a je blo sploh kej svečk tam pa kej ljudi?
jst mu grem tud svečko prižgat.če ne danes pa jutri.če pa že odmaknejo mu jo bom pa doma, važno da vem da je namenjena njemu in da gori.
Nelaa, res nas je ogromno, vendar vsaj v sloveniji, tistim ki nam je segel v srce, bolj malo.dejstvo da, je si marsikdo misli o nas da smo prtegnjene, ampak mene to ne briga.Meni je precej hudo, ker on je bil res nekej posebnega, dobrega srca in pri njemu nikoli nikoli nisem imela občutka, kot da je kaka zvezda, ampak kot da je normalen človek, človek z dobrim srcem, velikimi ambicijami/cilji/željami in z neverjetno vnemo na vseh podorčjih katerihkoli se je lotil.nevem, jst sploh ne najdem več besed, sploh nevem kaj bi še nardila, rekla, da bi zavrtela čas nazaj, da se to nebi nikoli zgodilo.nevem, prehitro prehitro je ugasnilo njegovo življenje, pa seveda vsa mlada življenja na tak način prehitro ugašajo.
Ne vem, kje je bil zdaj tisti poveličevani bog, ki je moral vzeti mlado, dobro življenje.Mislim nevem, nikomur ni hotel nič slabega, pa ga je doletela taka kruta smrt..čemu, zakaj??jst nevem, sploh ne morem verjet, nočem verjet, nočem dojet, nočem nič.Pa naj se sliši še tako blesavo, ampak meni je zares hudo.