sanjaanja napisal/-a:Amy in zakaj ne pri 30-ih prvega ptroka? A to pomeni, da si imela ti pri 15-ih že moža - fanta, ki bo 100% in si bo 100% želel otroka pri 20-ih - 25-ih letih. Imaš že kariero, stalno službo, streho nad glavo in dovolj finančnih sredtev za preživljanje otroka?
Boš videla kako hitro boš stara 30 let predno vse to urediš. Res otročje še razmišljate nekateri. In da tudi jaz sem pri 15-ih razmišljaka o otroku, možu,hiši,... pri 20-ih. A ne, ne gre tako hitro. Svet je danes drugačen. In hvala bogu, da nisem imela otrok pri 20-ih, za kaj vse bi bila prikrajšana in dobro za otroke, ker bi bili finančno nepreskrbljeni pri mojih 20-ih letih.
Razlog je preprost...Kr si že od malega želim imeti otroka pr točno 26 letih ali pri 25ih...In če tako ne bo, otrok sploh ne bom imela...Zakaj tako?Kr pač tako hočem!Druga pa te ne zanima...Ti pa mej prvega otroka zarat mene pr 30ih...Pa misli si , da razmišljam otročje pa nwm kaj vse...Vseeno mi je kaj ti misliš...Jaz vem kakšne so moje želje in kakšne imam cilje v življenju...To pa je najpomembnejše, da jaz vem zase kaj bom in kaj hočem...To da če sem zihr da bom moža pa to mela to pa me niti najmanj ne skrbi pa sploh nwm kake veze ima to v tej temi...Kuj neke...