jagodka85 napisal/-a::eek:Pa sej niso normalni no. Punca je že tko čist na tleh, pol ji pa še takle delajo
jst bi jih tožla, vse po vrsti, ne jebem 5 % nobenga. Če je tam živela skupaj s Tošetom, ne vem zakaj ne bi smela zdj nazaj not. In ja, ukradla bo vse, kar je not, sevede ... tko kot je v šoku njegova družina, je verjetno tud ona. Pi***, takle pa tud mene razkur no
Mati Tošejevega dekleta je za makedonske medije dejala, naj novinarji pustijo njeno hči in Tošejevo družino, da prebolijo tragično smrt. Dejala je, da zgodba, ki jo je objavil srbski časopis Blic, ne drži. Andrijani naj bi bil omogočen vstop v stanovanje. Prav tako naj bi bila laž, da je policija zapečatila Tošejevo stanovanje.
Yazmeen napisal/-a:Jst se tud še vsak dan najmanj enkrat zjokam, k slišm kšn njegov komad, res se mi zdi nepravično vse skp in še kr ne dojemam. Najbolj se mi pa zdj smiljo njegovi najbližji...si ne upam pomislt, kaj njegova punca prestaja, pa starša, take bolečine si tud predstavlat ne upamRes je bil taprav človk, svaka mu čast, tok nepokvarjenga in dobrga človeka na estradi ne bo več. Kot pevec je bil 1A, kot oseba pa še bolj. Bil je človek za katerim ogromno ljudi žaluje in se ne čudm temu.
Glede teh govoric je pa tko, da jst nč ne vrjamem, je pa dost grdo od novinarjev in časopisev, da izkoriščajo tako tragedijo za to, da se jim bojo cajtngi bol prodajal. Sram jih je lahko!