Tudi jaz živim pri starših, in v njihovi hiši tudi nameravam ostat, ker ima tudi moja punca takšno željo, saj se z našimi dobro ujame. In res se mi zdi potrata imet vsak svoje stanovanje, oz. saj bomo imeli vsak svojega (eni spodaj, drugi zgoraj), ampak v isti hiši. Bo za nekatere še hudo, ko bodo davki na nepremičnine. In ali naj tekam 50 km daleč po mojo mami, ko jo je kam za peljat?
Bibijana tebi pa na žalost svetujem, da razmisliš, da zapustiš svojega dragega, ker če rajši posluša svojo mamico kot tebe bo res problem, in tu pa ne boste mogli skupaj stanovati. V tem primeru pa mora fant razmisliti ali bo živel s tabo ali z njo!

saj vam pravim, da celotne situacije tako ali tako ne morem opisatu tukaj, morali bi biti v moj koži in verjam, da bi tudi vam enkrat prekipelo...glede skupnega življenja...res je, zaenkrat je samo on v službi...jaz se še šolam...zato bi bilo neko skupno varčevanje malo težko še zaenkrat...pa čeprav ga imam zelo rada, čutim v sebi odpor, da bi si z njim ustvarila skupno življenje, prav zaradi njegovega odnosa do njegove matere...ker imam občutek, da bi na naju vedno vplivala...kar pa ne bi prenesla! ...glede tega, da živi doma tu sploh ni problem...in tudi pri meni doma veljajo neka pravila, ampak se moji starši ne vmešavajo v najino zvezo, ker vedo da se imava rada ter mi zaupajo...njegova mati pa gre preko vseh meja...tudi zavedam se tega, da ne bom nikoli spremenila njega, sploh pa ne njegove matere...pač sprijaznit se treba, da bo mamin sinček in da bo mamina volja preko njega vplivala tudi name.
bom vidla kaj bom storila, bom počakal še malo....še enkrat hvala vsem

OOna meni nikoli nič ne reče, sam njemu pove, da ne smem prespat.

pa ko je vedno tok vesela ko sem pr njih, al pa ko grema kam skupi... češ da tk vsaj ve, da bo pršu domov v nekmu normalnem stanju, ko mi lahko zaupa (njegovih prjatlov nima najbolj rada... ko ponavadi zgleda njihovo ponočevanje tk, da pol ne vejo za sebe)

Če ima nekdo doma večjo hišo, nima smisla iti zidat nove ali kupovat stanovanja. In kdo pravi, da tisti, ki ostanejo doma, niso samostojni?
Saj samo živiš doma, s svojo plačo pa si plačuješ od bencina, živil, oblek itd. vse sam. In mir imaš lahko prav tako pred starši.
, ker mi full ni všeč če ima kdo kaj proti meni.