Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

^^ Jah, pol pa jst pravm, da hvala bogu, da sta nehala, ker si pomojem vredna velik več, k da pa se morš z nekom skrivat in čakat, do bo dubu šanso, da se vidta...To ni nč. Upam, da se zavedaš tega.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Ja ja, nč bat, to mi je čist jasn, sam je vseen hudo. Se pa tolažm s tem, da bo čez neki časa čist v redu :)
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

Jagodka, sej boš videla da bo vse vredu ... itaq da je sedaj hudo in zelo trpiš, sam to je vse čist normalno, ker si ga mela ( in še vedno ga verjetn maš ) rada in dobr veš, da ljubezni ne moreš kar čez noč izbrisati kot da ni nikoli obstajal in pozabit. Vse mora skozi neko določeno fazo, mogoče pa je to samo preizkušnja zate ... da sedaj trpiš in da boš lahko naprej srečna in zaljubljena.

Verjemi mi, tud men ni najbolj enostavno ... sm v takem čudnem položaju, da niti sama več ne vem kaj naj in kaj želim...
maliC
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a maliC »

no men se je zgodil da me je punca postila, in to po 2eh letih resne zveze. Kr na enkrt se je med prepirom spomnla da me nima rada več in da neve kaj hoče. Skos dolg pog sm zvedu da mi je lagala da me je mela rada zadne tedne, in to me zlo boli, k js jo mam še zlo rd (clo preveč že ceu teden jo kličem, prosm, še pred šolo sm jo čaku z rožam da bi jo presnetu, pa me use gledko zavrne, češ da ne more bit z mano č me niva več tok rada) in to najbl boli, da se ti svet kr na enkrt sesuje :(

Trenutno mi je use brezizhodno, in še zmer upam da bo use uredu .. sam mi je rekla da me noče .. sej vem da cajt use pozdrav, sam trnutno ne morm vrjet, sploh zard tega ker sm tok cajta preživeu z njo.
uglavem beda :(
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Če te nima več rada, potem brezveze da jo prosiš, nej bo nazaj s tabo. Vem da je to velik lažje rečt kot nardit, ampak res nima smisla. Sam ponižuješ se, mel pa itak ne boš nč od tega. Če ne čuti več do tebe tist kar bi mogla, se bo treba sprijaznit in it naprej. Druga ti ne preostane. Ker tud če bi jo zdle npr. še ful prosu in bi bla nazaj skup, bi verjetn bla ona s tabo sam iz usmiljenja. To je pa itak isti drek kot da sta narazn, oz. še slabš. Najbrž niti nočeš tega, al pač? Js rajš na smrt trpim, kot pa da bi nekoga prosla, naj me vzame nazaj. Ni šans.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Se strinjam z no angel.

Če ni več čustev z njene strani, brezveze, da še kej probavaš. Vrjetno si ne želiš bit z nekom, za kerga veš, da te nima rad ane? Vsaj jst neb mogla bit in nekoga "silt", da nej bo z mano. Če ni, ni. Vrjamem pa, da mor bit šok zvedet neki tazga po tolkmu času, sploh, če ti je še pred kratkim govorila, da te ma rada. Bo vrjetn še težko, ampak boš mogu it čez to, ni druge.
pajkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: tam nekje

Neprebrana objava Napisal/-a pajkica »

.....
Zadnjič spremenil pajkica, dne 15. Feb. 2008 11:04, skupaj popravljeno 1 krat.
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

pajkica napisal/-a: sem mu že povedala če je med nama kdaj konec dam jaz svoje življenje.....ker je vreden mojega življenja...

to sem jaz tud misla za bivšega, ampak je blo po 3h letih žal vsega konec!pa se mi je tud svet podrl!sam žal pač moreš tud skoz to, da izkusiš življenje!

sem mnenja, da če ti je to usojeno ti je!

upam da sta se našle sorodni dušici v vajinem primeru! :razz:
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

^^to je grožnja? :P

namenjeno pajkici...
Uporabniški avatar
NotYourToy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a NotYourToy »

Odgovor kako nekoga preboleti:
po moje je najbolje da poveš osebi kaj čutiš in ne živiš v negotovosti a je kaj čustev med vama ali ne.. če je odgovor pozitiven potem super, če je odgovor ne boš vsaj vedel/a pri čem si.. čaka te mučno? (usaj nekatere) obdobje prebolevanja amapk usaj vedel/a boš pri čem si! <--- 1. korak :)
2. korak--> brišeš njegove/ njene stvari iz računalnika, osebne stvari pospraviš v škatlo in jo zabrišeš nekam v klet (magari u smetnjak).. torej nič spominov! brez pogovrov.. te samo zmedejo! (priznajte da je težko biti z nekom prijatelj katerega si ljubil.. je pa odvisno v kakih okoliščinah sta šla narazen).
Je imel/a slabe lastnosti? Zakaj ni bil/a dober/a za tebe? Ponavljaj si te stvari.. lahko si jih tudi napišeš na list
3. korak--> pripravljen/a si na novo življenje! (če ti je uspelo spelat 1. in 2. korak). S prijatelji greš ven se zabavate in spet se lahko od srca nasmejiš (I hope da nimaš zamorjenih frendov). Morda priložnost da spoznaš nekoga drugega/o :wink: OBVEZNO če se zapleteš z novim ludekom bodi previden/ a! Lahko da bo ta dobil/a čustva do tebe katerih mu ti ne boš mogel/a vračat.. torej NE prizadeni nekoga drugega ker se ne boš počutil/a nič bolje.. v primeru da sta oba le za ''sranje brez čustev'' potem je zgornji del nepomemben.
4. korak-->četudi se ti zdi da je še vedno v tvojem srcu si ga/jo do sedaj prebolel/a bolj kot si predstavljaš. Keep d' good work!
Pomembno pri vsem tem je da daš času čas..
^^ na tak način sem prebolela jaz.
Zadnjič spremenil NotYourToy, dne 15. Okt. 2007 19:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

NotYourToy napisal/-a:Odgovor kako nekoga preboleti:
po moje je najbolje da poveš osebi kaj čutiš in ne živiš v negotovosti a je kaj čustev med vama ali ne.. če je odgovor pozitiven potem super, če je odgovor ne boš vsaj vedel/a pri čem si.. čaka te mučno? (usaj nekatere) obdobje prebolevanja amapk usaj vedel/a boš pri čem si! <--- 1. korak :)
2. korak--> brišeš njegove/ njene stvari iz računalnika, osebne stvari pospraviš v škatlo in jo zabrišeš nekam v klet (magari u smetnjak).. torej nič spominov! brez pogovrov.. te samo zmedejo! (priznajte da je težko bbiti z nekom prijatelj katerega si prej imel res rad.. je pa odvisno v kakih okoliščinah sta šla narazen).
Je mel slabe lastnosti? Zakaj ni bil dober za tebe? Ponavljaj si te stvari.. lahko si jih tudi napišeš na list
3. korak--> pripravljen/a si na novo življenje! (če ti je uspelo spelat 1. in 2. korak). S prijatelji greš ven se zabavate in spet se lahko od srca nasmejiš (I hope da nimaš zamorjenih frendov). Morda priložnost da spoznaš nekoga drugega :wink: OBVEZNO če se zapleteš z novim ludekom bodi previden/ a! Lahko da bo ta dobil čustva do tebe katerih mu ti ne boš mogel/a vračat.. torej NE prizadeni nekoga drugega ker se ne boš počutil/a nič bolje.. v primeru da sta oba le za ''sranje brez čustev'' potem je zgornji del nepomemben.
4. korak-->četudi se ti zdi da je še vedno v tvojem srcu si ga do sedaj prebolel/a bolj kot si predstavljaš. Keep d' good work!

joj, ki si bla 8 mescov nazaj s takšnimi nasveti!:) je pa res tako!
Uporabniški avatar
NotYourToy
Komunikatorka
Komunikatorka

študentka20 napisal/-a:
NotYourToy napisal/-a:Odgovor kako nekoga preboleti:
2. korak--> brišeš njegove/ njene stvari iz računalnika, osebne stvari pospraviš v škatlo in jo zabrišeš nekam v klet (magari u smetnjak).. torej nič spominov! brez pogovrov.. te samo zmedejo! (priznajte da je težko bbiti z nekom prijatelj katerega si prej imel res rad.. je pa odvisno v kakih okoliščinah sta šla narazen).
Je mel slabe lastnosti? Zakaj ni bil dober za tebe? Ponavljaj si te stvari.. lahko si jih tudi napišeš na list
3. korak--> pripravljen/a si na novo življenje! (če ti je uspelo spelat 1. in 2. korak). S prijatelji greš ven se zabavate in spet se lahko od srca nasmejiš (I hope da nimaš zamorjenih frendov). Morda priložnost da spoznaš nekoga drugega :wink: OBVEZNO če se zapleteš z novim ludekom bodi previden/ a! Lahko da bo ta dobil čustva do tebe katerih mu ti ne boš mogel/a vračat.. torej NE prizadeni nekoga drugega ker se ne boš počutil/a nič bolje.. v primeru da sta oba le za ''sranje brez čustev'' potem je zgornji del nepomemben.
4. korak-->četudi se ti zdi da je še vedno v tvojem srcu si ga do sedaj prebolel/a bolj kot si predstavljaš. Keep d' good work!

joj, ki si bla 8 mescov nazaj s takšnimi nasveti!:) je pa res tako!

8 mesecev nazaj sem šla skozi to (kar ti).. upam pa da sem v prihodnje kateri pomagala :)
They say if you love something, you've got to let it go.
And if it comes back, then it means so much more.
Fine if it never does, at least you will know,
That it was something you had to go through to grow.
ijoj kako lepi verz mi je (iz pesmi od heather h.- In my mind).
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

ja sem tud prebolevala 3 letno zvezo!sam se komaj po 3 mescih pobrala, ker prej sem mela neko upanje,ki ga tak nikol ni blo!

no mimo je, ena izkušnja več v lifu, ki me je nardila še bol trdno in samozavestno! drgač pa si ziher keri pomagala!:)
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a linkica »

se strinjam,da si sigurn keri pomagala...

pa verz je res super... moj se je vrnu, pa tolk sm ga odganjala... :lol:
Uporabniški avatar
NotYourToy
Komunikatorka
Komunikatorka

me je lahk kr sram kar bom sedaj povedala.
jaz sem bila v zvezi 1 mesec. Prebolevala pa sm 1 leto! :oops: fant me je za nos (po domače rečeno) po koncu vlekel še 5 mesecev like: ''hej. kk si? jaz te pogrešam. Pravkar sem v tvojem kraju. Si za pijačo?'' Over and over again :( jaz trapa seveda nasedla. Bil je perfect fant zame. Družina je govorila o nama. Tisti ki so naju videli skupaj so rekli da sva popoln par. Yeah right. Hvala za nič (da bi to ''popolnost'' - katero je držala samo gospodična nothing_at_all_to_him medtem ko gospodič perfect za to ni naredu nič- obdržala pred prijatelji in znanci). Kaj sem imela od tega jaz? Metala sm se mu na kolena ko je kaj ON naredil narobe in prevzela krivdo nase. Sram me je moje preteklosti, moje naivnosti. In vse kar mu lahko trenutno rečem je: thanks for making me fighter! :D
Zaklenjeno