Brez ali s kondomom?
-
- Debatorica
Z dvema brez - obe sta ble le z mano (upam
).
Za ONS si pa ne drznem, da ga bi sral - sj nima kr vsaka deseta hepatitisa, sam nebi mogu bit sproscen- čeprav so te kondomi tok ena smotana zadeva...k hitiš ti vse iz rok pade, naslednga pa narobe obrneš...tko da rabš met kr celo škatlco...matr a se ne morjo spomnit da bi obstajala kaka taka mašinca da bi ti ga plastificirala looooooooooooooool

Za ONS si pa ne drznem, da ga bi sral - sj nima kr vsaka deseta hepatitisa, sam nebi mogu bit sproscen- čeprav so te kondomi tok ena smotana zadeva...k hitiš ti vse iz rok pade, naslednga pa narobe obrneš...tko da rabš met kr celo škatlco...matr a se ne morjo spomnit da bi obstajala kaka taka mašinca da bi ti ga plastificirala looooooooooooooool
metron(temporary) napisal/-a:Z dvema brez - obe sta ble le z mano (upam).
sej obstaja! sam ne pr nas

-
- Debatorica
chiqqa napisal/-a:metron(temporary) napisal/-a:Z dvema brez - obe sta ble le z mano (upam).
sej obstaja! sam ne pr nasin sicr, pošpricaš svpjga korenjaka z eno tako na pogled sluzasto snovjo, ki se pol strdi in ekola ^^ maš kondom za vse velikosti, dolžine, debeline, oblike
matr..še bolš, v spreju...pssssssssssssss....in je....genijalci

Samo s svojim bivšim fantom, ko sva bila že dolgo skupaj in sem tabletke jemala. Zj mi pa na misel ne pride, da bi seksala s kom brez kondoma, res nočem česa staknit.
vidim pa, da ste nekateri res neodgovorni.
vidim pa, da ste nekateri res neodgovorni.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
s tremi.Za enega mi je danes žal...Sicer sva bla skup skor eno leto, ampak glede na to da jih je pred mano že 12 podrl :S
Prvemu fantu sem bila tudi jaz prva
Z zdajšnjim pa sva tudi resna in sem na tabletkah, proti koncu odnosa običajno uporabiva še kondom,čeprav to nima neke teže kar se SPB tiče...
Prvemu fantu sem bila tudi jaz prva
Z zdajšnjim pa sva tudi resna in sem na tabletkah, proti koncu odnosa običajno uporabiva še kondom,čeprav to nima neke teže kar se SPB tiče...
-
- Debatorica
^^ Si predstavljam zdej, kako bi ena ženska pr ONS, k ne bi mela pojma o tem, kaj ta sprej je, pogledala, k bi to vn prvleku pa začel sprejat.
Evo, metron, klik.
Piše, da naj bi bil sprej na prodajnih policah leta 2008.
Edit: Sam pet sekund, arrr, to se pomojm v unem momentu tko vleče.
Da ne bom offtopic - z enim.

Evo, metron, klik.
Piše, da naj bi bil sprej na prodajnih policah leta 2008.
Edit: Sam pet sekund, arrr, to se pomojm v unem momentu tko vleče.
Da ne bom offtopic - z enim.
Zadnjič spremenil miikena, dne 15. Okt. 2007 17:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!