Čevlji
bouhica napisal/-a:Joooj neki tazga tud js iscem. Bo treba res cimprej v Deichmanna. Pa so njihovi cevlji udobni pa to? Ker se mi zdijo res fuuuuul pocen.
kako bi ti rekla..pr veliko modelih se čut da je 'cheap' roba, pč v tem smislu da te žr kr boli noga k jo daš sam notr da probaš.. recimot eli škornji k sm prlepla fotko so res udobni in še ql zgledajo, pa notr majo eno tako v izi mucko, ne kosmat, ampk lih tok da je toplo!
pa še teli so moji 'novi'..so zbrisal sliko, ker sm pozabla pomanjšat..

chiqqa najboljs da grem kr sama pocekirat, pa bomo vidl kak pa kaj je a ne
Drgac pa tisti crni gleznarji z masnco so mi ful usec
In skornji...
Yazmeen huh ce so ti res tolk hudi, jih kupi a ne. Sam ne vem... semis men ni glih neki
Tko da ce jih bos ze kupla za tolk kesa, jih se primerno neguj, da ti ne bojo prehitr sli u franze 

Yazmeen huh ce so ti res tolk hudi, jih kupi a ne. Sam ne vem... semis men ni glih neki

WTF?!?!
Samo 1x v lajfu sm kupla čevlje nad 20 jurjev. Pa še to so bulsi k jih mam še zmeri, kljub letom (= 8 let in so še vedno k nove). Itak ti čevli nikol ne povrnejo tolk keša, ker se jih prej naveličaš, morš jih pa tko al tko met več. No ja res pa je, da nimam problemov s stopali, zato lahko nosm tud enosezonske cenejše čevlje.
Sam vseen 200 €???
Nč jasn...
Za kolk pa povprečno kupujete čevlje? Mislm cenovno..

Samo 1x v lajfu sm kupla čevlje nad 20 jurjev. Pa še to so bulsi k jih mam še zmeri, kljub letom (= 8 let in so še vedno k nove). Itak ti čevli nikol ne povrnejo tolk keša, ker se jih prej naveličaš, morš jih pa tko al tko met več. No ja res pa je, da nimam problemov s stopali, zato lahko nosm tud enosezonske cenejše čevlje.
Sam vseen 200 €???
Nč jasn...
WTF?!?!
Sam vseen 200 €???
Nč jasn...
tut js ne kupujm (pre)dragih stvari edin če mi je kei rees fuul ušeč [in tisti škorni so mi] pa tut vem d jih bom pol velik nosila