aymee napisal/-a:a mi lahko kdo prosim pove kaj moram narest k si nikakor ne morem na n0vo msnja nastimat zdaj ko je tista nova fora da ga moram posodobit.. poskusla sm ze use pa mi ne dela.. če obstaja kaka dobra dusa naj mi prosim pove kaj bi bilo treba narest kajti js bom ze zgubila zivce...
Zbriš iz računalnika ta msn, potem ga pa na novo nalož ... najnovejšo različico in ti ne bo nč težil, da moraš kej posodobit.
Sicer pa ne vem, kaj mate vsi neke probleme s tem, jst jih nimam
eh tkole je ... mojga starga msnja se ne da nikakor zbirisat sm ze probala... pol pa k sm si novga nalozila na kar sm čakala ene 3 4 ure mi pa napise da msn ne more biti instaliran na ta operacijski sistem oz sm pol probala se z 8,1 in skoz napise da pride do napake.. in js ne vem več kaj narest..
Zanima me kako naj zbrišem nek stik, ker ga imam kar v treh kategorijah
Pa če zbrišem enega se mi vsi trije...
In ko ga na novo dodam so spet trije
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
a mogoc kera ve, ce obstaja kera skripta za msn kjer bi se dal zvedet idle time drugih kontaktov. tko priblizno kt je blo vcasih na ircu: si vtipku /idle v okencek od kontakta, in ti je izpisalo kolko casa ze ni tipkal
am.. js mam tud eno težavo. nikjer ne najdem ukaza ustvari nov msn račun oz. pojma nimam kje bi se to dalo poštimat. včasih vem, da je bil na 1. strani msnja en link, zdaj še tega ni. zna kdo pomagat?
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Imam windows live messenger pa ne morem videti barvnih nickov oz. napisov, napisana je le koda barve. Mi lahko kdo pove kje se nastavi da lahko vidim barvo nicka? Hvala