Čevlji
-
- Komunikatorka
- Zvezdica007
- Komunikatorka
- Kraj: Med zvezdicami...
- Zvezdica007
- Komunikatorka
- Zvezdica007
- Komunikatorka
astra_mb napisal/-a:če čevlje primerjaš po izdelavi...se lahko marsikateri primerjajo s tako zvanimi "visoko kakovostnimi znamkami"...nekateri so res malo zgrešeni..ampak večina je pa prav lepih čeveljcev...imam kar nekaj čevljev tudi od tam...pa so zelo kvalitetni...pa fajn za nosit...pa mislim, da so več ali manj vsi usnjeni...nagledane imam še ene polškornje...ki so klasični pa blazno lepi špičaki...
kar pa se tiče cenenosti...pa imajo letos vse znamke cenene čevlje, če že...
ker ta lak je pa zame res cenen..najdeš pa ga tako na bufallo...kot vsepovosd drugod...
sicer pa..zakaj bi dajala 40e+, če sem lahko tudi za manj zelo lepo obuta?
Glede kakovosti... Točno tako kot je napisala astra_mb

Moji iz Deichmanna se tudi ful dobro obnesejo, za 16 €, hehe.
So mi bolj komot kot pa recimo eni iz Alpine, za katere sem dala 60 € in mi je prav žal, ker niso v redu.
Meni usnje itak ni merilo pri nakupu čevljev, niti ne vem, če imam kakšne usnjene, pa čisto vse nosim, še nabolj tiste najcenejše.
Eni imate pa kar ene predsodke, da če za čevlje ne date 50€, vam bojo prvi dan razpadli al česa se bojite
?
So mi bolj komot kot pa recimo eni iz Alpine, za katere sem dala 60 € in mi je prav žal, ker niso v redu.
Meni usnje itak ni merilo pri nakupu čevljev, niti ne vem, če imam kakšne usnjene, pa čisto vse nosim, še nabolj tiste najcenejše.
Eni imate pa kar ene predsodke, da če za čevlje ne date 50€, vam bojo prvi dan razpadli al česa se bojite

lolitaa napisal/-a:jemina napisal/-a:Jz bi rada ene luštkane športne čeveljčke, ki so pač supergice samo ne zgledajo preveč špotno. Pa v črni barvi morajo biti. Kakšen predlog?
Pittarelo je pravi za takšne kot si jih želiš
Kje pa je to?
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
no angel napisal/-a:^^ Kaj pa kakšn Skechers? Men so Skechers res tabolši čevlji, tisti model, ko je tak neki vmes med športnimi pa balerinkami. Pa ful je različnih barv in vzorcev ... Res so dobri.
jaz imam tudi balerinke in ene take malo bolj funky superge in so kot bi imel copatke ... sicer sem dala za balerinke kot bi bile zlate, ampak so vredne vsake kune (kupljeno v Splitu

jemina napisal/-a:lolitaa napisal/-a:jemina napisal/-a:Jz bi rada ene luštkane športne čeveljčke, ki so pač supergice samo ne zgledajo preveč špotno. Pa v črni barvi morajo biti. Kakšen predlog?
Pittarelo je pravi za takšne kot si jih želiš
Kje pa je to?
V Italiji v Stari Gorici, Trstu ( Torri d'Europa).