a je pesem Srce nije kamen iz zadnjega albuma ali že od prej?jst mam ful filing, da so vsi komade ki jih mam (srce nije kamen), zlo slabo posneti
Tko kot recimo moja, ima eno govorno napačo, kot vemo

Sicer napača je seksi, nočem druge verzije sploh v slovesčini kot s to napakico, zato se sprašujem če je tud Srce nije kamen bla zdej na koncu nasneta, da ni taprave kvalitete.Sej ne da bi kej slabga mislna glede tega, sam prevrjam če mam jst samo take komade, al obstajajo še kakšni bolj čisti?drgač pa kaj naj rečem, obsedena in mi je žal, da sem mogla ta komad slišat šele po njegovi smrti, sploh nevem kaj sm prej na ušesih spala al kaj
IZABELA....tud jst sm poslušala Toška odkar je prišel na plan, ampak dejansko enkateri ljudje msilijo, da če ne pišeš v teme, da jih ne poslušaš, oziroma nekateri mislijo da se sam delamo.verjetno nebi šla v največjem nalivu vsa mokra, brez marele mu svečke pržgat ja.mislm pa folk no, ne sklepejte po sebi!
Lane..pozabili pa njega res ne bomo nikoli, vsaj jaz ne.On bo vedno vedno vedno pel v mojem avtu (ko ga bom mela), na mojem računalniku, na radiih..Vedno!Tko kot moja mami naprimer še zdej Elvisa presleya posluša, pa je že 50 let odkar je umru in isto fotr bob marleya...Take zvezde pač nikoli ne umrejo in nikoli ne nehajo svetit.Če ga ni z nami, pa sveti na nebu.