no pri meni je tudi kar hudo, in zna bit konkreten flek na jogiju. sicer se mi že zdaj dolgo ni to zgodilo, ker še vedno z mojim sam v avtu, nisem niti prav sproščena in nič. se mi je pa pri dveh bivših to dogajalo takrat, ko sem bila res ful ful zrajcana. kot da bi nekdo ventil odpr in naenkrat je imel trebuh zmočen, potem pa še malce pljuskalo do obraza;)jogi pa je tudi bil zmočen, ampak ne tako, da bi premočilo 4 brisače. ne vem pa če je tipom to všeč, ker marsikdo dejansko res misli, da je to urin, tak da niti nočem o tem govorit. sama poskusim bit manj zrajcana, tak da sem v zadnjem času prikrajšana za užitke. sploh zdaj v avtu, mu nočem fleka naredit, on pa niti ne ve, za kakšne količine gre! sama sicer nikoli nisem podlagala 4 brisač, ampak samo eno. z enim kolegom sem se pogovarjala o tem in je rekel, da mu ne bi bilo všeč. mojemu taprvemu je bilo to všeč in je to sprejemal, kot dobro opravljeno delo, z drugim pa o tem nisem govorila, sva se pa hecala na ta račun, ker sem ga vedno ztišala na zmočeni del jogija