Glede podnapisov so pa na podnapisi.net in to 1 sezona do 11 epizode ostalih pa pol ni več..
Rešitev je v tem, da bi lahko podnapise dobiv iz dvd-ja če jih mogoče kdo ima ???
Nope, jst sm gledala brez podnapisov. Sj govorijo lepo angleško, včasih sicer mal bolj potiho al pa nerazločno, ampak se ve, kaj misljo povedat, tk da nekak podnapisov ne rabm.
Drgač pa razmišlam, da bi jih še enrkat začela gledat, ker mi res manjkajo
... bolj znana kot Summer in Seth, sta bila par tako na malih zaslonih kot v resničnem življenju. V resničnosti njuna ljubezen ni preživela, na televiziji pa ...
hm, a sm edina, ki ne ve, da sta bila RESNIČNO tudi par?
Ryan pride po slpetu dogodkov iz revnega predela živet k bogati družni v Orange County. Pol pa se tam dogaja vsega. Od novih ljubezni do ločitev, umazani podjetniški posli, problemi v navidezno idealnih družinah... vsega v glavnem. Npr. lahko nekako primerjamo z Beverly Hilsom 90210 - tak stil nadaljevanke pač. Meni osebno ful dobra!
men je serija ful dobra. edinu me moti kr so ubili marisso za konc 3 sezone. drgač se pa prov pozna da so predčasno nehali snemat serijo, kr je konc 4 sezone vse nek na hitr in vse pomešanu. čist komot bi posneli še tistih 5 delov k so jih črtali, ne bi blu nč narobe, pa tut če bi marisso pustili živo, itak je šla na potovanje in je ne bi blu 1 leto tok da jim ta smrt sploh ni bla potrebna. drgač se pa vsekakor splača pogledat serijo.
Je kar pravilno So full skrajšal zadevo (baje), ker so vidl, da po Marissini smrti ni več take gledanosti kokr pa prej. Sej so res z Marissino smrtjo marskej zajebal.
Jaz bi pa lepo prosla, če mi lahko kdo da kak link, ki bi si lahko o.c. dol potegnala, ker nikjer ne najdem. Prosim lepo, ker si ful želim gledati vse sezone.
Tnx
LP
Jaz pa že ene četrtič gledam vse sezone in 2 leti po zadnjem delu še vedno upam na 5 sezono vključno z marisso. Grooozno pogrešam nadaljevanko in nikdar se ne bom sprijaznila z brutalnim, hitrim, brezveznim koncem.