Razlika v letih med partnerjema?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Partner je starejsi

1-2 leti
191
26%
2-3 leta
101
14%
3-5 let
119
16%
vec kot 5 let
231
31%
je mlajsi
104
14%

Skupaj glasov: 746

Lianna
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Lianna »

moj je tud starejši od mene za 4 leta, pa nevem nekot se mi zdi to glih full fajna razlika :D
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

uf midva mava 6 let razlike (on starejši itak) pa se nama lepo obnese..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
butterfly_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a butterfly_ »

..ja sj se obnese pač mal več izkušen ma on-to se mal opaz ( pa sj na starmu kolesu se naučiš vozit). sm dokler se tk mal eksperimentiram, mi je pa čist vseen, sm da ni premlad :twisted:
Uporabniški avatar
villa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a villa »

Jaz mislim, da leta vseeno so pomembna. Moja prijateljica ima fanta starejšega 34 let, skratka tip je starejši od njenega očeta. Živita skupaj, načrtujeta otroka. Ne vem, že če odmislimo otroka, se vidi, da ji vsiljuje način življenja, kot ga živijo šestdeset letniki, ji ne pušča nobene svobode, seveda je prisoten na vseh kavicah...,ampak po vseh teh letih z njim ona tega sploh ne opazi več. Se mi zdi, da ji kar ustreza tak način življenja.

Meni se to zdi izven meja dobrega okusa. A bi ve vašim prijateljicam povedale, da se vam to ne zdi prav, ali bi se obnašale popolnoma normalno kot, da bi bil zraven 30-letnik? Predvsem ker vem, da bi se onadva postavila skupaj, jaz bi pa izpadla kot, da želim med njima delati prepire.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Pri določenih letih je itak pomembno kakšna je razlika v letih. Ne moreš ti imeti pri 15 letih tipa starega 40 let, ampak, ko si pa enkrat 30 in on 55 se mi pa ta ralika ne zdi več tako ogromna.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
villa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a villa »

V tem primeru, je ona stara 27 on pa 61. On je v bistvu vse v življenju že dal skozi, medtem ko pa ona zdaj z njim tiči doma, ker se je pač s tem sprijaznila. Pa tudi pri odraščanju otroka si verjetno manj aktiven, ko jih počasi dopolniš že 70.
Keliss
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Keliss »

Moj je od mene starejsi 8 let in naju to sploh ne moti. Leta niso vse, so pa vseeno neka "ovira" pri zvezi. Moj je dal ze svojo "mladost" cez (27 let), medtem ko sem jst sele nekako zacela z njo. Mene sploh ne moti, da prezivim z njim veliko casa, sem vedno pri njemu in si tudi delava plane za naprej. Edino problem je ko so njegovi plani (otroci,itd...) tako blizu, da so meni ze preeeblizu, kjer se pa midva nekako "lociva"... Tak da je to kar bedno.. Seveda si jst to vse zelim, ampak ne se tok kmalu kot on..
aZrIca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a aZrIca »

Js mam pa 7 let starejšega fanta pa sva skup ze skoraj 3 leta.
Ful se mava lepo, učasih kot vsi skregava ampak mine.
Bla sem z mlajšimi pa mi je bolj ušeč starejše razmišljanje.
A se keri zdi da so starejši fantje, če imajo mlajšo žensko kaj bolj ljubosumni?? :hallo:
Uporabniški avatar
Plavuša
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Tam kjer veter spi

Neprebrana objava Napisal/-a Plavuša »

Moj pa 13 let.
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

z bivšim 5 let ... za "zdajšnega" ne bom komentirala, ker nisva skupaj in tud ni rečeno, da bova ... je pa 2 let starejši od mene
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Moj fant je od mene starejši leto in pol. Zdi se mi idealna razlika; pred vsem zato, ker so nama zanimive podobne stvari, imava iste vrste skrbi itd... Vsako pomembno prelomnico doziviva skup; in meni to ustreza.

Pri 15 ih sem imela nekaj časa 7 let starejšega fanta; starejši so pač bolj izkuseni in več so dali v zivljenju skozi; meni je bil všeč občutek, da imam ob sebi odraslega človeka, in da je nekak on tisti od katerega črpaš informacije. :) Motilo me je pa njegovo nerazumevanje mojih problemov. :?

Mlajšega partnerja še nisem mela; se mi zdijo pa ful simpatični taki parčki. Sam grozno je pa tisto ko kakšna zenska zgleda kot mama. :o

Ni rečeno, da so starejši mentalno višje od mlajših.... Zrelost nekak ni pogojena s starostjo. :wink: :razz:
Spelina
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Spelina »

moj je starejši 13 let
Uporabniški avatar
shy girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a shy girl »

jst 24 moj dragi pa 50
Uporabniški avatar
Amy.<3
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Amy.<3 »

Natanko 2 leti in 1 tedn je starejši od mene... :wink:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Jz mam pa zdej mal mlajšega - 6mesecev manj ima. :)
Odgovori