Študij: Pravo

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
polchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: kranj

Neprebrana objava Napisal/-a polchy »

am točke se stejejo 20% uspeh 3 in 4 letnik pol 60% matura ter 20% uspeh na maturi pri slovi, mati ter tujem jeziku! ja toj to :D
am apol ni nobene brucke izredno tlele na forumu? :oops:
*pocahontas*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *pocahontas* »

polchy napisal/-a:am točke se stejejo 20% uspeh 3 in 4 letnik pol 60% matura ter 20% uspeh na maturi pri slovi, mati ter tujem jeziku! ja toj to :D
am apol ni nobene brucke izredno tlele na forumu? :oops:

ce te prav razumem... 80% matura??? :eek:
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a barby* »

ne ni tko. poglejte si na strani ljubljanske univerze
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
polchy
Sramežljivka
Sramežljivka

ja 80% je matura..
am jst sm dobla tko zracunane točke ce pa kera ne pol pa jst ne wem....
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

Mislim da je v Lj drugače kot v Mb...vsaj ko sem se jaz vpisovala, je bilo v Lj 60% matura, 20% uspeh pri slo, mat in tujem jeziku in 20% uspeh v 3. in 4. letniku, v Mb pa 60% matura in 40% uspeh.
Houd de wereld tegen
polchy
Sramežljivka
Sramežljivka

ja sj jst sm pisala za lj..za mb pa pojma nimam....
*kristinca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *kristinca* »

Mene pa zainma, če je kdo tu (ali pa pozna koga), ki se je s FDV-ja prepisal na pravno fakulteto in kakšne ima kaj izkušnje...
Tell me why I can't be there where you are;
there's something missing in my heart.
polchy
Sramežljivka
Sramežljivka

np ne poznam nobenga..vem pa ko sm se jst hotla prepisat iz teologije so mi rekl da ne priznajo nobenih izpitov iz katerega koli faxa...
papa
Uporabniški avatar
neenchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: nekje med oblaki

Neprebrana objava Napisal/-a neenchy »

a to misliš pravno v lj? da ne priznajo nobenega izpita? ker js sem na varstvoslovju in če se po diplomi odločim za vpis na pravo, mi priznajo kr neki izpitov!!!v mb-ju! a je mogoče tu katera ki je to že naredila, pa me zanima kk je zahtevno in kako potekajo predavanja v pripravljalnem letniku?
hvala za odgovore!!!
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kikiriki »

neenchy napisal/-a:a to misliš pravno v lj? da ne priznajo nobenega izpita? ker js sem na varstvoslovju in če se po diplomi odločim za vpis na pravo, mi priznajo kr neki izpitov!!!v mb-ju! a je mogoče tu katera ki je to že naredila, pa me zanima kk je zahtevno in kako potekajo predavanja v pripravljalnem letniku?
hvala za odgovore!!!

Ne razumem precej pgoste prakse, ko študentje po diplomi enega faksa vpišejo še drugi faks, ki jim ljubši kot tisti ki so ga naredili prvo.
Ampak vpiši se rajši na podiplomski prava, če ti je pravo tako všeč, ne pa da delaš še en faks za stopnjo, ki jo že imaš.
polchy
Sramežljivka
Sramežljivka

ja v lj...ne vem zakaj je tako vendar referentka mi je tako rekla da ne priznavajo nobenih izpitov iz drugih faxov..je pa baje mozn diferencialni prepis iz ekonomije..vendar nimam nobenih bolj zanesljivih podatkov..
lp
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Na pf mb je možen diferencialni prepis iz fakultete za upravo, mislim da ti nekaj priznajo tudi če si iz fvv, vglavnem treba se ke pozanimat za vsak fax in izpit posebaj, ker ponavadi o tem odločijo profesorji.

kikiriki: ne vem kako si predstavljaš da nekdo, ki je recimo doštudiral fiziko gre na podiplomca iz prava :? pri nas se zahteva kar določeno predznanje in brez diplome se sploh ne moreš vpisat.
Houd de wereld tegen
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

*kristinca* napisal/-a:Mene pa zainma, če je kdo tu (ali pa pozna koga), ki se je s FDV-ja prepisal na pravno fakulteto in kakšne ima kaj izkušnje...

Tazga primera ne poznam, kvečjemu ful ljudi ki so se iz pravne prepisal na FDV.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kikiriki »

***Ally*** napisal/-a:Na pf mb je možen diferencialni prepis iz fakultete za upravo, mislim da ti nekaj priznajo tudi če si iz fvv, vglavnem treba se ke pozanimat za vsak fax in izpit posebaj, ker ponavadi o tem odločijo profesorji.

kikiriki: ne vem kako si predstavljaš da nekdo, ki je recimo doštudiral fiziko gre na podiplomca iz prava :? pri nas se zahteva kar določeno predznanje in brez diplome se sploh ne moreš vpisat.

Potrebno je opraviti le nekaj diferencialnih izpitov. To je vse.
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

odvisno od faxa...to niti ne bi bilo logično, da bi s par izpiti nadomestil 4 leta dodiplomskega študija
Houd de wereld tegen
Odgovori