no angel napisal/-a:Zdej sm pa tud js po domače rečeno v ku*cu.
Z bivšim sma že skor 2 mesca narazn. V tem času se nisma čist nč slišala, vidla sma se sicer na faksu, ampak drug drugega še pogledla nisma ... Na msnju ga ni blo že celo večnost (nazadnje je bil 1x ko sma še bla skup) ... Dans pa pride na msn in me klikne. Js sm itak da bla čist šokirana, pol sma si pa neki pisala in mi je bluzu da upa da se ga vsaj še spomnem in da po kteri lepi stvari, pa da se ful krivega počuti, ker je tak "skoču vn", ampak da se je verjetn ustrašu, ker so stvari postale bolj resne kot je mislu da bojo ... Pa reku mi je, da je sicer na začetku vse tk bolj na izi vzel, pol mu je pa postalo daleč od tega kot sam neki za hec. Razn tega pa mi je reku še to, da ma na mene res krasne spomine in da sm mu všeč. Ampak vseen mam občutek da je to vse govoril zgolj v preteklosti, da ne namiguje na to, da bi še lahk kej mela. Sam s tem me je sam še bolj zmedu, zdej je še slabš. Kak ga nej pa zdej pozabim??? No potem sma se pa poslovila in si zaželima lahko noč. Pa se on čez ene pol ure spet vpiše na msn, me klikne, napiše še 1x "lahko noč" in gre dol. WTF??? Bedno no, ne vem ka nej si zdej mislim. On ve, da ga še zmeri nism pozabla, zakaj more zdej pogrevat stvari, ko mi je sam še hujše! Problem je v tem, da sm spet dobla upanje. Pa ga verjetn ne bi smela ... Kaj nej si mislim o vsem tem????
hmmmm a sma midve nekje povezane?
u bistvu se men isto dogaja.... frajer se je po dolgem času javo... s tistimi svojimi "kako si kej, kaj je novga" in da se je spounu na mene, ker je vidu njegovga najbolšega kolega pa njegovo punco ki je moja soseda ... wtf!!!
drugač pa zdej si je msn zrihto in je na msn pa se dost menma sam namiguje pa nč ne, js sm pa tut dost hladna ap to ... sam čudn je pa res ker mi skos govori kak ma veli časa zdej in da definitivno več kot takrat k sma bla skupi (šla sma pa narazen zarad tega ker on ni mel več časa, na koncu pa niti več volje...)...
čudno ampak spet mi je dal vedet da obstaja in da zakaj se js na njega nič ne spounem!! :s