namreč moj tip pa ful ni tak k večina tipou,sploh mu ni tok do sexa,namreč sexava 1 na tedn al pa še mn,so kdaj tedni k mal večkrat sam zlo redko kdaj,za oralni sex (jz njemu) je pa vedno.pa nevem zakaj je tak,pa sm ga velikrat prašala zakaj mu ni do sexa a ga jaz ne vzburjam al kako,pa je reku da pač njemu sex ni tok pomemben.pa ga jz doskrat začnem božat pa bl tko lupčkat erotično da bi ga vzburla pa vedno reče: dej nehi ne da se mi.pa tud tko k leživa pa ga primm za penis mi ne pusti da ga prjemam pa se igram z njim al pa karkol.
pa glede m točke ni šans da mu to nardim ker je ves žgečkljiv.
pa npr. predigro nevem kdaj sva mela nazadnje pomoje ene 2 leti nazaj.k njemu zasede da bi sexu sam reče a si mokra dej greva.sploh me ne zaliže me ne vzbur,nč in mu rečm: ja ne nism mokra od kje,nared kej da bom,pol pa al ga vse mine pa pol raj ne sexa al pa neki na hitr pa skos a si že

pa drgačje veza najina je ful uredu,ful se ljubiva in je zakon vse (večinoma) sam tale sex me pa res muč,ker jz ful rada sexam,pač uživam v temu in sm dost potrebna sploh ker dobim sam 1x na tedn

zdej nevem a maste mogoče kšn nasvet kako ga nardim bolj potrebnga,oz. kje bi bil lahko problem,al je pač on tak k mu to res ne pomen tok velik in se nč ne da spremenit