freaky napisal/-a:*purple* nočm nč slabga, sam veš kaj mi je pa najbolj smešno. Govoriš, da nobena 15 letnica ni zrela za seks, medtem ko si bla ti s 16imi leti že popolnoma zrela za seks. Verjamem, da si bla, ampak ne morš pa zaradi enoletne razlike govort, da druga ni. Ti si bila pri 16ih letih pripravljena sprejet posledice in skrbet za otroka, če bi do tega slučajno prišlo? Js vem, da nism bla.
Js sm nedolžnost zgubila med 16im in 17im letom. Ne bom trdila, da sem bila 100% pripravljena, ampak žal mi pa ni bilo nikoli, še vedno sem s tem fantom.
poglej malo po forumu in preberi kaj pišejo nekatere 15letnice in kakšne sprašujejo.Podajajo se v sex, vedo samo to da je to "kul", poznajo vse možne položaje, o drgem pa ničesar ne vedo.In ne (ena je to prašala v enem postu) ne mečem vseh 15 letnic v isti koš.Nekatere so podučene o slabostih, seznanjene s posledicami, pripravljene nosit posledice, medtem ko tiste ki sprašujejo če s fafanjem lahko zanosiš, tiste ki ne vedo kaj je to KT in tiste ki sexajo ker hočejo biti moderne in hočej prehiteti kolegice, zame niso zrele in nikoli ne bodo.če pogledamo je sigurno večina vseh mladoletnic, ki imajo neumne razloge za igubo devištva, ki niso povezane ne z ljubeznijo ne z ničemer ampak kot sem rekla, čimprej se junfra zgubit, ker je to danes pač moderno.in če je na podlagi tega oseba zrela, potem bog pomagaj in njim in meni ker se očitno motim ali kako?
Ste kdaj prijeli v roko revijo smrklja?Potem je vse jasno.še bol žalostno je to, pa da se za sex odločajo ne samo 15letnice, ampak tudi mlajše.Imam kolegico ki je izgubila nedolžnost pri 11 letih...Če je pa to normalno, potem pa o0čitno nenormanosti na tem svetu sploh ni.
Dejstvo je da takrat si še otrok, kakorkoli vzameš in sex pač ne spada zraven.
Moj primer?Veš, jst mam doma zlo dober odnos z mojo mami in ko sem že vedela da enkrat bo šlo, ker sem imela pač resnega fanta sem se pogovorila z njo o vsem.O neželeni nosečnosti, o boleznih, zaščiti, temu, onemu.In predvsem mislim da bi se zlo dobro znala spopast s kakršnimkoli problemom, imela bi pa seveda veliko podporo in nebi9 lazla kar nekam sama na splav, kot je to kolegica naredila in so ji skorej matrnico zajebal.zdaj ji je pa tolk žal, da ne moreš verjet.
Med drugim imam kolegico, ki je pri 16 rodila hčerko.sprva neželena nosečost, ampak ji je ratalo vse skupaj tako dobro, da sploh ne moreš verjet.sama služi denar za hčerko (seveda ji tudi ostalo pomagajo+fant), šolo dela in vse.Nje nikoli nebi vrgla v isti koš, ampak vse tiste ki že na daleč kažejo očitne znake neresnosti, pa seveda takoj.
Poleg tega če se vrnemo k mojem primeru sem se vedno zanimala za druge stvari kot pa za fante in tralalala.Nikoli mi ni bila prioriteta v življenju da se znebim deviške kožice čimprej, da i bila kul.In celo zadnja sem jo družbi, in ne iz razlogov ker je bil čas zato, ne iz razloga da sem še edina devica in podobnih traparij, ampak ker sem fanta pač imela rada in sem si sama to želela.