Hmm, js se pa čist nč ne spoznam tam v MB, tk da nimam pojma kje je to. A mi lahk kdo razloži, kk se pride od železniške pa do tja? Al pa če se najde ktera dobra duša, ki bi mene pričakala na železniški.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
^a cisto nic ne poznas v centru? To je zraven Mc'Donaldsa, Astorie, zraven gradu, ... Bivsi hotel Orel. Iz zelezniske gres samo naravnost po Partizanski (glavni cesti) proti mestu. Ko pirdes do konca bos vidla C&A
no angel napisal/-a:Hmm, js se pa čist nč ne spoznam tam v MB, tk da nimam pojma kje je to. A mi lahk kdo razloži, kk se pride od železniške pa do tja? Al pa če se najde ktera dobra duša, ki bi mene pričakala na železniški.
no angel napisal/-a:Hmm, js se pa čist nč ne spoznam tam v MB, tk da nimam pojma kje je to. A mi lahk kdo razloži, kk se pride od železniške pa do tja? Al pa če se najde ktera dobra duša, ki bi mene pričakala na železniški.
te pocakam jst na zelezniski..sam javi kdaj
Hvala Anelise, sej drugač se je že motorola ponudla, da me pričaka, lahk me pa tud obe, se čist nč ne branim. Še pa sporočim kdaj točn bom pršla, morm mal prečekirat, kdaj so kej vlaki.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine