*purple* napisal/-a:Mayflower* napisal/-a:Purple, če se ti zdi da sem iskala dlako v senu, ok, meni se zdi da je nisem in da si dokaj nazorno napisala, da bi bilo boljš če bi bil hrom in še ena isto ... lepo vas prosim punce vi kaj razmišljate kaj to za sabo potegne? če bi on pri 26-ih postal hrom vam stavim lastno glavo, da bi izgubil vso pozitivo in vse kar je bil in ne vem, če bi želel živeti. In če se vam tako smilijo njegovi starši, a pol bi vam bilo pa vseen ko bi ga mogl skoz rihtat? lepo vas prosim, se vidi da nimate prakse z nepokretnimi ljudmi. In mislite, da ga je imela njegova punca res toliko rada, da bi bila z njim, nepokretnim do konca življenja? dobro jutro
pa mayflower, a ti dejansko zares misliš da hrom človek en more bit srečen?mislm, kej tazga pa še ne.tudi invalidi so lahko srečni in pazi, če je prava ljubezen bi tud njegova punca normalno z njim preživela in ga imela rada.jst nevem, če bi moj fant ohromel bi stoposto skrbela zanga in bi ga imela lih tok rada kot do zdej.pač nekateri nimamo predsodkov glede invalidov in ne mislimo da so bogi bogi, ampak verjamemmo v njih in vemo, da so lahko tudi oni srečni in da tudi oni lahko marsikaj počnejo.
nevem, še vedno imam rajš človeka na vozičku, kot mtrvega človeka.mene pač nis trah take obveze.in prosim, doma imam babico težko invalidko, in je invalid že od rojstva.Ne predstavljaš si kako faking bolj ceni življenje in vse skupaj, kot marsikater "normalen" človek.tudi na šihtu imam sodelavca ki je napol invalid in je tako srečen človek da sploh ne moreš verjet-pa je bil do srednje čist običen človek, dokler ni dobil neke bolezni.nevem kako lahko obsojaš na podlagi tega in nekomu želiš raje smrt kot pa da je na vozičku.če si tetraplegik, je druga zgodba..takrat pa res nič ne moreš.vseeno ap človeku jaz en morem priželeti smrti, v nobenem primeru.
in ni res da boš kar izgubil vso pozitivo in vse.marsikdo šele takrat začne zares ceniti življenje in uživati v njemza Tošo nebi trdila, da bi izgubil vse.On ni bil tak.On je bil vesel in srečen in verjamem da bi po začetni krizi bil čist isti človek, če ne še boljši.in zares, raje bi ga videla na vozičku, kot mrtvega.
Ok, ti dopuščam da imaš svoje mnenje čeprov se z njim ne strinjam niti 1% ... vsak ima svoj pogled na stvari, kar jaz znam sprejeti, ti se boš pa nekoč v bodočnosti tega tudi naučila