Drgac mam pa js tko celo noc radio prizgan

sAdie napisal/-a:bouhica napisal/-a:sAdie napisal/-a:joj, samo ne sanj o zobih
Ja kaksne izkusnje mas pa ti?
zelo slabe. Vedno, ampak resnično vedno, ko sem sanjala zobe - v kakršnikoli obliki - je nekdo umrlali se je zgodilo kaj zelo tragičnega.
To me psihira, tak da vsak večer ko grem spat si rečem: Ne, ne bo se mi o zobeh sanjalo.
 Veš, enkrat sm jst sanjala da mi e zob odpadel, pa se drug dan zjutraj zbudim z raztreščenim zobom v ustih.V tem primeru so vsi ostali živi 

js to sicer povezujem z prihajajočimi izvidi, ker bom potem izvedela ali morm res iti na operacijo ali pač ne...pa ja strah me je te operacije, ker bi potem to rokometno sezono morala nameniti okrevanju in ne castavljenim ciljem. Pa je možna tudi kaka druga razlaga teh sanj, bolj prijetna?:razz: 

Sm brala par strani nazaj, pa me je kr strah ratal.  

Tigi napisal/-a:Sanjala sem zopet, da sem bila noseča fant je bil zelo vesel ampak jaz kokr sem se orbnila me je bolel trebuh...potem sem se pa spomnla, da jem še zmerej kontracepcijske in da jih nebi smela zaradi otroka...
Kaj to pomeni?

Enx sem sanjala da je teta rodila prašička. Razlaga: teta je bila res noseča, bila je tik pred rokom. Prašiček pa- s fantom sva kupovala ribice v trgovini z malimi živalicami in imeli so mikenega prašička, ki so ga prodajali tm v unem terariju. in biu je ful živahen pa je pritegnu najino pozornost... 

in ga tako prevarala...
 Kaj to pomeni?