Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

no angel napisal/-a:Zdej sm pa tud js po domače rečeno v ku*cu.

Z bivšim sma že skor 2 mesca narazn. V tem času se nisma čist nč slišala, vidla sma se sicer na faksu, ampak drug drugega še pogledla nisma ... Na msnju ga ni blo že celo večnost (nazadnje je bil 1x ko sma še bla skup) ... Dans pa pride na msn in me klikne. Js sm itak da bla čist šokirana, pol sma si pa neki pisala in mi je bluzu da upa da se ga vsaj še spomnem in da po kteri lepi stvari, pa da se ful krivega počuti, ker je tak "skoču vn", ampak da se je verjetn ustrašu, ker so stvari postale bolj resne kot je mislu da bojo ... Pa reku mi je, da je sicer na začetku vse tk bolj na izi vzel, pol mu je pa postalo daleč od tega kot sam neki za hec. Razn tega pa mi je reku še to, da ma na mene res krasne spomine in da sm mu všeč. Ampak vseen mam občutek da je to vse govoril zgolj v preteklosti, da ne namiguje na to, da bi še lahk kej mela. Sam s tem me je sam še bolj zmedu, zdej je še slabš. Kak ga nej pa zdej pozabim??? No potem sma se pa poslovila in si zaželima lahko noč. Pa se on čez ene pol ure spet vpiše na msn, me klikne, napiše še 1x "lahko noč" in gre dol. WTF??? Bedno no, ne vem ka nej si zdej mislim. On ve, da ga še zmeri nism pozabla, zakaj more zdej pogrevat stvari, ko mi je sam še hujše! Problem je v tem, da sm spet dobla upanje. Pa ga verjetn ne bi smela ... Kaj nej si mislim o vsem tem????

hmmmm a sma midve nekje povezane?
u bistvu se men isto dogaja.... frajer se je po dolgem času javo... s tistimi svojimi "kako si kej, kaj je novga" in da se je spounu na mene, ker je vidu njegovga najbolšega kolega pa njegovo punco ki je moja soseda ... wtf!!!
drugač pa zdej si je msn zrihto in je na msn pa se dost menma sam namiguje pa nč ne, js sm pa tut dost hladna ap to ... sam čudn je pa res ker mi skos govori kak ma veli časa zdej in da definitivno več kot takrat k sma bla skupi (šla sma pa narazen zarad tega ker on ni mel več časa, na koncu pa niti več volje...)...

čudno ampak spet mi je dal vedet da obstaja in da zakaj se js na njega nič ne spounem!! :s
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

*Laura* napisal/-a:
ErzulieNo6 napisal/-a:jaz nebi tega rada vedela :cry:

ja, to je najtežje. ko veš da ima novo... šele takrat sem ugotovila, da ga v resnici nisem prebolela. :cry: :cry: :cry:
ne morem več. sem mislila, da je ok. pa ni. nikoli ne bo ok. ker en ostane za zmeraj. pri meni bo to On...
Eh. Povsem naravno da zdej tko mislis. Kasneje bos drugace. Ko sta sla narazen pa je bil sam, je se vedno prisotna tiha misel, da mogoce je pa on zdaj na slabsem, ko ni vec s tabo. Vsi smo taki prikriti ego manijaki. Ko si pa najde novo punco, s katero je srecen pa sledita dva ogromna udarca nasemu egu:
a) ocitno je on odsel na boljse, in je dobro naredil da je sel
b) zdaj je za tebe izgubljen, ni vec upanja, da bo spoznal, kako napako je naredil in da mu je bilo boljse s tabo, nisi vec pomembna oseba v njegovem zivljenju

Valda da te je strah, da bi on dobil novo punco. Sam ce bi ti imela novega tipa v katerega bi bila zaljubljena, bi te precej bolel k***c a on ima novo.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
NotYourToy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a NotYourToy »

se strinjam z mahagonijem.
Js sem šla skozi to 3 mesece nazaj. Tip s je našel drugo. Prvo so mi usi govorli kak bik je ko me je z njo zamenjal, da sem pri usem boljša od nje. Sej pomaga za neki trenutkov, ampak ko sem zvečer zaspala sem imela u glavi le to, da če bi blo res to kar folk govori, potem bi bil on z mano. Nato vprašanja kaj ima ona kar jaz nimam ipd. . Dejstvo je da s tem mučite same sebe medtem ko on uživa z njo.
zdaj je za tebe izgubljen, ni vec upanja, da bo spoznal, kako napako je naredil in da mu je bilo boljse s tabo, nisi vec pomembna oseba v njegovem zivljenju
[/quote]
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Tudi jaz še vedno žalujem. Na vsake toliko je že bolje, pa me zopet vrže. Ne morem si predstavljati, da bi bila s kom drugim.
Uporabniški avatar
azuc@r
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: blizu ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a azuc@r »

grenke spomine in sveže globoke rane zakrijejo novi, lepi spomini..od nas pa je odvisno kok smo prpravljene bit močne pa odprt novo stran v življenu.,..lahko pustimo da nas uničjo, lahko pa zbereš vso svojo moč pa to zakleneš, obrneš nov list pa začneš pisat, brez da bi pogledu nazaj...boli na čase ja, k pr norcih, ampk pol veš da si na novi poti, pa je lažje, vsakič bolj....
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

Mahagonij napisal/-a:
*Laura* napisal/-a:
ErzulieNo6 napisal/-a:jaz nebi tega rada vedela :cry:

ja, to je najtežje. ko veš da ima novo... šele takrat sem ugotovila, da ga v resnici nisem prebolela. :cry: :cry: :cry:
ne morem več. sem mislila, da je ok. pa ni. nikoli ne bo ok. ker en ostane za zmeraj. pri meni bo to On...
Eh. Povsem naravno da zdej tko mislis. Kasneje bos drugace. Ko sta sla narazen pa je bil sam, je se vedno prisotna tiha misel, da mogoce je pa on zdaj na slabsem, ko ni vec s tabo. Vsi smo taki prikriti ego manijaki. Ko si pa najde novo punco, s katero je srecen pa sledita dva ogromna udarca nasemu egu:
a) ocitno je on odsel na boljse, in je dobro naredil da je sel
b) zdaj je za tebe izgubljen, ni vec upanja, da bo spoznal, kako napako je naredil in da mu je bilo boljse s tabo, nisi vec pomembna oseba v njegovem zivljenju

Valda da te je strah, da bi on dobil novo punco. Sam ce bi ti imela novega tipa v katerega bi bila zaljubljena, bi te precej bolel k***c a on ima novo.

strinjam se. hvala.
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

ko že misliš, da lahko spet verjameš v ljubezen, spet pristaneš na realnih tleh! :cry:

sem se zagledla v enega tipa, in sma si tak malo pisala smse pa to, in se vmes dobila, in tak začela hodit! in en tedn je blo popolno! sam kaj ko mi pol dečko reče, da se ni mogo zalubit! ja zakaj pa ne???zato ker še vedno nori za tisto, ki mu je strla srce na 1000 koščkov! pa sem vedla da je še ni prebolel, ker mi je reko, pa sem mu takrat že rekla,da boma prekinla stike, ampak ne, je še kuj dalje piso! sem želela da bo te z mano bil! pa je bil ja, en tedn! zaj pa ne več! ja večini se bo zdelo noro, zakaj za neke jočem za enotednsko zvezo, sam meni ni vseeno! nisem se tak zalubla da bi rekla, da ga mam rada! sam ful mi je prirasto k srcu in ful sma se ujela! zaj pa je pač tak ne! očitno letos ni moje leto ljubezni!:)

sam grem zaj uživat dalje samsko življenje in sploh se ne mislim obremenjevat zarad kakega tipa! če bo kiri prišo bo, če ne pa tud ne rabi! če bi bil pament bi lahk bil moj!:)
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Živjo, punce! Se oglašam po dolgem času. Mesec dni je minil, odkar sva se razšla. Pustila sem ga pri miru, ker mi je vsak stik le škodoval. Bila sem na tabletih za živce, jokala sem kot dež, zdaj pa je v moje življenje spet posijalo sonce. Ne bom se uničevala zaradi nekoga, ki mu ni mar zame in je uničil tisto lepo, kar sva imela. Vsem s strtimi srčki želim, da si čimprej opomorete. Rada vas imam.
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

^^ vidiš, da se vse da če se želi ... in kako ti ga je uspelo prebolet?
Vesela sem zate, vidiš pa je le zate posijal sonček... :bussi:
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Naj to zaenkrat še ostane skrivnost ... :)
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

ženska upam, da je ta sonček ki sije pravi!

meni je tudi posijal, sam kaj ko je zaj spet zašel!ampak bo spet posijal, ko bo čas za to! sem dovol močna, da ga bom počakala!čeprav se mi zdi, da se zdaj dolgo nebom več zaljubila!nima smisla!
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

ženska napisal/-a:Živjo, punce! Se oglašam po dolgem času. Mesec dni je minil, odkar sva se razšla. Pustila sem ga pri miru, ker mi je vsak stik le škodoval. Bila sem na tabletih za živce, jokala sem kot dež, zdaj pa je v moje življenje spet posijalo sonce. Ne bom se uničevala zaradi nekoga, ki mu ni mar zame in je uničil tisto lepo, kar sva imela. Vsem s strtimi srčki želim, da si čimprej opomorete. Rada vas imam.

Dobr za tebe ...

Men je pa še hujš kot prej ... Čedalje slabše je. Ne morm ga več gledat na faksu. Vsakič ko ga vidim, sm čist zabedirana. Še zmeri mi je toook do njega. :( Namesto, da bi mi blo vsak dan lažje, je vsak dan težje. :nein:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
tipika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tipika »

no angel sočustvujem s tabo. Pri meni je tudi vsak dan slabše. Verjetno tudi zato ker se non stop slišva in sva dost skupaj. In ko ga vidim me tok zaboli ko vem da ga ne morm objet, da ni več moj... :cry: Pol pa pridem domov pa v jok in tako poteka vsak moj dan, kar naprej jočem, ampak tle se ne da pomagat. Nobenmu se ne morem izpovedat ker imam občutek da me imajo frendi že počas zadost kr samo jokam in nisem več za v nobeno družbo! Potem pa še misel na to da me ima še vedno rad. Eh js sm zgubljen primer... :( :(
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

no angel napisal/-a:
ženska napisal/-a:Živjo, punce! Se oglašam po dolgem času. Mesec dni je minil, odkar sva se razšla. Pustila sem ga pri miru, ker mi je vsak stik le škodoval. Bila sem na tabletih za živce, jokala sem kot dež, zdaj pa je v moje življenje spet posijalo sonce. Ne bom se uničevala zaradi nekoga, ki mu ni mar zame in je uničil tisto lepo, kar sva imela. Vsem s strtimi srčki želim, da si čimprej opomorete. Rada vas imam.

Dobr za tebe ...

Men je pa še hujš kot prej ... Čedalje slabše je. Ne morm ga več gledat na faksu. Vsakič ko ga vidim, sm čist zabedirana. Še zmeri mi je toook do njega. :( Namesto, da bi mi blo vsak dan lažje, je vsak dan težje. :nein:

sočustvujem s tabo. tudi pri meni so trenutki, ko me trga in matra... in ne vem kako in kaj... pa ga ne rabim videt... samo da se spomnim na njegov dotik, ali pa kje zavoham hugo boss...
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

mene je pa bivši spet hudo prizadel. vem da sem si za nekaj sama kriva veliko pa je on kriv. spet sem na začetku. tam kjer sem bila pred tremi meseci :cry:
Zaklenjeno