Kmetija
- ***PINKYCA***
- Kofetarica
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
anahirbd napisal/-a:Men pa ta šov sploh ni všeč in koker gledam tko po statistiki baje večina Slovencev ni zadovoljna s tem.
Mi je bil veliko bolj všeč Big Brother in Bar
Meni pa ni bil všeč niti BB, niti Bar (niti Kmetija

gregalina napisal/-a:Men je Klemen ful vredu. Ne vem zaka ga folk na Kmetiji ne marajo. On je še edini, ki res skrbi za žvino in mu je mar za kmetijo, ne pa ostali, ko sam na žur mislijo. Ona Biljana pa tak komi čaka, da ga bo od Simona dobla v rit
Se strinjam.Brez Klemena bi šlo dosti stvari narobe.
jaz pa jih rada gledam. čist nekaj drugega kot ostali resničnostni šovi do sedaj.
klemna so ful grdo porinili od sebe. malo se je tudi sam, samo kaj pa bi naj počel v družbi hijen kot so biljana, daša, simon in adrijana?
pravi mestni otroci. biljana mi gre že prav na bruhanje. ko lahko, napihuje ostale sotekmovalce proti klemnu. upam, da čiprej izpade. pa kaj je blo to zadnjič, ko so se napili? simon je norel z adrijano, ona pa se je zraven drla, da naj pazi kaj dela in da naj neha. potem pa še zatrdi, da ni ljubosumna in da je to delala s fore. ja, kao da ti verjamemo. ljubosumna je in komaj čaka, da jo bo nategnil. bljak.
drugače pa je špela kar dobro zabila biljano. zakaj naj bi delala namesto nje? ni šans. plus tega pa tisti ključ, ki ga je glava familije jurij naredil. prav je tako. zakaj bi eni imeli polnočne gostije, drugi pa se zadovoljili z žganci in kosom kruha? čist prav sta naredila. zato pa je biljano tako šokiralo, ker je najbrž skapirala zakaj ključ.
klemna so ful grdo porinili od sebe. malo se je tudi sam, samo kaj pa bi naj počel v družbi hijen kot so biljana, daša, simon in adrijana?

drugače pa je špela kar dobro zabila biljano. zakaj naj bi delala namesto nje? ni šans. plus tega pa tisti ključ, ki ga je glava familije jurij naredil. prav je tako. zakaj bi eni imeli polnočne gostije, drugi pa se zadovoljili z žganci in kosom kruha? čist prav sta naredila. zato pa je biljano tako šokiralo, ker je najbrž skapirala zakaj ključ.
~NIA~ napisal/-a:btw, biljana bo pršla v finalein ne bo še kr tok hitr izpadla (tajne informacije)
brez veze. pa ne to, da si nam povedala, ampak da bo prišla v finale. vem, da je to šov, v katerem se na drug način izločajo, ampak, ona??? pismo, kako jih je lahko prepričala? sploh bo kdaj dekla?
še kakšne extra infos o njej?