Evo mene! Iz Lj sem prišla včeraj zvečer, pa mi ni ratalo da bi se prej oglasila. Torej...bilo je zakon! Resnično! Tudi karto sem dobila. Amon Amarth so vtrgnili...
vendar:koncert bi naj bil na Gospodarskem razstavišču. Vendar so ga premestili. In dosti ljudi o tem ni bilo niti obveščenih. Naslednja stvar je bila-na karti je pisalo da se koncert začne ob 21:00. Ok,kul! Smo ga zunaj pili itd. Pol pa slišimo glasbo iz notranjosti in si mislimo. Ok, saj še ne igrajo! In glej ga zlomka. Igrali so! Koncer so prestavili na 20:00-o tem ni nihče nič vedel. Potem smo se ene pol ure rivali not in ko nam je končno upselo, so Amon Amarth igrali že svoj 5. komad (od skupaj osem pesmi), Engel seveda sploh nismo videli. Sicer so grozno raztrurili tistih par minut, vendar vseeno. Gužva je bila grozna. Plus vsega je baje okoli 300 ljudi ostalo zunaj, ker je bil koncert razprodan (tudi o tem nihče ni nič vedel). Dimmuji so bili tudi dobri, vendar Amon Amarth so pač Amon Amarth

Bilo je res zakon, vendar vse tiste ostale stvari...wtf? Odločila sem se, da v Lj na koncert več ne grem-edino če bo res vredno. Ker vse to sranje skup si ziher nismo zaslužili,ker tudi karta ni bila tak poceni, da bi moral za to poslušati koncert od zunaj. Za nameček se je pa še vse skup končalo ob 23:15. Wtf?
Btw-slike sledijo verjetno zvečer