am točke se stejejo 20% uspeh 3 in 4 letnik pol 60% matura ter 20% uspeh na maturi pri slovi, mati ter tujem jeziku! ja toj to am apol ni nobene brucke izredno tlele na forumu?
polchy napisal/-a:am točke se stejejo 20% uspeh 3 in 4 letnik pol 60% matura ter 20% uspeh na maturi pri slovi, mati ter tujem jeziku! ja toj to am apol ni nobene brucke izredno tlele na forumu?
Mislim da je v Lj drugače kot v Mb...vsaj ko sem se jaz vpisovala, je bilo v Lj 60% matura, 20% uspeh pri slo, mat in tujem jeziku in 20% uspeh v 3. in 4. letniku, v Mb pa 60% matura in 40% uspeh.
a to misliš pravno v lj? da ne priznajo nobenega izpita? ker js sem na varstvoslovju in če se po diplomi odločim za vpis na pravo, mi priznajo kr neki izpitov!!!v mb-ju! a je mogoče tu katera ki je to že naredila, pa me zanima kk je zahtevno in kako potekajo predavanja v pripravljalnem letniku?
hvala za odgovore!!!
neenchy napisal/-a:a to misliš pravno v lj? da ne priznajo nobenega izpita? ker js sem na varstvoslovju in če se po diplomi odločim za vpis na pravo, mi priznajo kr neki izpitov!!!v mb-ju! a je mogoče tu katera ki je to že naredila, pa me zanima kk je zahtevno in kako potekajo predavanja v pripravljalnem letniku? hvala za odgovore!!!
Ne razumem precej pgoste prakse, ko študentje po diplomi enega faksa vpišejo še drugi faks, ki jim ljubši kot tisti ki so ga naredili prvo.
Ampak vpiši se rajši na podiplomski prava, če ti je pravo tako všeč, ne pa da delaš še en faks za stopnjo, ki jo že imaš.
ja v lj...ne vem zakaj je tako vendar referentka mi je tako rekla da ne priznavajo nobenih izpitov iz drugih faxov..je pa baje mozn diferencialni prepis iz ekonomije..vendar nimam nobenih bolj zanesljivih podatkov..
lp
Na pf mb je možen diferencialni prepis iz fakultete za upravo, mislim da ti nekaj priznajo tudi če si iz fvv, vglavnem treba se ke pozanimat za vsak fax in izpit posebaj, ker ponavadi o tem odločijo profesorji.
kikiriki: ne vem kako si predstavljaš da nekdo, ki je recimo doštudiral fiziko gre na podiplomca iz prava pri nas se zahteva kar določeno predznanje in brez diplome se sploh ne moreš vpisat.
***Ally*** napisal/-a:Na pf mb je možen diferencialni prepis iz fakultete za upravo, mislim da ti nekaj priznajo tudi če si iz fvv, vglavnem treba se ke pozanimat za vsak fax in izpit posebaj, ker ponavadi o tem odločijo profesorji.
kikiriki: ne vem kako si predstavljaš da nekdo, ki je recimo doštudiral fiziko gre na podiplomca iz prava pri nas se zahteva kar določeno predznanje in brez diplome se sploh ne moreš vpisat.
Potrebno je opraviti le nekaj diferencialnih izpitov. To je vse.