Tamala_mrha napisal/-a:Ma ta Kmetija je kr neki, včasih preklapljam po tv in ujamem te kmete in kmetice, pa so prav bedni - eden bolj tečen kot drug. Še en brezvezen šov.
^^ Excatly my point.
Tist BB sm včasih še gledala, ampak tole...Res so bedni no.
jst sm skor zihr da bo šou Michael vn..čeprou mi ga je kr mal žou. Sam ne vem....Klemen si mi zdi tko no...močnejši pač zanima me kero igro bi izbral!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Meni gre ta Jurij vedno bolj na zivce... Najprej mi je bil simpaticen (ker je Mariborcan:)), ampak zdaj sem enih parkrat tako malo gledala, pa mi sploh ne potegne... Pa take face dela... Kr nekaj
Men gre velikobolj na živce Adriana kot pa Biljana. Biljana sicer na vsake tok časa...ok kr večinoma..take bedne vn meče ampak še vedno vsaj neki nrdit. Ker za Adriano mam filing da ne dela čist nič. Najlažje je celo dopoldne lupit krompir in se potem zgovarjat zakaj ni šla drv nosit in da se kao ni hotla štult nej gre Adriana za deklo...mogoče bo vsaj zdej kej nrdila!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
men je tale kmetija bedn šov. vsake tolko jo pogledam, ampak tile kar neki kvasijo in nakladajo, če bi zares moral živet na kmetiji, bi pomrl od lakote, al bi pa zmrznil. noben nima pojma, tut širokoustni klemen ne, ki je kr naprej neki bogi pa oh in sploh. zaenkrat mi ni všeč nihče, pa moti me, ker je oddaja vnaprej posneta.....
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Sm slišala ja. Kdaj pa bo to kazal? Jutr? Men se zdi to brezveze. Pol bo pa en od teh treh zmagu. Sj jih itak noben staroselec ne bo maru (razn, če kter od teh treh kadi ).