Vse o MSN / Problemi z msn
- _*Jagoda*_
- Komunikatorka
- Kraj: Slovenija :D
Aja ups, sm misnla, da ni noben vidu
Sm misnla, da pišem v temo za blog, pa sm pol hitr zbrisala ... bom dala še enkrat link gor: http://www.computerhope.com/htmcolor.htm

Še malo pomoči bi rabila.
Zdele sem snela msn, kjer lahko vidiš barve pisav.. in sedaj nevem kako daš za pisavo kodo.
Naprimer če imaš nick Maja kako daš kodo da bo tole napr. modro? da je krepko, ležeče, podčrtano.. to znam, sam pri barvah mi pa zašteka.
Daš mogoče takole [koda]Maja[/koda]?

Zdele sem snela msn, kjer lahko vidiš barve pisav.. in sedaj nevem kako daš za pisavo kodo.
Naprimer če imaš nick Maja kako daš kodo da bo tole napr. modro? da je krepko, ležeče, podčrtano.. to znam, sam pri barvah mi pa zašteka.

Daš mogoče takole [koda]Maja[/koda]?
• I was standing in the park wondering why frisbees get bigger as they get closer. Then it hit me. •
-
- Sramežljivka
jagodka85 napisal/-a:Moraš met dodatek Msn plus. Klikec
Ojla! Mene pa zanima, če si naložim tale dodatek msn plus, če se mi potem ohrani slovenska verzija msn-ja.
hvalaaa!
-
- Sramežljivka
odpreš ikonco za msn plus, ki se nahaja v isti vrstici kjer lahko spremeniš barvno shemo in pogledaš pošto. Klikneš preferences, zavihek customize in nato da levi strani personalized status in maš napisano options pa si odkljukaj "display the personalized status window when I change my status to away"