2good4u napisal/-a:Zdej pa morem dat tole iz svoje duše. Namreč tale intoleranca kadilcev, mi gre že pošteno na jetra!!!! Najbolj me razjezi, ko grem ven, v kavarno in grem v prostor za nekadilce, kjer se naj nebi kadilo. In pol se userjejo ti debilni kadilci še v ta edini prostor, kjer se ne kadi, in si pripalijo čik, sam zato, ker je drugje zasedeno ali pa zaradi tega, ker jim je tista soba najlepša. Mislim halo!!!???? Jebemti preklete s***je...kaj si pa grete???? A ni že dost, da vas mormo prenašat po vseh diskačih, klubih, lokalih, gostilnah, pubih???? In pol nam uzamete še tist edini plac, ko smo lahko na varnem in v nezakajenem prostoru!!!! In ti debilni natakarji, se bojijo, da ja nebi ti še večji debili šli kam drugam, in celo dovolijo kadit v prostorih za nekadilce. Kje hodi ta inšpekcija mene zanima???!!!! In pol, če slučajno rečeš komu kaj, ti začne težit, kaj sikaš in tečnariš. Mislim, a si se ti usedu v nekadilski prostor, al sm se jst v kadilski prostor??? Mislim, tolk ko prenašamo mi nekadilci in ko mamo tolk tolerance in ne vem kaj še vse...a ti hudiči, pa ne morjo tega narest. Pa kaj vam je ludi božji??? A je res tko težko za 1 urco ne prižgat cigareta??? Pol pa pejt drgam, če ne moreš v tistem lokalu kadit...Skrajni čas, da se te zadeve dobro uredijo!!! Da niti ne omenim kakšen luksuz je biu v Italiji na smučanju, ko se nikjer ni kadilo...!!!! Ko bi to pri nas doživeli...jaz bi bla tako srečna, da ne znam povedat...!!!
metron napisal/-a:2good4u napisal/-a:Zdej pa morem dat tole iz svoje duše. Namreč tale intoleranca kadilcev, mi gre že pošteno na jetra!!!! Najbolj me razjezi, ko grem ven, v kavarno in grem v prostor za nekadilce, kjer se naj nebi kadilo. In pol se userjejo ti debilni kadilci še v ta edini prostor, kjer se ne kadi, in si pripalijo čik, sam zato, ker je drugje zasedeno ali pa zaradi tega, ker jim je tista soba najlepša. Mislim halo!!!???? Jebemti preklete s***je...kaj si pa grete???? A ni že dost, da vas mormo prenašat po vseh diskačih, klubih, lokalih, gostilnah, pubih???? In pol nam uzamete še tist edini plac, ko smo lahko na varnem in v nezakajenem prostoru!!!! In ti debilni natakarji, se bojijo, da ja nebi ti še večji debili šli kam drugam, in celo dovolijo kadit v prostorih za nekadilce. Kje hodi ta inšpekcija mene zanima???!!!! In pol, če slučajno rečeš komu kaj, ti začne težit, kaj sikaš in tečnariš. Mislim, a si se ti usedu v nekadilski prostor, al sm se jst v kadilski prostor??? Mislim, tolk ko prenašamo mi nekadilci in ko mamo tolk tolerance in ne vem kaj še vse...a ti hudiči, pa ne morjo tega narest. Pa kaj vam je ludi božji??? A je res tko težko za 1 urco ne prižgat cigareta??? Pol pa pejt drgam, če ne moreš v tistem lokalu kadit...Skrajni čas, da se te zadeve dobro uredijo!!! Da niti ne omenim kakšen luksuz je biu v Italiji na smučanju, ko se nikjer ni kadilo...!!!! Ko bi to pri nas doživeli...jaz bi bla tako srečna, da ne znam povedat...!!!
Se podpišem pod to. Jebemti nevem zakva mi ma kdorkol v klubu pravico smradit obleko? V tujini koj letiš ven. V lisboni tok da te ne premlatjo...Pismu pol bom pa izpadu bedn, itak bi mogu bit jz strpen al kva? Drug dan mi nej pa kadilci obleko operejo pa posušijo klinc gleda strpnost. Če bo gdaj šel v obravnavo zakon, o katerem govorijo, ga bom podpru
z tvojo voljo ni nič narobe, samo preprosto si rečeš to je ta zadnji čik, pa jejona napisal/-a:Hočem odnehat, hočem si ponavljam, pa zmeraj isto dalje. Največ zdržim brez 3 dni in potem spet ob prvi priliki na kavici.... Ima katera kako pametno metodo, s katero bi prenehala? Zdravniško pomoč? Z mojo jekleno voljo ne gre... Preveč lepo mi je ko prižgem..
Hvala!
kimmy02 napisal/-a:Vržite cigaretno škatlo v smeti obdržite samo 2 cigareta, in to naj bi bla vaša zadnja 2 cigareta, potem pa si ju oba naenkrat prižgite, in ju zelo hitro pokadite, vlecite dim v sebe, tut, če vam je slabo in kašljate. Potem vržite cigareta v vodo, ju pustite v vodi 15 minut, natu ju poberete iz vode in vodo popijete. To je vse.
opium napisal/-a:kimmy02 napisal/-a:Vržite cigaretno škatlo v smeti obdržite samo 2 cigareta, in to naj bi bla vaša zadnja 2 cigareta, potem pa si ju oba naenkrat prižgite, in ju zelo hitro pokadite, vlecite dim v sebe, tut, če vam je slabo in kašljate. Potem vržite cigareta v vodo, ju pustite v vodi 15 minut, natu ju poberete iz vode in vodo popijete. To je vse.
ni lahko vam kadilcem