Desperate housewives (Razočarane gospodinje)
-
- Kofetarica
Zadnji del je bil super
Prav zanima me kaj se bo zgodilo z Edie, ker umrla ziher ne bo... Je pa res pretkana, kak si je lase popravljala, da bi še slepega zaslepil tisti velik kamen
Ninja mommy pa itak zmaga
Gaby mi je imela fuuul lepo oblekco na zabavi!Pa plašč od Edie

Prav zanima me kaj se bo zgodilo z Edie, ker umrla ziher ne bo... Je pa res pretkana, kak si je lase popravljala, da bi še slepega zaslepil tisti velik kamen

Gaby mi je imela fuuul lepo oblekco na zabavi!Pa plašč od Edie

Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
Joj no js tud upam da bo zrihtu tole z Edie-Carlos...Čeprav je od Gabrielle mož zdj v zadjem delu reku Carlosu da bi nevem kaj naredil onemu s katerim bi ga Gaby varala in da se ne boji zapora-saj ima denar...pa se mi zdi da se je Carlos kr mal zamislu glede tega...tk da pomoje nebo tk na izi
Sam je pa tale Edie prava BIČ no js bi jo zadavla da me en tk izsiljuje za zaroko...Tale nova družina pa tud ne paše neki v kontekst...kr neki...

Sam je pa tale Edie prava BIČ no js bi jo zadavla da me en tk izsiljuje za zaroko...Tale nova družina pa tud ne paše neki v kontekst...kr neki...
-
- Kofetarica
moi T napisal/-a:Po moje bo Carlos plačal unmu tipu, da osvoji Edie-jino srce- po možnosti se bo izdajal še za večjega bogataša kot je Carlos in potem bo izpadlo tako kot da ona njega vara. Je prebrisan ta Carlito, sej mora bit no, če hoče sledit Gaby.
ufff dobra ideja

Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
- Kofetarica
Tale Susan ga pa res lomi hahah
Jaz sem točno vedela, da bo še bolj zasrala... Me zanima kaj se bo dogajalo z novima sosedoma!
Drugač pa me zdaj že močno matra, kaj so nardili Dylan.. Upam, da bo ona našla tisti listek (no sej skoraj ziher ga bo, samo bo potem tako nerazločno napisano, da bo morala raziskovat al pa kakšna taka
)
Edie knows!

Drugač pa me zdaj že močno matra, kaj so nardili Dylan.. Upam, da bo ona našla tisti listek (no sej skoraj ziher ga bo, samo bo potem tako nerazločno napisano, da bo morala raziskovat al pa kakšna taka

Edie knows!

Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
Kok mi je bla Eva Longoria huda v nurse kostumčku oz,kok bi Groharca rekla medical sister
Joke.
Mene tut ful zanima,kaj na tistmu listku piše. Maybe da sta njenga fotra ubile, da bi jo obvarovale...No sej pomoje bomo kmal izvedel
Ta mtka od Dylan mi je prov taka cold-hearted bitch.Ne prenesem je
krvživčna ratam,k jo zagledam 

Mene tut ful zanima,kaj na tistmu listku piše. Maybe da sta njenga fotra ubile, da bi jo obvarovale...No sej pomoje bomo kmal izvedel

Ta mtka od Dylan mi je prov taka cold-hearted bitch.Ne prenesem je

Ja no, jst tud, taka čudna deluje .. no pa sej nč čudnga, k ma pač skrivnost, pa noče, da Dylan zve ... smmisnla, da ji bo una teta že kej poveedala, pa ji ni uspela. Upam, da bo našla tist listek pod postlo.
Susan ... ja smešna mi je, kaj nej druzga rečem. Ko že mislš, da slabš ne more bit ... eto, še slabš
Lynnete ... mal je grozn zgledala brez lasulje na glavi tm v postli, ampak ok, je blo pol vse kul. S Tomom sta mi res fletna skup.
Gabi je pa tud ženska svoje vrste ... Edie pa slut neki ane
Susan ... ja smešna mi je, kaj nej druzga rečem. Ko že mislš, da slabš ne more bit ... eto, še slabš

Lynnete ... mal je grozn zgledala brez lasulje na glavi tm v postli, ampak ok, je blo pol vse kul. S Tomom sta mi res fletna skup.
Gabi je pa tud ženska svoje vrste ... Edie pa slut neki ane

-
- Kofetarica
^^Kak ne??Jaz sem ga že pred 3 urami pogledala...
Drugače pa reeees zabaven del
Npr. tam, ko Carlos reče: hmm i dont know 6 months? pol pa Gaby: 6 months?Nobody takes that long to heal anymore... Its break up, not a facelift!!
Ali pa tisto, ko Edie podari golf balls Carlosu s svojimi začetnicami in reče: I want everyone to know who your balls belong to
Semmm vedela, da je Edie naročila zasledovalca... me prav zanima, kaj bo zdaj nardila s fotkami..
Drugače pa mi je John bolj všeč s krajšimi lasmi in brez majice hahah
Drugače pa reeees zabaven del

Ali pa tisto, ko Edie podari golf balls Carlosu s svojimi začetnicami in reče: I want everyone to know who your balls belong to

Drugače pa mi je John bolj všeč s krajšimi lasmi in brez majice hahah

Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
O hudo
Kok sm se spet nasmejala!!!
Kva sta bla Carlos pa Gaby smešna, k se je Carlos skrivu v omari. Al pa k je srečala Johna z ženo
Sam zgleda, da je John še zmer zalubln u Gaby, pa sploh nism vedla, da je dejansko biu. Me zanima, če se bo še pojavlu naprej, pa povzroču kšne nove zaplete.
Komi čakam nasledn del.

Kva sta bla Carlos pa Gaby smešna, k se je Carlos skrivu v omari. Al pa k je srečala Johna z ženo

Komi čakam nasledn del.