Bershka

Novosti, trendi...
Odgovori
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Meni je super :wink:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
bejbikaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a bejbikaa »

Pa men bershka ni kej preveč všeč!Sicer sm dubla ene dobre čevlje to je pa tud vse..Jst veeno prisegam na Stradivari (k mi je trenutno the best trgovina)Zarp,Kayan!te 3 trgovine so mi trhe best in kle vse najdm ..no občasno ma tud new yorkr hude stvari:)
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Js sm na usak način hotla kej vn prnest iz te Bershke (in Pull and bear-a), k na prvi pogled mi majo luštne cunce, kr mam rada pisano in poletno ... pa ni šlo :? .

Tale letošna moda men ne paše pa konc. Use majčke so narjene na isto foro in u njih zgledam k nosečnca in se ne počutm sploh. Če sm pa že najdla kej, pa ni blo moje cifre. Ah ja, pa drugič.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
majchy386*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a majchy386* »

joj jst sm pa bla učeri pa sm se komi uprla da nism pou trgovine izropala=) dobr da so mi to preprečle finančne zmožnosti :P (čakam plačo nasledn tedn) ;)
Velouria
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Velouria »

Jst sem si pa prejšnji teden takoj kupila 5 majic! :D V trgovinah Stradivarius in Pull & Bear pa nisem ničesar našla, tut če bi imeli vse zastonj ... Kaj češ, vsak ma svoj okus. :)
now I have you sleeping next to me ... and this is home
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Zdaj mamo to trgovinco tui u Mariboru, v Europarku :!:
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

Zadnjič sem si kupila eno rjavo majčko na kateri piše: you+me=us in pa eno črno torbico za čez ramo, full huda :hearts:
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

ja jest mam tut občutek da je narjen za ženske, ki majo velike boke pa nič jošk.. :?
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Študentka. »

Sej je kul trgovinca.. ampak se mi zdi ful preveč nakičena! Kako hudo majčko al pa hlače se dobi..ampk morš pol res ful pazt kaj zravn kombineraš da ne izpade tumač vsega=)
Uporabniški avatar
bejbikaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a bejbikaa »

Jst sm bla pred kratkim v bershki pa mi nimajo nč kej pametnih stvari sm šla prou z namenom da si neki kupm panism nč dubla:Ful mi je blo preveč nakičen še posebej majčke ..pa tud hlače mi niso ble to to...mi je ZARA 100x boljša*
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

Tudi meni ni slaba trgovina, res da redko najdem kaj zase, sm pa z vsem kar sm tam kupila čist zadovoljna. Sploh z enimi trenerknimi hlačami k so res prijetno mehke, oprijete ampak full udobne. Tko da splošni vtis: nižji cenovni razred cunjc, zato ni čudno če kaj razpade, se pa najdejo tudi čist solidne stvari :wink:
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jz mam kar par stvari od tam in se in se miše nič ni strgalo in tudi po pranjih vse stoji kakor mora
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Kraj: tu in tam

Neprebrana objava Napisal/-a Dančy »

No jst bom tkole rekla....mal dnarja, mal muzike...Sem si kupila eno ful luškano majčko z napisom iz kristalčkov...po 1.ročnem pranju, so mi vsi krastalčki popadalči dol...patent okoli vratu in rok je popustil po nekaj nošnjah...tko, da prou veliko sicer tudi nisem pričakovala od majčke, za cca 15 evr.
Misli pozitivno....
kai
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kai »

Priznam nakup. Ena redkih trgovin, ki je imela hlače na zvonc (sicer samo en model, ampak okej, tocno take, kakrsne sem hotla).
bounce around kai like bunniez
Uporabniški avatar
Ange|ina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)

Neprebrana objava Napisal/-a Ange|ina »

jst sm pa par dni nazaj skočila v bershko za par minut.. pa me je čist na rit vrgl, k je bla notr ena punčka s svojim očkatom (punčka pravm zato, ker je bla stara maksimalno 12 let) in sta vn nesla celo vrečo oblek.. mislm da mene bershka ne vidi več, ker zadnja stvar k bi jo hotla je, da enake cunje kot jih nosm jst, nos en otrok.. k sm hodila v srednjo šolo se mi je enaka stvar zgodila v newyorkerju in od takrat me not niso vidl..

Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
Odgovori