lun|ca napisal/-a:Kaj ste gledali danes kaj dirko? Js imam vedno bolj rahle živce zraven te formule. Še vedno navijam za Alonsa in za to, da bi postal prvak. čeprav vem, da je to skoraj že nemogoče.
Na konc morm sam še to pripomnit, da se mi je danes kr mal fajn zdelo, da je Hamilton šel vn, glede na to, da so ga že vsi okronali za prvaka in naj bi bili zadnji dve dirki zanj le še formalnost![]()
Gremo Alonso
V bistvu ni Hamilton za to kriv. Kolikor js spremljam te dirke, mi on deluje še najbolj prijazno izmed vseh dirkačev. Mediji pa pač napihujejo svoje..
Če bi se ista stvar zgodila Raikkonenu, Alonsu ali Massi... kaj misliš, kaj bi nardili? Mehanike, novinarje in vse, ki bi se jim približali, bi v jezi odrinili stran in se začeli neki pizdit na nesposobnost kitajskih varnostnikov. Hamilton pa se je lepo mirno pripeljal do garaže, se zahvalil vozniku, odkorakal v garažo in se preoblekel... pol pa prišel k svojim mehanikom in vsakemu segel v roko. Človek se zna obvladovat.

Po eni strani je sicer dobro, da ni prišel na prvo mesto (bo vsaj zanimiva dirka v Braziliji), ampak bi mu pa vseeno privoščil zmago. Takšen karakter, kakršnega ima on, sem nazadnje videl pri Senni, sploh pa (za rookieja) dobro vozi.