Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

lakeesha napisal/-a:help me! pred pol leta sva nehala ker me je prevaru... :cry: dons smzvedla neki kar sm pol leta upala d bom še kdaj slišala... d mu ni vseen d je zajebu, pa d bi naredu "prvi korak" sam mu je bad... to mi je moja kolegica (njegova sošolka) povedala, k je bil učer pr njej d je dobil zapiske... in zdj me bejba sprašuje če bi šla na kavo z njim d se pogovoriva... jez ga po pol leta še vedno nism prebolela, še zmer ga pogrešam... :cry: kva naj nardim? grem al ne? :cry:

Jaz nebi šla, glede na to kaj je naredu. Še posebi če bi bla nekje na sredi prebolevanja. Odločitev je pa seveda tvoja, ker ti sama sebe najbolj poznaš. Srečno. :)
tipika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tipika »

Vsem se zdi da je najlažje prekinat stike z njim ampak ni tako! To je tako kot bi bežal pred nečim. Sploh pa glede na to da sva midva bila prijatelja in verjetno bova to tut ostala, kaj naj pa naredim jaz?? :eek: :eek: Njemu sem js vedno lahko vse zaupala in še vedno mu lahko vse povem. Midva se pogovarjava tud o tem kaj se dogaja zej z mano in me tut on tolaži ko mu povem da mi je hudo brez njega!! Tko da ohranjanje stikov z bivšim sploh ni slaba zadeva. Men je na nek način po parih dnevih dost bolš že, sam zarad pogovora z njim in ko vem da na nek način je še zmeri vse tko kot je blo :wink: Pač to bom js sama pri seb mogla razčistit pa se nehat obremenjevat s tem zakaj pa nisva več skupaj pa zakaj ne morva bit pa te zadeve.
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

heh, sej pri men je tut fora v tem, da sma pred tem bla leto pa pol dobra prijatelja. pa ful okrog hodla in mam na vse lepe spomine. samo je pač tistih par tednov pol vse uničlo. in mene v bistvu res bolj boli za prijateljstvo ... pa sej me je kdaj razočaral, samo smo vsi krvavi pod kožo. ne vem. bo že nekak. upam vsaj.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

men je tud laži ker sva še zmeri v stiku(ne uno ful, na vsake tok časa se slišva), uno da ga kr naenkrat čiz zbrišeš iz lajfa bi bil zame prevelik šok... tud sva se zmenla da bova frenda ostala, ker se mi zdi brezveze da bi se zdaj neki grdo gledala, konec koncev sva se včasih vseen mela rada... jz sm ga pa že kr precej prebolela(čeprou še vedno dost mislm nanjga, ampak ne v takem smislu da bi bla zdej žalostna pa da bi jokala za njim).. no kok sm ga pa zares prebolela bom pa pomoje vidla šele takrat ko bo meu novo punco :?
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

tipika napisal/-a:Vsem se zdi da je najlažje prekinat stike z njim ampak ni tako! To je tako kot bi bežal pred nečim. Sploh pa glede na to da sva midva bila prijatelja in verjetno bova to tut ostala, kaj naj pa naredim jaz?? :eek: :eek: Njemu sem js vedno lahko vse zaupala in še vedno mu lahko vse povem. Midva se pogovarjava tud o tem kaj se dogaja zej z mano in me tut on tolaži ko mu povem da mi je hudo brez njega!! Tko da ohranjanje stikov z bivšim sploh ni slaba zadeva. Men je na nek način po parih dnevih dost bolš že, sam zarad pogovora z njim in ko vem da na nek način je še zmeri vse tko kot je blo :wink: Pač to bom js sama pri seb mogla razčistit pa se nehat obremenjevat s tem zakaj pa nisva več skupaj pa zakaj ne morva bit pa te zadeve.

se pa ni nobena rekla,da je najlažje prekinit stike - to je glih najtežje!sam ko to nardiš,si že na pol poti da ga preboliš!pa to ne bežiš pred ničim ampak greš naprej!glih če ohranjaš stike,bežiš pred realnostjo! pa če končaš neko zvezo,nikol ni več tako je blo!ne more bit!pa on te tolaži...ja te pa sta tak v zvezi spet al kak?ne more te tolažit tisti,ki ga prebolevaš!?čudno! pa da sta prijatla še vedno,in to taka da si vse zaupata pa ful ono pogovarjata!?ne vem no!jaz vem da z bivšim NIKOL ne bom prijatlca,ker sem bla z njim 3 leta,in sma kao sporazumno šla narazen,sam lahko mu rečem sam še zdravo pa adijo ko ga srečam!to je vse kaj je ostalo!prijatle pa mam drugje!
tipika
Sramežljivka
Sramežljivka

lakeesha napisal/-a:no sej jez bi tud verjetn šla na kavico pa d vidm kako pa kaj...
tud on si tega verjetn želi (vsaj kolegica je tko rekla), sam mu je težko napisat sms al pa poklicat d greva... :cry: ker se boji zavrnitve... in ne vem zakva bi ga mogla zdj JEZ klicat pa ne vem kva... :cry:
tud mislm d če bi šla na kofi bi bla verjetn s5 skup....
ne vem kva... a naj ga pokličm? al naj še naprej čakam (tko k že pol leta) d to nardi on... :cry:

glej če ti je do kavice pol pejt, ga poklič pa se zmenta pa pejta kot frenda! tja pejt pa ne preveč pričakovat, če se ma kej za zgodit se tko bo, drugač pa bo tut nekak moralo bit... navsezadnje se boš tko sama odločla kaj nardit to je sam moj nasvet :wink:
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Nadine napisal/-a:men je tud laži ker sva še zmeri v stiku(ne uno ful, na vsake tok časa se slišva), uno da ga kr naenkrat čiz zbrišeš iz lajfa bi bil zame prevelik šok... tud sva se zmenla da bova frenda ostala, ker se mi zdi brezveze da bi se zdaj neki grdo gledala, konec koncev sva se včasih vseen mela rada... jz sm ga pa že kr precej prebolela(čeprou še vedno dost mislm nanjga, ampak ne v takem smislu da bi bla zdej žalostna pa da bi jokala za njim).. no kok sm ga pa zares prebolela bom pa pomoje vidla šele takrat ko bo meu novo punco :?

se ni potrebno da se grdo gledata,sam je noro da sta še kuj frenda!glej ker ti tak še vedno upaš,da bota kaj mela!je tak?pa mislim da ti ni lažje,ko sta še zmeraj v stikih,ampak se sam tak tolažiš in se nečeš sprijaznit da je šel!vem,ker je pri meni blo isto! pa ko bo mel novo punco,boš šele ugotovila,da ga nisi prebolela! da si ga dokončno prebolela,boš spoznala,ko se boš TI odločla da ga želiš prebolet,ko bota stike prekinla!pa ko se boš na novo zalubla!

dobro se ne pravim,da moreš zaj za vedno prekinit stike,sploh če živita v istem kraju,in se srečujeta!sam v času prebolevanja pa je treba prekinit vsakršnokoli povezavo z njim!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
tipika
Sramežljivka
Sramežljivka

študentka20 ja on me tolaži in kaj je v tem narobe. stoji mi ob strani kot frend pa mi pač pove da ni vredn da se bom js sekirala zarad njega pa to. in men to ful pomen da mi glih on pomaga v teh momentih :wink: midva se nikol nisva skregala pa nič, ko sva šla narazn je vse ostal tko kot je sam pač nisva več par in samo to je razlika. če sva prej bla frenda nevem zakaj zej ne bi mogla bit in pač ga bom skušala tko tut obravnavat SPET. ne rečem da mi bo lahk ampak se bom pač potrudla. blokirat pa skrivat se pa res ne mislim pred njim, sej mi pa ni nič slabga nardil, on pač misli da najina zveza ne gre in tko je pač. pač je bivši pa je tut hkrati frend in zaupnik. eh ene si to ful napačno razlagajo :wink:
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

ne razlagam si napačno,sem prav dobro razumela kaj si napisala!sam ne vem v čem je finta,da sta končala zvezo (tud če se nista skregala),zdaj pa sta največja zaupnika in se tolažita!to mi ni jasno!ker če ga ti prebolevaš,te ne more on tolažit!

ker slej ko prej si bo drugo poisko,in pol mislim da nebota več tak frenda,in boš ti trpela,ker ga več nebo ob tebi,ko ga boš rabla!?kam pa se boš te obrnila,ko ga boš prebolevala!??
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

mah jz zase vem, da bom dokončno pozabla nanjga ko bom mela druzga. do zdej je blo tako, pa če sva ostala v stikih al pa ne... prej pa pač ga ne bom, mogoče bi mi blo mal lažje če bi čis prekinla use, sam pri nama to itak ni možno(pleševa skupaj), tko da se mi zdi najbolš da mava en normalen odnos, sam itak pa ni več tko kot prej in tud nikol več ne bo. Pomaga pa seveda tud čas, pri meni je zdej ful bolše kot je blo na začetku.
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Nadine napisal/-a:mah jz zase vem, da bom dokončno pozabla nanjga ko bom mela druzga. do zdej je blo tako, pa če sva ostala v stikih al pa ne... prej pa pač ga ne bom, mogoče bi mi blo mal lažje če bi čis prekinla use, sam pri nama to itak ni možno(pleševa skupaj), tko da se mi zdi najbolš da mava en normalen odnos, sam itak pa ni več tko kot prej in tud nikol več ne bo. Pomaga pa seveda tud čas, pri meni je zdej ful bolše kot je blo na začetku.

no če za maturanca plešeta skup,res ne moreta vsega prekinit!sam če se zavedaš,da nikol nebo več tak ko je blo,te si tak na dobri poti!in potem po maturancu,ti bo mogoče lažje!sam če sta sošolca,boš še mogla te malo potrpet! ko pa prieš na faks,pa te tak čaka novo življenje!:):)
tipika
Sramežljivka
Sramežljivka

študentka20 napisal/-a:ne razlagam si napačno,sem prav dobro razumela kaj si napisala!sam ne vem v čem je finta,da sta končala zvezo (tud če se nista skregala),zdaj pa sta največja zaupnika in se tolažita!to mi ni jasno!ker če ga ti prebolevaš,te ne more on tolažit!

ker slej ko prej si bo drugo poisko,in pol mislim da nebota več tak frenda,in boš ti trpela,ker ga več nebo ob tebi,ko ga boš rabla!?kam pa se boš te obrnila,ko ga boš prebolevala!??

Sej js nism zej rekla pa da nimam drugih frendov pa tega, sam pač u tem momentu mi ful velik pomen to da se pogovarjam z njim pa da sva še zmeri v dobrih odnosih kljub vsemu kar je bilo. On pa me tolaži zato ker ve da me je nekak prizadel tole vse skupaj in noče da sem zaradi njega slabe volje in žalostna in itd.. Midva sva že prej bla frenda in sva si vse vedno povedla ne vem zakaj zej ne bi mogl bit isto :wink: men je to čist simple.
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

no če ti to odgovarja te tak ni panike!meni vem da to ziher nebi odgovarjalo!če sma končala,si lahk rečema sam zdravo pa adijo! pa z bivšim nisma grdo končala,sva se lepo pogovorila! in je tud reko,da sma lahk prijatla!pa sem sam rekla ne hvala! če sma se 3 leta dol dajela,zaj resnično nemorma bit prijatla!pa je tud vedo,da me je prizadel! no upam sam,da ko si bo drugo našo neboš razočarana,ko boš ugotovila da še ti vedno ful pomeni!
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

čedalje bolj ga pogrešam :cry:
zdaj je še huje z mano ko nisva v stikih :cry:
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

osamljena napisal/-a:čedalje bolj ga pogrešam :cry:
zdaj je še huje z mano ko nisva v stikih :cry:

pol pa ostanita v stikih. potrudi se, da bosta kolega... ne vem, to je meni ful pomagalo.
sicer sva se včeraj skregala in ne vem kaj bo naprej, ampak do zdaj mi je to blo fajn. ampak mislim, da bo čas, da grem naprej, ker res ugotavljam, da je idiot in da se brezveze sekiram in trudim, da bi naju obdržala skup kot kolega... gumpec... :cry:
Zaklenjeno