Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
najhujše kar je možno pri samem prebolevanju je, da še imaš upanje, da bosta ponovno skup prišla in da upaš, da se zadeva uredi... to je najhujše.
Pri meni to osebno deluje, ker niti ne mislim, da bova še kdaj skupaj in ne pričakujem nikakršnega njegovega sms-a al pa klica, treba je iti dalje. čeprav ne rečem, da ga nimam nč vč rada, sam vseeno, dokler imaš upanje nikamor ne prideš in velikokrat je to tako hudo in mučno...
Pri meni to osebno deluje, ker niti ne mislim, da bova še kdaj skupaj in ne pričakujem nikakršnega njegovega sms-a al pa klica, treba je iti dalje. čeprav ne rečem, da ga nimam nč vč rada, sam vseeno, dokler imaš upanje nikamor ne prideš in velikokrat je to tako hudo in mučno...
BIBI21 napisal/-a:najhujše kar je možno pri samem prebolevanju je, da še imaš upanje, da bosta ponovno skup prišla in da upaš, da se zadeva uredi... to je najhujše.
To je pa tk res ... In js mam ravno ta problem - še zmeri upam, čeprav nimam kej, pa se prepričujem da nima smisla ... Dokler upaš, itak ne morš prebolet.
Men je še tok hujš, ker ga videvam na faksu, in si ga res ne morm izbit iz glave. Hočem že enkrat naprej, sam zaenkrat ni šans da mi to rata.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
no angel napisal/-a:BIBI21 napisal/-a:najhujše kar je možno pri samem prebolevanju je, da še imaš upanje, da bosta ponovno skup prišla in da upaš, da se zadeva uredi... to je najhujše.
To je pa tk res ... In js mam ravno ta problem - še zmeri upam, čeprav nimam kej, pa se prepričujem da nima smisla ... Dokler upaš, itak ne morš prebolet.
Jest sm tud zmerej upala sama pr seb da bo kej, čeprou je bil že zaseden in je zelo slabo kazalo, no vsaj men se je tko zdelo. Pa se je potem vse zasukalo in zdaj sva skupaj in se maav super

Je pa mučno ja, nekoga met rad in se zravn silt, pa prepričvat, da ga ne smeš met rad..
js sm nazadne bla s tipom mal mnj kt eno leto... prebolela sm ga pa že vmes med zvezo..vem d se to čudn sliš..sam dejansko je blo tko..js sm že od začetka vedla d nama ne bo ratalo..vbistvu si ga tut js nism želela met del časa... in sm se že v obdobju zveze prepričala d to ni človk zame...in d ko bo konc...bo konc in hvala bogu... sva končala...in ne gojim sploh nobenih čustev do njega... čez 2 dni po končani zvezi sm že mela napeljanga drugega..
se je pa že zgodil, d me je matral 3 leta za nekoga k nikol nisva skp pršla...
se je pa že zgodil, d me je matral 3 leta za nekoga k nikol nisva skp pršla...
^^ nokia_b; to je pa zanimivo, kako lahko nekoga preboliš še v času zveze ... kako ti je to ratal, al nis uživala v njegovem objemu, al je blo vse sam tko, ker že more bit tako...
Punce, res najslabše je če še gojiš neko upanje, da se med vama lahk še vse uredi. Ker dokler misliš tako, ga nikol zares ne moreš in ne boš prebolela. sama vem, da ne gojim upanja, da bova še kdaj skupaj, kr ni on tak tip človeka, da bi se komerkol upru in za lastno srečo poskrbel ... pr mojem bivšem je bla familija na prvem mestu pred menoj in kar je njegova "mamica" rekla to je blo vse sveto in velik vredno.
pač si nisva usojena, čeprav sem vedno mislila, da bova mi2 vedno skup, ampak pač ne... si bom našla drucga, on drugo, pa bova šla vsak svojo pot dalje.
je pa tako, da trenutno razmišljam al je bivši res pustu tak pečat in če bom lahk še koga mela tak rada, al bom z njim sam tako ...
No angel ... verjamem da ti je hudo, ko ga moraš vsak dan na faksu gledat in se zraven prepričevat, da ni tvoj in da do njega ne čuti nč več nič. a ti kaj pomaga, če sama sebe prepričaš, da on ni bil zate, da te ni bil vreden?
Punce, res najslabše je če še gojiš neko upanje, da se med vama lahk še vse uredi. Ker dokler misliš tako, ga nikol zares ne moreš in ne boš prebolela. sama vem, da ne gojim upanja, da bova še kdaj skupaj, kr ni on tak tip človeka, da bi se komerkol upru in za lastno srečo poskrbel ... pr mojem bivšem je bla familija na prvem mestu pred menoj in kar je njegova "mamica" rekla to je blo vse sveto in velik vredno.
pač si nisva usojena, čeprav sem vedno mislila, da bova mi2 vedno skup, ampak pač ne... si bom našla drucga, on drugo, pa bova šla vsak svojo pot dalje.
je pa tako, da trenutno razmišljam al je bivši res pustu tak pečat in če bom lahk še koga mela tak rada, al bom z njim sam tako ...
No angel ... verjamem da ti je hudo, ko ga moraš vsak dan na faksu gledat in se zraven prepričevat, da ni tvoj in da do njega ne čuti nč več nič. a ti kaj pomaga, če sama sebe prepričaš, da on ni bil zate, da te ni bil vreden?
Huh... Mislim da se zdej tud js lahk pridruzim v ta klub... Prej sem vas samo brala, danes pa ze celo noc in dan razmislam kaj bom naredila (ja, nic nisem spala, kar se mi zadnje case pogosto dogaja).
Stvar je taksna... Zaljubila sem se v fanta, ki je bil najprej moj prijatelj, jebac in nato najboljsi prijatelj. Vse bi blo vredu, ce ne bi bla ovira... njegova punca, s katero se sama ne vesta kje sta in kak bosta stvar speljala. Pogovorila sva se, ve kaj cutim, ampak pricakovala sem, da se bo odmaknil (v bistvu mi nisem sama odprla srca, ampak je on vame tak dolgo 'pikal', da sem popustila). In kaj se je zgodilo? To je naju se bolj povezalo. S punco mata res tezave, ampak to vse skupaj me boli z dvojno mocjo. 1. ker ni srecen (res bi rada, da se vse konca tako kot si zeli), 2. ker ga ne morem imeti. Sem ze razmisljaja, da bi se umaknila, ampak zal mi je tega lepega prijateljstva zavrzt. Glede mojega upanja je pa tkole... Nekak sem se sprijaznila, da pac sva samo prijatelja, da v njegovih oceh nisem tista prava zenska, ampak mickeno upanje je pa ostalo.
Ma katera kaksno podobno izkusnjo? Mogoce bi v tem primeru morala bolj misliti nase in se res umakniti, ampak ko vidim, da me potrebuje, da mu moram stat ob strani, ga malo razvedrim, polepsam dan, ucasih priklicem kako solzico iz njegovih oci... Ne morem, ker se nekak cutim dolzno mu stat ob strani.
Stvar je taksna... Zaljubila sem se v fanta, ki je bil najprej moj prijatelj, jebac in nato najboljsi prijatelj. Vse bi blo vredu, ce ne bi bla ovira... njegova punca, s katero se sama ne vesta kje sta in kak bosta stvar speljala. Pogovorila sva se, ve kaj cutim, ampak pricakovala sem, da se bo odmaknil (v bistvu mi nisem sama odprla srca, ampak je on vame tak dolgo 'pikal', da sem popustila). In kaj se je zgodilo? To je naju se bolj povezalo. S punco mata res tezave, ampak to vse skupaj me boli z dvojno mocjo. 1. ker ni srecen (res bi rada, da se vse konca tako kot si zeli), 2. ker ga ne morem imeti. Sem ze razmisljaja, da bi se umaknila, ampak zal mi je tega lepega prijateljstva zavrzt. Glede mojega upanja je pa tkole... Nekak sem se sprijaznila, da pac sva samo prijatelja, da v njegovih oceh nisem tista prava zenska, ampak mickeno upanje je pa ostalo.
Ma katera kaksno podobno izkusnjo? Mogoce bi v tem primeru morala bolj misliti nase in se res umakniti, ampak ko vidim, da me potrebuje, da mu moram stat ob strani, ga malo razvedrim, polepsam dan, ucasih priklicem kako solzico iz njegovih oci... Ne morem, ker se nekak cutim dolzno mu stat ob strani.
BIBI21 napisal/-a:No angel ... verjamem da ti je hudo, ko ga moraš vsak dan na faksu gledat in se zraven prepričevat, da ni tvoj in da do njega ne čuti nč več nič. a ti kaj pomaga, če sama sebe prepričaš, da on ni bil zate, da te ni bil vreden?
Hja, to se ves čas poskušam prepričevat, sam mi nič ne pomaga. Še tud zato, ker zdej ko so ga še moje kolegice vidle, so vse rekle da je res ful luštn pa fajni, in mi je sam še tok bolj hudo. Sej drugač sm čez cel dan ful zaposlena, skoz neki počnem, sam da ne mislim na njega, ampak pol ko sm pa zvečer spet sama s sabo je pa konc. Če ga ne bi rabla gledat, bi blo pomoje ful dost lažje. Js še zmeri sam sanjam, kak bi blo fajn, da bi bla skup.

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
no, midva sva se danes dobila, kao da razčistiva zadeve med nama. šla sem tja z upanjem, da bova stvari uredila, odšla pa s še bolj strtim srčkom
njemu namreč TRENUTNO paše biti samski, to da sem ga pustila pa je dojel kot eno pavzo v najinem odnosu, ki bo trajala dokler ne bova stvari pri sebi "razčistila" (beri - dokler jih ne bo on razčistil z žuranjem), potem bova pa spet skupaj do konca življenja. in po njegovem bi morala jaz njega zdaj čakat, da se bo gospod nažural (ne me spraševat, kaj pod to žuranje paše, ker ne vem in niti nočem vedeti) in potem ko se bo, mi bo sporočil da sva lahko spet skupaj. mislim halo? mi je vse povedal s tem, samo še vedno boli. ne vem zakaj se še vedno ne morem enostavno sprijazniti s tem da je moj bivši pač navaden idiot 

to infinity and beyond!
punchka napisal/-a: in po njegovem bi morala jaz njega zdaj čakat, da se bo gospod nažural (ne me spraševat, kaj pod to žuranje paše, ker ne vem in niti nočem vedeti) in potem ko se bo, mi bo sporočil da sva lahko spet skupaj. mislim halo? mi je vse povedal s tem, samo še vedno boli. ne vem zakaj se še vedno ne morem enostavno sprijazniti s tem da je moj bivši pač navaden idiot
To lahko traja zelo dolgo. Sej ga lahko razumeš, da se more mal znoret, ampak to lahko pomeni tudi, da bo vmes mel še kakšno drugo punco in tko, ti pa ga boš čakala.
Jest ti svetujem, da ga ne čakaš.
Težko se je sprijaznit, da je idiot, ker ga imaš rada in si želiš, da ne bi bil. Poskušaj se tudi sama zabavati, pojdi kam ven, ali pa počni stvari, ki te veselijo. Mogoče spoznaš koga, ki ti bo všeč in se bo tvoj bivši lahko tolkel po glavi, da je zapravil tvojo priložnost.
Uživaj in poskušaj čim manj misliti nanj.
Srečno

saj ga ne mislim čakat, niti slučajno! nisem jaz njegova lutka, ki mu bo vedno na voljo, čeprav sem mu prevečkrat bila
niti mi nima kaj težit s tem da se mora znoret, ker toliko kot ga je prežural preden sva začela in tudi vmes ko sva bila skupaj, ga žurajo redki, sploh tisti v resni zvezi. vse kar sem pričakovala od njega sta bila tista dva dneva na teden ko sva se videla, ampak njemu je bilo še to preveč. mislim da je razlog nekje povsem drugje. še vedno sem mnenja, da če bi me res ljubil, ne bi rabil pavze.
rada bi šla naprej in mu dala vedeti, da ga ne rabim v svojem življenju, to je moja največja želja trenutno. in ko mi to uspe, bom pomoje lahko gore premikala.

rada bi šla naprej in mu dala vedeti, da ga ne rabim v svojem življenju, to je moja največja želja trenutno. in ko mi to uspe, bom pomoje lahko gore premikala.
to infinity and beyond!
*lilica* napisal/-a:punchka napisal/-a: in po njegovem bi morala jaz njega zdaj čakat, da se bo gospod nažural (ne me spraševat, kaj pod to žuranje paše, ker ne vem in niti nočem vedeti) in potem ko se bo, mi bo sporočil da sva lahko spet skupaj. mislim halo? mi je vse povedal s tem, samo še vedno boli. ne vem zakaj se še vedno ne morem enostavno sprijazniti s tem da je moj bivši pač navaden idiot
Jest ti svetujem, da ga ne čakaš.
Srečno
Ti svetujem popolnoma enako kot *lilica* ... ne drzni si ga čakat, sploh če je razlog za to njegovo žuranje in divjanje; ok, ne rečem če bi bil kak drugačen razlog in da bi moral kakšne bolj pomembne stvari za razčistit, ampak žur ... NO GO

če bi men to kater predlagu, bi mu kr rekla naj kr skoz žura in se ne vrača ve k meni, ki bi lepo dam čakala nanj, da se on odloči, da sedaj bi pa zopet lahk bla skupaj in da se je on zdivjal ( bog, ve kakšni so njegovi nameni ). Ni šans punca, dej se tolk mej rada in ne pust, da te takle zeza in se dela norca z tvoje ljubezni...
Good luck
saj sem povedala, da ga ne mislim čakat in niti za trenutek nisem pomislila na to da bi ga
imel je 3 tedne časa in jih je kar precej izkoristil v tem smislu, samo njemu je to pač premalo, ker v tem času ne more "razmislit o nama" ... ja sej je lepo zavil vse kar je povedal v celofan, ampak sem ga zelo dobro razumela. tako boli, ker sem res imela upanje, da zdaj se pa bova pomenila in mi bo rekel, da me ima rad, da me ljubi, da me hoče nazaj. še bolj boli kot takrat ko sva nehala, ker sem dokončno izgubila upanje
najhuje je pa to, da sem z njim izgubila svojega najboljšega prijatelja in se nimam komu zaupat. hvala bogu za mojo mami 

to infinity and beyond!
-
- Kofetarica
- Kontakt:
puncha: sem mela isti problem 8 mescev nazaj!no on je reko da kao ne ve kaj bi rad, sam sem pol tak zvedla da bi se rad sam znorel!no zaj je pač na novo zalublen, in hvala bogi pri meni pozabljen!
ja tako pravijo, NE GA ČAKAT! preveč tipov je na svetu, da bi se sam za enim jokala! ena izkušnja več v življenju! ja se je težko s tem sprijaznit (trenutno), sam čez čas ko analiziraš celotno situacijo ugotoviš marsikaj zanimivega!:)
si napisala da se nimaš nobenemu zaupat?kaj pa kolegice?no če ne pa je mama tu, tak ko praviš! in ta forum!

si napisala da se nimaš nobenemu zaupat?kaj pa kolegice?no če ne pa je mama tu, tak ko praviš! in ta forum!

čas je najboljši zdravitelj ... sej noben ne pričakuje niti ne zahteva, da morš nekoga kar v momentu pozabt in zbrisat iz svojga lifa ko nehata bit par, itaq se ne da pozabt ljubezni kar čez noč...
tud jst mojga "bivšga" ne bom kar zbrisala in bo vedno zasedu eno mesto, ne glede na vse, je bil le prvi in sva mela kljub vsem težavam tud lepe trenutke...
tud jst mojga "bivšga" ne bom kar zbrisala in bo vedno zasedu eno mesto, ne glede na vse, je bil le prvi in sva mela kljub vsem težavam tud lepe trenutke...