Anelise napisal/-a:me too:)
v sredo pridi na brucovanje

ingrid napisal/-a:uuu bejbe zadele ste u polno pa sm mislila da mam samo jst probleme s tem!!ja tko k je kao prave kolegice odkorakajo stran,jst pa se tut ne bom več poniževala in klicala... in se vsiljevala!!
tko da jst si vzamem takoj čas za nove spoznanje kolegice iz okolice gorenjske(sama sem drugače iz tržiča) kšn kranj al pa kj podobnga bi blo fajn!!tko da javite se!
lahko pa mi tut pišete na mail:tweetyika@gmail.com
se že veselim!!
punce glave pokonc nismo same sj nas je velik, bi lahk kšno društvo ustanovile npr:ČE IMAŠ FANTA NE POMENI DA IMAŠ VSEEEE!!hehe mal zajebancije
pište
papa
emanuela napisal/-a:evo...moje kolegice imajo vse fante...in odkar je tako, nastradam jaz in sem seveda ob vikendih doma ker se mi ne da vse večere prenašati ljubezenskih izlivov in bla bla bla....zato sem se odločila pisati sem, če je mogoče še kakšna sotrpinka , ki bi lahko postala my new friend, seveda na samo cyber ampak tudi v real life...tako da mi pišite na zs ali pa kar sem...sem pa iz štajerske...
Roberta R. napisal/-a:ingrid napisal/-a:uuu bejbe zadele ste u polno pa sm mislila da mam samo jst probleme s tem!!ja tko k je kao prave kolegice odkorakajo stran,jst pa se tut ne bom več poniževala in klicala... in se vsiljevala!!
tko da jst si vzamem takoj čas za nove spoznanje kolegice iz okolice gorenjske(sama sem drugače iz tržiča) kšn kranj al pa kj podobnga bi blo fajn!!tko da javite se!
lahko pa mi tut pišete na mail:tweetyika@gmail.com
se že veselim!!
punce glave pokonc nismo same sj nas je velik, bi lahk kšno društvo ustanovile npr:ČE IMAŠ FANTA NE POMENI DA IMAŠ VSEEEE!!hehe mal zajebancije
pište
papa
Zvirče so dovolj blizu zate? sicer je pa tržič na poti do fabrke do fanta, pa bi se blo fino kdaj ustavt mogoče v latinotu na kakšni kavici
bi rabila eno kolegico, s ktero bi se dal prežvet kkšno urco na kavici..
drgač pa tut če ktera dela organizacijo.. delam na iskri maturitetni tečej, pa bi kdaj vmes (predvsem med matematiko) šla na kkšno kavico..