metron(temporary) napisal/-a:Mogoče je na unm "dovozu" že dovoljen, nekak naprej od rožic, tm sm jih vidu pušit...ja je hudo smešn
Ja super, samo da vam je smešno, da imate malo zabave v življenju ...

kr.ena napisal/-a:metron(temporary) napisal/-a:Mogoče je na unm "dovozu" že dovoljen, nekak naprej od rožic, tm sm jih vidu pušit...ja je hudo smešn
Ja super, samo da vam je smešno, da imate malo zabave v življenju ...
kr.ena napisal/-a:Vedno znova sem šokirana nad osnovnim bontonom ljudi (ne mislim tule tebe, ampak tiste, ki jih srečujem v živo), ki se jim zdi normalno, da mi dobesedno zatežijo s tem "kako to, da kadite". Halo? To je tako, kot če bi jaz vprašala bežno znanko ali šefico "zakaj se ne ločite od nasilnega moža?" ali "se vam ne zdi, da ste malo predebeli, kako kaj vaš holesterol".
Ampak očitno pri kajenju vsa pravila lepega vedenja ne veljajo. (podobno velja tudi za vitke ženske, ki jim folk teži, zakaj so tako suhe in ženske mojih let, ki jim popolni tujci začnejo razlagat o materinskem nagonu in da vsekakor moram imeti čimprej otroka. redkokdaj pa kdo v obraz reče ženski, da je predebela ali zakaj za vraga ima 8 otrok, če jih pa ne more preživljat. To samo tako mimogrede ...)
metron(temporary) napisal/-a:Zdj če bi bli ločeni - potem bi to mogli dobro uredit, ne tako kot do sedaj, ko je del za kadilce, potem je pa tm na stebru nalepka pa je za nekadilce. Neumnost. Nej uredijo ornk, pol se bom pa tut jz 100% strinju.
Sicer pa bolj kot v kafičih podpiram to, da je v prepovedano v nočnih klubih---ke greš densat, dihaš zrak, si prepoten - in na vse to ne paše še dim.
ta-mala napisal/-a:Natakarce so zdj res use vesele k ne vdihavajo dima pa ne delajo več v zakajenih prostorih a ne...
Zakaj pa pol VSE natakarce v mojem kraju jamrajo da je to en k**** k morjo letat not pa vn iz lokala da postrežejo stranke, in so skor skos prehlajene? Kostrežejo notr jim je fino toplo, ko pridejo vn jih pa zebe. Pa ne mi zdj rečt da naj se oblečejo ko grejo vn, ker so oblečene skos, ker itak večino časa strežejo zunaj
jemina napisal/-a:Jz še vedno kadim pred faksom, čeprov mi je zadnjič čistačica neki zamorila
mala punci napisal/-a:Meni se pa zdi skrajno bedasto da so s tem zakonom hoteli kao zaščititi nas gostince in moram jaz zdaj zaradi tega vsako jutro pri 6 stopinj strežit zunaj na vrtu. In sem že 3 tedne skupaj prehlajena in nahodna in se sploh ne morem pozdravit. A se je kir k.... vprašal kako se pa gostinci počutimo sedaj?!