Razlika v letih med partnerjema?
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
- butterfly_
- Sramežljivka
Jaz mislim, da leta vseeno so pomembna. Moja prijateljica ima fanta starejšega 34 let, skratka tip je starejši od njenega očeta. Živita skupaj, načrtujeta otroka. Ne vem, že če odmislimo otroka, se vidi, da ji vsiljuje način življenja, kot ga živijo šestdeset letniki, ji ne pušča nobene svobode, seveda je prisoten na vseh kavicah...,ampak po vseh teh letih z njim ona tega sploh ne opazi več. Se mi zdi, da ji kar ustreza tak način življenja.
Meni se to zdi izven meja dobrega okusa. A bi ve vašim prijateljicam povedale, da se vam to ne zdi prav, ali bi se obnašale popolnoma normalno kot, da bi bil zraven 30-letnik? Predvsem ker vem, da bi se onadva postavila skupaj, jaz bi pa izpadla kot, da želim med njima delati prepire.
Meni se to zdi izven meja dobrega okusa. A bi ve vašim prijateljicam povedale, da se vam to ne zdi prav, ali bi se obnašale popolnoma normalno kot, da bi bil zraven 30-letnik? Predvsem ker vem, da bi se onadva postavila skupaj, jaz bi pa izpadla kot, da želim med njima delati prepire.
Moj je od mene starejsi 8 let in naju to sploh ne moti. Leta niso vse, so pa vseeno neka "ovira" pri zvezi. Moj je dal ze svojo "mladost" cez (27 let), medtem ko sem jst sele nekako zacela z njo. Mene sploh ne moti, da prezivim z njim veliko casa, sem vedno pri njemu in si tudi delava plane za naprej. Edino problem je ko so njegovi plani (otroci,itd...) tako blizu, da so meni ze preeeblizu, kjer se pa midva nekako "lociva"... Tak da je to kar bedno.. Seveda si jst to vse zelim, ampak ne se tok kmalu kot on..
Moj fant je od mene starejši leto in pol. Zdi se mi idealna razlika; pred vsem zato, ker so nama zanimive podobne stvari, imava iste vrste skrbi itd... Vsako pomembno prelomnico doziviva skup; in meni to ustreza.
Pri 15 ih sem imela nekaj časa 7 let starejšega fanta; starejši so pač bolj izkuseni in več so dali v zivljenju skozi; meni je bil všeč občutek, da imam ob sebi odraslega človeka, in da je nekak on tisti od katerega črpaš informacije.
Motilo me je pa njegovo nerazumevanje mojih problemov.
Mlajšega partnerja še nisem mela; se mi zdijo pa ful simpatični taki parčki. Sam grozno je pa tisto ko kakšna zenska zgleda kot mama.
Ni rečeno, da so starejši mentalno višje od mlajših.... Zrelost nekak ni pogojena s starostjo.

Pri 15 ih sem imela nekaj časa 7 let starejšega fanta; starejši so pač bolj izkuseni in več so dali v zivljenju skozi; meni je bil všeč občutek, da imam ob sebi odraslega človeka, in da je nekak on tisti od katerega črpaš informacije.

Mlajšega partnerja še nisem mela; se mi zdijo pa ful simpatični taki parčki. Sam grozno je pa tisto ko kakšna zenska zgleda kot mama.

Ni rečeno, da so starejši mentalno višje od mlajših.... Zrelost nekak ni pogojena s starostjo.

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj