Jst sm v zadnjem letu in nekaj mesecev menjala sobe, kot po tekočem traku
V glavnem, pri mojih doma, je moja soba izgledala takole. Levo od vrat (je blo lih prou široko) sem imela posteljo, ki je bila vedno lepo pospravljena že od jutra. Vedno sem imela zelo pisano posteljnino v živih barvah (ponavadi sm kupovala kar otroško

). Postelji je sledila nočna omarica. Taka mal višja, ne tista čist pr tleh (je bila ornk višja od postelje). Nočni omarici je sledil kavč rdeče barve. Je bil zelo priročen, saj je pogosto kdo pri meni prespal. Preden sm dobila kavč, sm za to funkcijo uporabljala svojo staro posteljo. No, na tej strani je bilo to vse. Naravnost (gledano od vhodnih vrat) je bilo veliko okno, s pogledom na balkon (samo iz moje sobe ni bilo možno it na balkon, razen, če si čez okno plezal). Na desni steni (od okna - in ne pod oknom) je bila dolga miza s predalnikom. Sledila ji je ožja omara s policami in predali za knjige. Ta je bila nižja, tako da sm imela čez mizo in to omaro dolgo polico. Na njej pa stolp, rože, knjige (slovarje ipd., ne pa šolskih knjig) in druge drobnarije. Nad mizo (in pod polico) sem imela veliko "tablo" iz plute, gor pa fotke, verze, "da ne pozabim" listke, koledar... pa tudi nekaj nakita (en žebu, pa verižice gor obešene

).Sledila je še ena garderobna omara, ki je bila polepljena s tistimi zvezdicami, ki ponoči svetijo. In manjši prazen prostor, "luknja". V katerega sem nameravla obesit kak obešalnik, da bi lahko obesla jakne in bunde oz. bi to storili moji obiski. pa sm se prej odselila. Pohištvo je bilo v dveh barvah - beli in svetel les (bukev?). Moja soba je bila zelo domača in topla, vsi so se radi zadrževali v njej. Nisem pa imela barvnih sten, ker oči o tem ni hotel nič slišat. Sem si pa zato zdej dala duška!
Umes sem eno leto živela v študentskem stanovanju, zdej se pa s fantom seliva skupaj in je tako "moja soba" najina spalnica

In vse ostale sobe, ki jih premore najino stanovanje + kuhinja + kopalnica!