Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

igriva mucka, mogoče se je pa lih tega ustrašu ... resnosti .... so ljudje, ki se ustrašjo resne zveze, pa majo človeka lahko še bolj radi. Če bi bla rada z njim, mu to povej in če si prpravlena mal počakat na ne vem kaj, pač počak.
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

jaz se spet javljam po nekem času.
z mano je še vedno enako. bivši je še vedno na istem,le da zdaj že ve da mu ful veliko pomenim in da me pogreša. še vedno pa ni čist prepričan da si želi bit z mano. :(
upam da bom ga res čez čas prebolela,ker vse skupaj že predolgo traja. sploh se mi ne vidi da je mimo že tri mesece. :(
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

ANGELgirl napisal/-a:To spoznanje zelo veliko pomeni! Ne delaš si več utvar, da bosta nekoč mogoče spet skupaj!

se strinjam. jaz sem po najinem zadnjem srečanju čisto drugačna kot prej, zato ker končno vem pri čem sem. prej sem neprestano ugibala, ali misli name, ali me kaj pogreša. zdaj pa ko vem, kaj mu gre po glavi in koliko mu je do mene (nič), mi je na nek čuden način lažje. ampak še vseeno mi postane bed ob njegovem smsu, kar pa on ve in izkorišča, da si pumpa svoj ego :evil:
to infinity and beyond!
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

" better be happy alone, that unhappy with him " ... ta verz je men kolegica rekla, menda kar drži

drgač pa punce, itaq je hudo in boli, sam življenje je prekratko da bi se zarad ene nesrečne ljubezni sekirali, ne?

jst sm vredu, spoznala sm študenta 4.letnika medicine, ki me non - stop nekam ven vabi na pijačke pa v kino, sam se nočem preveč hitr vezat in grem bol na easy ... je pa zlo simpatičen fant, in znam se zaljubit vanj :oops:
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

To je zdej spet odvisno kaksen clovek si. Mene se tak tezko kam spravi, tko da niti prilike nimam kej prevec novga folka spoznat :oops:

Ne vem tolk sem se zaprla vase da groza. Sploh ne upam zaupat vec folku. Pa ne mislim kle sam na tipe. Tko na splosno. Ce ze res grem s kom kam na drink, grem zarad njega samega, ne zarad tega, ker bi si js to zelela. Ne vem. Totaln se odvec pocutim in se mi zdi brezveze nekomu tratit cas, ko se bo pa tko cez cas odmaknu od mene. Vem, totalno negativno nastrojeno mislenje, sam tega se ne morem resit. Se trudim ze ene 5 let, pa se se zmer najraje bolj sama zase drzim :(
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

^^ taka sm bila jst včasih, nikamor šla z nikomer, bolj se zase držala, pa študij ... ampak sedaj pa tega ne mislim več počet in se sama seb smilt doma.
sm pr mojmu bivšmu zmir mislila, da bova večn skup, pa otrok in selitev zase ... ampak je nanesl drgač, da je on rajš mamico poslušu in ubogu kot mene ... po eni strani mi je kar žal teh 4 let ko sva bla skup, ker če bi vedla da bo takle se izšlo, bi že vse prej drgač naredla, ne pa rinla in hotla neki popravt ....
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Ja sam najvecji problem je, da je men to cist usec ratal in da nocem tega zamenjat za nc na svetu... Ne vem sploh mi ni do nikakrsne druzbe z nikomer... :oops:

Sej vem ja, cist cudna sem :evil:
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

nisi čudna!sam pač si doživela ful vlko razočaranje očitno, in si se vase zaprla! ja pa to ti je sam trenutno fajn in ti ustreza! sam po drugi strani pa si vseeno želiš ljubezni, cartanja, spoznavanja novih ljudi???

sam, veš to da si se vase zaprla spet ni vredi zate!ker pol boš vedno mela neki kompleks do ljudi in boš mogoče izpustila priložnost za ljubezen!pa če greš s kom na drink nena njemu časa kradeš, al kak si napisala, če maš ti taki občutek je to potem samo v tebi! v sebe poglej in boš vidla da si unikatna in da si zaslužiš ljubezni, prijateljstva, nove družbe! če boš mela negativne misli se nebo nič spremenilo, sploh če ti tega ne želiš! če si želiš sprememb pa boš morala najprej na sebi začet delat in potem boš ugotovila da je svet kar naenkrat zaradi malenkosti lepši!:):)
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

se strinjam, sploh nisi čudna, ti pač tako paše, sam kdaj pa kdaj pa le pejd mal ven in uživaj, dokler še lahko ...

pa drugače, kdaj ste ostale začele novo vezo? sprašujem, ker me zanima in bi rada vedla, nekdo mi je všeč in jst njemu, sicer študira medicino in se ne vidmo tok pogost, sam me vedno ven vabi, da grem z njim, pa kino, tortice ...
kaj menite kdaj lahko ponovno začneš vezo?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Za moje pojme ... kadar ti paše. Če ti paše, začni novo vezo in to je to :)
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

študentka20 jap si zelim ljubezni, cartanja, tistga filinga, da nekomu nekaj pomenis, sam kaj ko se tega izogibam ko hudic kriza.
Pa tud nekak ni to, da bi mela slabo mislenje o sebi, ravno nasprotno-rada se mam in cist vsec sem si. Ampak je bolj problem v tem, da ne verjamem v to, da sem lahk drugim kul, prijetna za druzbo, zabavna ipd. S tem obcutkom se pa bojujem ze kr neki casa. Sem tud to povedala parim prijateljem in prijateljicam (ki se prenasajo moje muhe :D ), pa so me usi debelo gledali kaj mi je. Sam vseeno, kljub trditvam drugim, da sem dalec od tega, se vedno mam obcutek, da me folk tezko prenasa. Sej mogoce sem res ze zamudila kaksno lepo ljubezen glih zarad tega :roll: Hvala ti za vzpodbudne besede :bussi:

BIBI21 ce se ti zdi, da si ga ze spoznala dovolj, da mas tist taprav filing ob njemu, zacni zvezo :) Nekak ni odvisno to od casa samega, koliko je pac minilo od zadnje zveze, ampak od kvalitete trenutkov, ki sta jih prezivela skupaj. Ce je kle use stimalo, ne vidim razloga, da bi se kej "zavlacevala" :wink:
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

bouhica napisal/-a:da ne verjamem v to, da sem lahk drugim kul, prijetna za druzbo, zabavna ipd. S tem obcutkom se pa bojujem ze kr neki casa. Sem tud to povedala parim prijateljem in prijateljicam (ki se prenasajo moje muhe :D ), pa so me usi debelo gledali kaj mi je. Sam vseeno, kljub trditvam drugim, da sem dalec od tega, se vedno mam obcutek, da me folk tezko prenasa.

veš ne gre za to da te folk slabo prenaša, ker če te kolegice ne bi mogle prenašat, bi tak že zdavnaj šle beg od tebe in bi bila sama! tak ko pravim, moreš sama pri sebe razčistit! vsak ma svoje napake in prednosti! pa verjami da si lahk drugim kul....

BIBI21:za zvezo se sprašuješ! lahk ti povem kak je blo pri meni! sem končala 3 letno zvezo, in potem čez 4 mesce spoznam nekega tipa! no sem misla da bi te z njim šlo pa ni!čez mesec dni sem mu dala konec, ker me je enostavno dušil! no se pa zaj po 8 mescih od tistega velikega razočaranja dobivam z enim fantičem!in mam kuj metulčke v trebuščku!grema lepo počasi naprej, ker je on tudi doživel ful razočaranje v love! pač mislim da če greta na kafe, tortico al pa v kino še to ni zveza! pač se spoznavata pa bota vidla kak vama bo ratalo in kaj vama bo čas prineso! ne sme te zdaj bit strah al pa karkoli da ne bi šla!lepo idita pa boš vidla kak se bota ujela! no pa če on htel nadaljevat v zvezo mu ti lepo sam povej kak je pri tebi na stvari! no se če si bivšega prebolela te tak lepo! no mislim rečt da ni nič narobe če greš s kakim tipom na kaki kafe!

ja malo sem ga zabluzla, upam da ste skapirale!mam navado da vse zafilozofiram in na dolgo in široko razložim! :lol:
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

bouhica in študentka :bussi:

mal me je strah vseh čustev ja, kajti vsega tega jst nise navajena ... namreč dobim kak lep sms al pa mail od tega ki sem ga komaj spoznala, pa sm vsa zmedena, kajti moj bivši je redko napisu mi kok me ma rad al pa kaki verz ... še rtm mu je blo full težko rečt in je zmir reku da sm ga v to prsilila, pa da tega on men ne bo vedno govoru, da morm že vedet... pa ja, ljubezen je treba skoz negovat, drugače uvene kot roža ...

ne vem no, vsega me je mal strah, ampak mislim, da bom upoštevala in šla z njim, saj z bivšim nikdar vč ne bova skp, življenje gre pa dalje ...
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

BIBI21, kr počas...če še nis sigurna, al bi se spuščala v kej novga, al ne, rajš pejd lepo počas.

Da ti povem o svoji izkušnji. Takoj, ko sm nehala z bivšim, k sva bla skupi 2 let in že živela skp in vse, sm se spustila v novo zvezo, z enim res uredu tipom, k sm ga že od prej poznala par let in sva ga že v preteklosti neki mal bluzila...skratka, bla sva si že dolg všeč in vedla sm, da je ful uredu. In kaj je blo? Jst sm bla vsa zmedena, kr iz ene zveze v drugo, sploh nism nč dojemala, kaj se dogaja, še zavedala se nism dobr, da je z bivšim res konc, pa sm mela že novga fanta v življenju, k je bil ful zalublen vame in je za moje pojme dost hitu. Jst nism več mogla tko in sm ga po dveh mescih pustila, pa ful sm ga przadela. On ni bil nč kriv, men je on še zmer uredu tip, ampak sm sama sebe prehitevala in s tem uničla neki, kar bi blo lahko ful lepo. Pol sm si vzela pa čas sam zase in uživala, čez ene pol leta pa začela z zdejšnjim fantom.
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

BIBI21: se ne pravim da moreš zaj hitet in se kuj spuščat v zvezo! normalno da te je strah, če nisi tega vajena!pa še razočarana si bla ful! pri meni je blo isto! pač lepo počasi se spoznavajta pa boš tak vidla če se boš ujela z njim! lepo počasi!no drugo je če že zdaj ko še niti na kafe nista šla, veš da se nebi ujela oz. tega ne želiš! te rajši zdaj odnehaj, kot pa da bosta potem oba razočarana.
Zaklenjeno