cool_chick napisal/-a:a veš ka sem te misla uprašat. a si bla pred cecino vilo v BG, na dedinjama?

Jaz sn pa bla pred mescom dni, kr mam kolegico iz Dedinj, pa se redno mimo vozi...sta prek bajte bla tud veljko pa anastasija sn jih vidla, pa fuuuul varnostnikov okol...drugac pa cist po resnici povedano, mi njena bajta NITI MALO ni vsec, glede na to da ma tooolk kesa, bi si lahko lepso belo vilico privoscla z malo vec zelenice in lepsim okoljem in ne ravno na krizu dveh najbol prevoznih cest in krozisca...
to je moja fotka, mam tud eno na kateri sn jaz
drugac lahko priznam, da so dedinje (ne samo to da so znane po tem da tam zivijo samo bogatejsi oz. tisti, ki si to lokacijo pac lahko privoscijo), da ne recem kako bajto ma kolegica in v kakem razkosju zivi...noro dobro je blo, furala sn se s ferarijem, pila sampanjce na splavih, bla na pinku,emotion-u..spoznala par novinarjev,...ampak to mi je tud cilj,...na koncu bom pristala na emotion-u pa da mi je 80 let

.....sam cece itak ne bo vec na pinku, niti stare oddaje se ne smejo predvajat, tak da

ampak lahk pa bom frendica sanje

hehe
p.s. jaz zaj par dni nisn mogla na forum pa sn ti ladyflame poslala mail, kaj si ga dobla ??