Ja to tud mene zanima kako zdrži z njim?? Men grejo na živce njegovi komentarji, pa jih samo berm....ne predstavljam si, kako bi bilo, da bi ga mogla prenašat zravn sebe tko da ne vem no....po mojm da tud ona ni glih gladka, da ga prenaša pa da se še poročiš z njim in si z njim celo življenje ...svaka ji čast da ga prenaša....
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
electra* napisal/-a:slava mu je stopla v glavo?od kje pa njemu slava?je bil kdaj on slaven?daaj lepo vas prosim noo..če je ta tip normaln,govori kk težko je bit v svetu slave da ga vsi oblegajo daaaj ni pa povedu da na njegovem koncertu poje on skup z petimi poslušalci....mislim kaam je šov svet?? pa neka poroka ki je še svet ni vido pa lepo vas prosim...pa se zaroči pa pošle svoje fotke medijem oni jih pa itaq objavijo ker se folk rad dela norca iz takih stvari...naj se malo zresni
ja no, pol pa "slava" nosi se v glavnem doooooooosti preveč, kot je res, ampak naj mu bo. še enkrat ponavljam, da je dober človek čeprav v javnosti bolj dela norca iz sebe kot karkoli drugega. žal
grossi : ja to pa res. tam se je pa pokazal njegov redki intelekt, s katerim me vedno znova preseneča. njegove izjave, ki se mi resnično zasidrajo v srce in njegova pot do uspeha me impresionira, nimaš kaj. damjan murko 4ever!!!