kepka napisal/-a:Racman napisal/-a:To je pa pač ženska logika, zaradi katere se jih da kar lepo okrog obrnt.
Zenska logika? A to obstajaSicer pa ti dam cisto prav, ker s takimi kot si ti, se ne splaca niti malo kregat, kaj sele it argumentirano debato. Si te kar predstavljam v Hondi s 3 spojlerji prevec.
Svoje mnenje o tem zakonu sem pa ze povedala - vseeno mi je, bebavo je le, da se gre za "zascito delavcev v gostinstvu". Takoj ko zacne drzavne organe zanimat kao zdravje in dobrobit drzavljanov, nekaj smrdi. To, da je treba v zdravstvenem domu cakat 7 mesecev (ja, vceraj sem klicala) na eno usivo ruvanje zoba (ne na celjustni, ampak pri navadnem zobarju) - ker kao ni nujno, pa nikogar ne zanima. Pa smo spet pri dvojnih merilih.
In od kje tebi, da to nikogar ne zanima?
Ne vem zakaj si tako paranoična zaradi tega zakona. Ja, tudi ta zakon tako ali drugače skrbi za zdravje obiskovalcev lokala in je končno nekaj dobrega, kar je ta vlada v zadnjih 5 letih storila. Tudi sam hočem več napredka na področju zdravstva in šolstva, a vsega naenkrat pa ne moremo dobit, kajne? Edino kar lahko naredimo je pritisk na vlado s protesti, da se bodo stvari hitreje premaknile NA BOLJŠE, ne pa na SLABŠE, kakor to danes skušajo narediti nekateri gostinci in kadilci....
Sicer pa ti dam cisto prav, ker s takimi kot si ti, se ne splaca niti malo kregat, kaj sele it argumentirano debato. Si te kar predstavljam v Hondi s 3 spojlerji prevec.