Sploh ne, Merlose je en freak ljubosumn kr jokat je začela, kr ni zmagala..Pa nenehno se v ospredje postavla itd.. Dobr pozira, supr hod, sam njen obnašanje je ena sama farsa.
Tinki napisal/-a:Oh ja... Sm happy, kr je caridee zmagala
Jaz tud. Sem njej kr privoščila, ker melrose ... ne vem, že od začetka je nisem prebavljala, saj je lušna pa vse, ma dobre fotke, super hojo itd., sam njeno obnašanje pa me ni najbolj navdušilo.
Neka ti Bog podari krila neka ti nebo podari spas da pjevaš, pjevaš svima da zauvijek čuju tvoj glas
^^ Res je, ampak Caridee tudi nima najbolj primernega vedenja - če se samo spomnimo kaj je rekla sodniku in fotografu Nigelu Barkerju pred snemanjem na prizorišču bikoborb... In ko je strgala obleko Melrose danes v zadnjem delu... sicer ne vemo ali je bilo nalašč ali ne, ker so obleke oz. vlečke res bile dolge, ampak vseeno sta mi bile Caridee in Melrose enakovredni, tako da za nobeno nisem prav navijala. Je pa bila Melrose na modni reviji boljša. Caridee je preveč stegovala vrat, kot bi zadrževala dih (Tyra je bila istega mnenja).
Jaz pravim tako- naj zmaga najboljša in to je Caridee glede na vse slike tudi bila. Morda je Melrose imela boljšo prezentacijo na modni brvi, ampak če pogledamo slike, pa je zmaga Caridee upravičena.
Lahko, da je mela Cariidee boljše slike, sam ima pa obupno obnašanje! Merlose je profesionalna, živahna, mal preveč samozavestna, sam to je itk dobro v tem poklicu! Jest mislm, da ni zmagala zato, ker sodniki mislijo, da je prestara!