, ker sem si želela, da bi z njim trajalo, ne da bi bi se po enem sexu vse takoj končalo...
Uporabniški avatar
neenchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: nekje med oblaki

Neprebrana objava Napisal/-a neenchy »

dobrih pol leta
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dreams

Neprebrana objava Napisal/-a IJO »

joa js se pa raje hitro prepricam kok je v postli dobr :P
:roll:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

IJO napisal/-a:joa js se pa raje hitro prepricam kok je v postli dobr :P
:roll:

tudi jaz :lol: mislim, da je od česa drugega odvisno ali je punca ''lahka''. vse je v glavi. če stoji za svojimi dejanji, in je samozavestna, ni čisto nič lahka če ''hitro pade'' (vsaj ne v takšnem negativnem smislu). Punce smo tudi bitja z svojimi potrebami, ne samo fantje, za katere je kao ''normalno'' da se bolj hitro dajo dol :D

ne vem, zakaj bi se oba na začetku zadrževala, če si tega oba želiva :twisted: res ne razumem nekaterih. sto ludi sto čudi :P če pa fant zaradi tega več ne spoštuje tako punce, ali česarkoli se že bojite, potem pač ni primeren zame, pika!
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Po dobrem mesecu dni...
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
pooksy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pooksy »

recimo ene 14 dni. zakaj bi človek čaku in se muču? ok je pa res, da je bolš mogoče, če se prej dobr spoznaš, ampak.. :D
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

predn sva začela hodt, sva se pou leta poznala in to kr nekk dobr, pol sva začela hodt, u postl pa pristala po 2 tednih... mogoče mal prehitr, ampak mi ni čist nč žou, ker je blo fino :D
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a brunett »

Uh, s prvim fantom sva čakala(oz. sem bolj js njega čakala :D) celih 7 mesecev, oba sva bila nedolžna in ko se je končno zgodilo je blo res fenomenalno...

V naslednjih vezah pa je šlo to dost hitreje, dve vezi pa sta se celo "razvili" iz ONS. Sicer je pa vsaka veza drugačna in mislim da ni nekega univerzalnega pravila glede tega.
Uporabniški avatar
BlackMagicWoman
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Somewhere over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a BlackMagicWoman »

Čakala sva 4 mesece, vendar sva bila drug drugemu 1. Pred tem pa sva bila več let najboljša prijatelja. Všeč mi je da se je vse odvijalo tako počasi in nebi ničesar spreminjala. V spolni odnos sem se spustila pripravljena in iz ljubezni. In najina ljubezen še vedno traja. :)
Odgovori