nekaj buč bom oblikovala v obliki drakule, potem pa dam notr svečko in jih nastavim na balkon... sicer pa pr nas tega ne praznujemo najbolj, to delam bolj iz finte, kot kaj drugega.
Foxy-lady napisal/-a:Jaz bom pa spekla Kače, Duhce in Oči, ki so videle duhce.
Drugače pa nič kaj posebnega, ker naslednji dan je itak 1. november - najbolj zalosten da v celem letu...
Tale 1. november pa men ni nč druzga kot to, d se folk pokaže, d mu je kao res kej blo do pokojnika (za tiste, ki samo 1x na leto pridejo na grob ). Mi je pa že bolš, d pokojne obiščem kadar hočem, ne pa ravno na tisti dan. Mislim, da je to pomembnejše.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Foxy-lady napisal/-a:Jaz bom pa spekla Kače, Duhce in Oči, ki so videle duhce.
Drugače pa nič kaj posebnega, ker naslednji dan je itak 1. november - najbolj zalosten da v celem letu...
Tale 1. november pa men ni nč druzga kot to, d se folk pokaže, d mu je kao res kej blo do pokojnika (za tiste, ki samo 1x na leto pridejo na grob ). Mi je pa že bolš, d pokojne obiščem kadar hočem, ne pa ravno na tisti dan. Mislim, da je to pomembnejše.
Jaz tudi grem dvakrat na leto na pokopalisce, ampak to se ne pomeni, da mi je vseeno.
jaz mam malo sestrico in tako mi bo ona izgovor, da bova izrezali nekaj buč. ene tri, štiri in noter seveda sveče. njej je zanimivo, meni pa tudi . to bova naredili že danes, ker mislim, da ni nič takega, če to storiva malo prej. nastavljene bodo ob cesti (vendar ni nevarno za promet ), ker imamo tudi hišo v neposredni bližini...