Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

Hely_3 napisal/-a:Na kakšne oblačila pa vse pašejo balerinke??? Kakose moraš obleči da jih lahko nosiš????
Kje si jih pa kupila???

Ker men so ble full dobri čevlji na špico.
Pa kao niso več v modi :cry: :cry:

Glej; meni se zdi nesmiselno, da se ukvarjaš s tem, kar ni v modi, kar je ... bla bla bla ...
Jaz se toliko ne oziram na modo ... ko so bili špičaki v modi jih jaz nisem nosila - ok ene mam, ampak še te sem imela 3x obute ...
Drugače pa balerinke pašejo kamor koli (ali pač?) ... k kavbojkam, krilu ... Meni se zdijo fejst fajn, ker maš bolj športne, elegantne ... za vsak stil ... Dobiš jih pa v vsaki trgovini z čevlji- Mass, Peko, Alpina, Humanic ...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Dejte povedat na kaj lahko vse potem nosiš balerinke???
Ker jaz nisem prav navdušena nad njimi ampak vseeno sem se odločila da si jih bom kupila ker so v modi. Čeprav so mi pa full dobri čevlji na špico ampak kaj ko niso več v modi :cry: :cry: :cry:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SIEENA »

laram napisal/-a:
Hely_3 napisal/-a:Na kakšne oblačila pa vse pašejo balerinke??? Kakose moraš obleči da jih lahko nosiš????
Kje si jih pa kupila???

Ker men so ble full dobri čevlji na špico.
Pa kao niso več v modi :cry: :cry: :cry:

Glej; meni se zdi nesmiselno, da se ukvarjaš s tem, kar ni v modi, kar je ... bla bla bla ...
Jaz se toliko ne oziram na modo ... ko so bili špičaki v modi jih jaz nisem nosila - ok ene mam, ampak še te sem imela 3x obute ...
Drugače pa balerinke pašejo kamor koli (ali pač?) ... k kavbojkam, krilu ... Meni se zdijo fejst fajn, ker maš bolj športne, elegantne ... za vsak stil ... Dobiš jih pa v vsaki trgovini z čevlji- Mass, Peko, Alpina, Humanic ...

Bravo laram, kaj se usi tok ukvarjate s tem kaj je u modi, noste tist u čemer se sami dobr počutte in u čemer ste sami sebi ušeč, balerinke res pašejo povsod, jst sm si jih kupla u Kosezah, pa u Bati jih tut majo
This too shall pass.
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

Pa saj pravim, da jih majo vsepovsod ... Jaz nikoli ne gledam na to kaj je v modi in kaj je že out ... saj razumljivo, da ne moem kupiti nekja čisto drugačnega, ker nimam na izbiro nevem koliko trgovin, ampak vsak se naj obleče kaj mu paše ...
upam, da ste me kaj razumeli ... :D
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Nosim balerinke, allstarke z peto... in always adidaske :D:D
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
izitanči
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: bela ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a izitanči »

Za pozimi....take Slika za vsak dan Slika
za poletje(sam so druge barve) Slika
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
Uporabniški avatar
_ladybird_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: .......

Neprebrana objava Napisal/-a _ladybird_ »

Hely_3 napisal/-a:Dejte povedat na kaj lahko vse potem nosiš balerinke???
Ker jaz nisem prav navdušena nad njimi ampak vseeno sem se odločila da si jih bom kupila ker so v modi. Čeprav so mi pa full dobri čevlji na špico ampak kaj ko niso več v modi :cry: :cry: :cry:

pa kaj se sekiraš če niso špičaki več v modi, če so teb všeč jih še vedno nos...jst vem da ne bi sam zarad tega ker neki ni več v modi nehala nosiit, če je men všeč :roll:
Uporabniški avatar
Playgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Playgirl »

Hely_3 napisal/-a:Punce kaj pa balerinke???

Kaj mislite o teh čevljih??? So vam všeč??? Jaz jih mislim kupit ker so sedaj moderne sam mi niso nevem kaj extra všeč. Pašejo na kavbijke???

Balerinke so super. Jst mam ene take ornk za delat...od Gozzija. Copatek. Nič ne bolijo nogice v njih.

Pašejo na kavbojke, na kikle, na kratke hlače, na kratke kikle, 3/4 kavbojkle...povsod...
Uporabniški avatar
Playgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Playgirl »

SIEENA napisal/-a:A slučajno katera ve kje bi se dal kupt lacoste čevlje, ker so mi ful ušeč!

Poglej...tle so mal klepetale, sam bolj mal povedale :lol:
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=1515
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

punce kje je ta trgovina bata?a je to samo v ljubljani?
Dalila
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Dalila »

Hely_3 napisal/-a:Punce kaj pa balerinke???

Kaj mislite o teh čevljih??? So vam všeč??? Jaz jih mislim kupit ker so sedaj moderne sam mi niso nevem kaj extra všeč. Pašejo na kavbijke???

Men balerinke niti slučajno niso všeč. Moja mat je čist nora nanje in ker so v modi jih spet lahko dobi povsod. Vesela sem zanjo :D .
Ampak sam zato, ker so moderne jih jaz niti slučajno ne mislim kupovat in nosit!! Če ti niso nevem kako všeč, ne vem zakaj bi jih mogla nosit??
pa pa
bunnyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bunnyka »

Meni je ql vse od tega:

http://www.neckerman.de/index2.mb1?mb_f ... 008522&sch
napp=off&track_sitestat=mode_sie&mb_v301_ch=e563c

do tega:

http://www.superge.si/html/svn/609461-AA.shtml

:D
Uporabniški avatar
manck
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a manck »

js mam zdj ene balerinke, čeprov jih nism mela namena kupt...drgač pa sm bl za športne čeveljce te vsaj nič ne ožuli...za kakšne petke pa skorajda nikoli nimam poguma..eh
smotkA
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkA »

Jst pa trenutno nosim predvsem:
SlikaSlika
SlikaSlika

To je tko za vsak dan.... Superge freak sm ja, sej vem :D :wink:
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

ja pri meni pa danes ni šlo s čeveljčki. :cry: tukaj v kranju sploh ni nobene pametne trgovine s čevlji, če pa že je pa nimajo luštnih belih balerink, ki bi imele čist nizko peto. :cry: joj, kok sem jezna, jaz rabm balerinke nooo....a ma katera predlog kam naj grem pogledat?
Zaklenjeno