Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

no angel napisal/-a:Ne pustit, da te sam z eno lepo besedo pridobi nazaj. Pol bo vedu, da lahk dela kar se mu zahoče, ker ga boš itak takoj nazaj vzela, ko se mu bo zluštalo. Pazi!

ja evo, za mene tut to drži oz. v mojem primeru. ker sem (še) prešibka in točno vem, da bi to nardila. on pa zna na tak neopazen način zmanipulirat osebo (al pa samo mene :roll: ), da ti na koncu nič ni jasno. danes recimo sem jezna sama nase, da sem včeraj popustila in sva padla v debato in je seveda prišel na svoj račun, jaz pa sem ...

kaj te vem, včasih se mi sploh ne da več ubadat s tem, ker se zdim že butasta sama sebi (kaj šele ostalim :rofl: ). metuljčica* je dobro napisala, sicer v eni drugi temi... punca se ti kvečjemu lahko samo smili, ker jo čaka ista usoda. ta stavek mi je dal nov zagon (bomo vidli, kak dolgo bo trajal ...)

no angel, hvala ti :bussi:
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

no kaj sem rekla, sem vedela da ne bo dolgo trajalo tole moje razpoloženje. moj bivši je bil kurbir preden sem ga spoznala in kurbir je očitno še vedno. grrrrr kako me je pogrelo, ko sem vidla na hi5 (ne, ne vohunim za njim, samo najbolj slučajno sem šla pogledat na njegovo stran) kako si dečko veselo dopisuje z eno in jo osvaja dobesedno v vsakem stavku :eek: saj ne morem verjeti. v bistvu sem že ves čas, odkar sva imela zadnje srečanje, vedela da mu nič ne pomenim, ampak vseeno me boli :(
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

motorola napisal/-a:mah, jas mam filing, da nimam več kaj jokat ... ampak še vedno se od nekod najde "voda" in gre vse spet jovo na novo.

nimam hrbtenice in se takoj pustim zmanipulirat ... sem mu poslala mejl, da pač dokončno prekinem vse stike (msn, fon, pijače), zdržala en teden ... dobla sms, zakaj ga ignoriram, danes še enega in sem spet tam, kjer sem bla tisto sekundo, ko se je vse končalo. vem, da ni prav oz., da ni dobro za mene, da še naprej ostajava v stikih, ker pač ne morem takoj preklopit, po drugi strani pa mi taaaak prekleto manjka njegova družba, pa pogovori, pa smehi oziroma on sam

pridejo trenutki, ko mi je ravno, pač je blo kaj je blo, pol pa pride ena tista minuta, ko se nečesa spomnim al pa preberem in adijo pamet. sej čez dan še gre, sem v družbi, vedno nekaj delam, ampak zvečer pred spanjem recimo, ko se misli nekak začnejo postavljat na svoje mesto ...

vedno bolj ugotavljam, da me v bistvu niti ni tolko prizadelo to, da sva končala, ampak bolj dejstvo, da sem/bom izgubila (najboljšega?) prijatelja. v začaranem krogu sem, res. pa ni videt, da bom hitro našla izhod iz tega naja

To pa je napisan, kot da bi brala samo sebe... jaz sm z mojim narazn mesec dni... men se pa zdi cela večnost... enkrat sem full vredu, predvsem med tednom ko sem na faksu in s sošolkami ki me držijo pokoncu, po drugi strani ko pa pride vikend, ki sva ga preživljela skupaj sem pa čist na tleh... še posebej, ker ma zdej že drugo punco... in ko sam pomislim, da je z drugo, tak kot je prej bil z mano... in potem sem še med vikendi sama doma, ker nimam prijateljic s katerimi bi šla ven, ker so vse pri svojih fantih... bila bi čist vredu, če bi vedla da nima že druge tako hitro...

Razšla sva se zarad varanja in laži, bolj ali manj z njegove strani, ker se je v pol leta spremenil v drugega človeka, na žalost se je pričel družit s takšnimi fanti, ki veselo varajo svoje punce in se še sam spustil tako nizko... češ, mora bit frajer... kar me je normalno full prizadelo. Sicer se še slišiva in pogovarjama... jaz se trudim, da ga ne bi poklicala in da bi ga na tak način hitreje pozabila... ampak po treh dneh ga full pogrešam... pa se kljub temu vzdržim, da ga ne bi klicala... ampak potem on mene kliče... nwm, včasih ga res ne razumem... sam bolečine bi se rada znebila.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

jagodka85 hvala za te želje. :)
no angel,saj bom previdna. ampak trenutno uživam ker se trudi da sva v stikih. vidi se da si želi bit nazaj z mano
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

pomagajte :cry:
z bivim sva že kaki dober teden vsak dan v stikih,tudi pri meni doma je bil dvakrat. komaj pridem na msn me že klikne,dvakrat me je že poklical zvečer preden je šel spat pa včeraj popoldne me je klical. pravi da me hoče nazaj ampak da je še vedno ful zmedeni.
in pred parimi minutami sem mu na msn-ju napisala da ga nočem več vidit in da ga hočem pozabiti. ne vem ali sem naredila prav ampak preveč me boli da nisva skupaj. ne vem zakaj še rabi čas. res da je tri mesece odkar nisva več skupaj in da se šele zdaj ful štekava in sam je rekel da mi je dobro v moji družbi,vendar mislim da če bi me imel res rad bi bil ta teden dovolj da bi videl da me res hoče nazaj. ful sva se razumela in zdaj sem jaz prekinila stike čeprav jih je on navezal z mano. ne vem če sem naredila prav :( zdaj je kar je. če mu je do mene bo že pokazal. vendar mi je ful bad zdaj :cry:
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Po moje si kr prav nardila... mogoče bi res blo najboljš, da mu daš še čas in s tem vidiš, če te bo res hotel nazaj pa ti se probaj zadržat pa ga nič ne kontaktiraj... nwm pusti zdaj mal tak, da boš vidla, če te bo kaj pecal al da ti bo pokazal, da te res hoče nazaj... da ne bo pol izpadlo da se mu boš vrgla v naročje kadarkoli bo on to hoto pa da se ne boš opekla... kar se je men tud zgodilo... to je pač moje mnenje, da še mal počaki da boš vidla, če te res hoče nazaj... za vsak slučaj pa si ne delaj nekega upanja, da ne boš spet prizadeta...
Yada, yada, yada...
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

osamljena, js mislim, da se on sam zajebava s tabo, ker vidi, da se lahk. Ni mu tok, da bi bla nazaj skup, sam vseen pa mogoč hoče met zagotovilo, da se lahk vrne nazaj, če se mu bo zaluštalo. Zato ti piše itd. Če bi resno mislu da te ma še zmeri rad, bi hotu da sta nazaj skup, ne pa takle! Js ti predlagam, da si ful hladna in nesramna do njega, če ti še kdaj reče, da te pogreša, mu reč "js pa tebe ne"! To sm ti že svetovala. Če mu ne boš ODLOČNO pokazala da se s tabo ne bo mogu zajebavat, te bo veselo jebal v glavo še naprej. Sorry, sam dejansko to počne. Šele ko mu boš dala vedet da ti je čist ravno za njega (čeprav ti v resnici še zdaleč ni), se bo mogoč spametoval, ker bo vidu, da se ne pustiš več. Dokler boš pa tak pohlevna do njega, bo pa on to izkoriščal. Ker se grem stavit, da je on prepričan, da sam mal s prstom pomigne oz. ti reče eno lepo besedo, pa boš že stekla nazaj k njemu. Ne se mu pustit! Bodi odločna in tud nesramna če je treba. Edino tak bo vidu da se ne more več igrat s tabo.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

me je že klical. rekel je da noče prekinit stikov z mano.
no angel.ni več taki kot je bil. zdaj je ful prijazen in ful se trudi.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Hm, trudi se, ampak s tabo pa vseen noče bit. Zanimive fore ma tale tvoj bivši. Sej js ti sam dober hočem ... in če tud sama seb hočeš dobr, bodi reees previdna in mu ne verjemi kr na taprvo lepo besedo.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

no jz sm tud približno en mesec samska, ampak so zdej stvari precej vredu, ne jokam za njim, še vedno veliko razmišljam o njemu, ampak nekak sem se navadla da nisva več skupaj...
sam me je pa tako strah, da bi on dobil kaksno punco zdej :cry: to pa ne vem če bi lahko prenesla, in če sam pomislm na to.. :cry: pa še problem je ker pleševa skupaj in ga nebi mogla kr zbrisat iz svojga lajfa, poleg tega pa se trenutno precej dobro razumeva in sem mu tudi jaz predlagala da ostaneva frenda... in bi me to da ma novo punco tako prizadelo da nevem.. :(
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

no angel napisal/-a:^^ Hm, trudi se, ampak s tabo pa vseen noče bit. Zanimive fore ma tale tvoj bivši. Sej js ti sam dober hočem ... in če tud sama seb hočeš dobr, bodi reees previdna in mu ne verjemi kr na taprvo lepo besedo.

vem in zelo sem ti hvaležna. :bussi: obljubim da bom previdna.
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

osamljena :bussi: , vem, prekleto dobro vem, kako se počutiš, verjemi mi ... men je namreč bivši pomenil ves svet, cele dneve sva skupaj preživela kolikor se je le dalo, bla sva zlo veik skup ... in to vasih pogrešam ... ampak gre, vse se da, če je le volja ... mam full dobre kolegice, s katermi smo velik skup, v bistvu sm full zaposlena z vsemi stvarmi, da včasih komaj sama sebe dohajam in bi rabla a break ...

na srce ti polagam, ne mu kr oprostit, ker kolikor vidim on počne s tabo kar želi in mam občutek da te vije okol prsta, to pa zato ker ve da te lahko ... mej se rada, ne pusti se poniževati...

punchka ... tvoj verz GO WITH THE FLOW ... se ga kar držim :wink:
tipika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tipika »

Nadine napisal/-a:no jz sm tud približno en mesec samska, ampak so zdej stvari precej vredu, ne jokam za njim, še vedno veliko razmišljam o njemu, ampak nekak sem se navadla da nisva več skupaj...
sam me je pa tako strah, da bi on dobil kaksno punco zdej :cry: to pa ne vem če bi lahko prenesla, in če sam pomislm na to.. :cry: pa še problem je ker pleševa skupaj in ga nebi mogla kr zbrisat iz svojga lajfa, poleg tega pa se trenutno precej dobro razumeva in sem mu tudi jaz predlagala da ostaneva frenda... in bi me to da ma novo punco tako prizadelo da nevem.. :(

Jao pri meni je isto, ni neki da ga ful pogrešam pa to ampak da bi ga zdej vidla z drugo pa tko ne vem kaj bi naredla :cry: ni nek grozn maneken al pa da bi meu vsak tedn drugo punco, ampak me je tega res ful strah! :cry: :cry:
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

tipika napisal/-a:
Nadine napisal/-a:no jz sm tud približno en mesec samska, ampak so zdej stvari precej vredu, ne jokam za njim, še vedno veliko razmišljam o njemu, ampak nekak sem se navadla da nisva več skupaj...

Jao pri meni je isto, ni neki da ga ful pogrešam pa to ampak da bi ga zdej vidla z drugo pa tko ne vem kaj bi naredla :cry: ni nek grozn maneken al pa da bi meu vsak tedn drugo punco, ampak me je tega res ful strah! :cry: :cry:

evo pr men isto, ni tko da bi meu usakič drugo, sam men bi blo grozno da bi ga vidla z drugo, zdj je še kul, sva še dokaj prijatla in use, sam pol pa se sploh nebi znala obnašat... :(
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

Zdej sm pa tud js po domače rečeno v ku*cu.

Z bivšim sma že skor 2 mesca narazn. V tem času se nisma čist nč slišala, vidla sma se sicer na faksu, ampak drug drugega še pogledla nisma ... Na msnju ga ni blo že celo večnost (nazadnje je bil 1x ko sma še bla skup) ... Dans pa pride na msn in me klikne. Js sm itak da bla čist šokirana, pol sma si pa neki pisala in mi je bluzu da upa da se ga vsaj še spomnem in da po kteri lepi stvari, pa da se ful krivega počuti, ker je tak "skoču vn", ampak da se je verjetn ustrašu, ker so stvari postale bolj resne kot je mislu da bojo ... Pa reku mi je, da je sicer na začetku vse tk bolj na izi vzel, pol mu je pa postalo daleč od tega kot sam neki za hec. Razn tega pa mi je reku še to, da ma na mene res krasne spomine in da sm mu všeč. Ampak vseen mam občutek da je to vse govoril zgolj v preteklosti, da ne namiguje na to, da bi še lahk kej mela. Sam s tem me je sam še bolj zmedu, zdej je še slabš. Kak ga nej pa zdej pozabim??? No potem sma se pa poslovila in si zaželima lahko noč. Pa se on čez ene pol ure spet vpiše na msn, me klikne, napiše še 1x "lahko noč" in gre dol. WTF??? Bedno no, ne vem ka nej si zdej mislim. On ve, da ga še zmeri nism pozabla, zakaj more zdej pogrevat stvari, ko mi je sam še hujše! Problem je v tem, da sm spet dobla upanje. Pa ga verjetn ne bi smela ... Kaj nej si mislim o vsem tem????
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
Zaklenjeno