prepoved kajenja tudi v Sloveniji?

Vse o politiki od svetovne do domače
Zaklenjeno

Ali ste za prepoved kajenja?

da
239
69%
ne
107
31%

Skupaj glasov: 346

metron(temporary)
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a metron(temporary) »

Ja, pa smešn k neki gostinci stokajo, k za en deci soka k ti ga zaračunajo oni dobijo v tovarniški štacuni cel litr...
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

joj še kr se kregate okrog tega...

prav je,da je tak zakon končno sprejet,ne vem zakaj kadilci tolk jamrajo,a ven samo zato hodijo da kadijo?a ne morejo ene ure ali večera preživet brez cigarete?
tile podatki,ki kažejo za koliko je upadel promet se mi zdijo pretirani.pa tudi,če je res,ko bojo kadilci končno nehali jamrati kot mali razvajeni smrklji in bodo lahko ob kavici posedeli pol urice brez smradu,bo promet verjetno spet malo večji.sicer pa ste za upad krivi kadilci,ki ne hodite več v lokale a ne?pa hodite in delajte promet lokalom pa bo problem rešen.ali pa,če vas že tako skrbi za gostince, tisti denar,ki bi ga porabili za cigarete raje njim podarite
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

lej, če gremo s tega zornega kota gledat kot ti praviš,a ti ne moreš tisto urco al pa dve zdržat v lokalu kjer se kadi?

mislm, nevem, počas je zadeva že mal neumna, glede na to, da nekadilčki še vedno ne morete dojet, da pač NE mormo spit kave brez cigareta in konec.

pa prosim mal lepše se izražaj, ker nismo mali razvajeni smrklji, tudi moja mami recimo kadi pa nimaš nobene faking pravice kej tazga govort!

in ja, zakaj bi hodila v lokal če mi ne nudi tistega kar želim?

gostinci bodo pa le dosegli svoje nazaj.slej kot prej
:)
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica

prpl, nč ne bodo dosegl, ne seri

in se strinjam, če ne morš eno urco zdržat, pole se tut loh obesiš...sj greš zarad družbe v kafič, ne cigarete...fakin sj nis na heroinu

mislm ste tecni
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

lej, če ne veš, kako je, ne moreš govort.ko boš pa videl, imaš pa proste reok (verjamem sicer da ne boš, tko da potem pšššt :D ).

kaj bodo dosegl bomo vidl.se vid pa da v sloveniji taki zakoni ne uspevajo kej preveč dobr.
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica

Če je tako, pol pojdi na metelkovo na odvajanje ... men se počas že čist šljivi za kadilce - pa ne za vse, sam če nekdo ne more it z mano na kavo, ker ne more zdrzat eno uro brez pušenja, pol nej gre u k***c in ga nočm za družbo, kaj šele za kolega :!:
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Če bojo ta zakon ukinl, pol res ne vem, zaka sploh so zakoni. Men tut ne paše se po naselju vozit 50 (in še marsikomu ne)...a zdj se bomo pa zbunil in bojo ukinal najvišjo dovoljeno hitrost...to je sam kot primer.

Po moje ne bojo s svojim protestom dosegl nič.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

bomo vidl, pa kar bo bo :)
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Ma men gre tk na živce to jamranje in pritoževanje gostincev da jim upada promet in ne vem kaj ... Nej najprej mal bolj normalne cene postavijo, pa se pol pritožujejo, kak so najebali zarad tega zakona. Idioti. :roll:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

^^men isto. Pač ene žrtve zakona morjo bit.
Ker tut če bodo spremenil zakon in uvedel tega z ločenimi (zaprtimi) prostori se gostinci tega navjo držal. Poj bojo pa izgovori, da nimajo prostora v lokalu za ločene prostore.
jaz podpiram ta zakon, pa mi dol visi kar drugi mislijo.

Cene so pa res poskočile. Samo če sam pomislim, da sm samo v Avstriji dala lani 2,5 evra za kapučino, poj smo Slovenci še poceni.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

no angel napisal/-a:Ma men gre tk na živce to jamranje in pritoževanje gostincev da jim upada promet in ne vem kaj ... Nej najprej mal bolj normalne cene postavijo, pa se pol pritožujejo, kak so najebali zarad tega zakona. Idioti. :roll:

če pa nebi imeli takih cen, bi imeli pa še manj profita.
to je logično, če se vse draži, se bodo pa tud lokali a ne.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Sori, sam kava v LJ (tudi drugod, sam v LJ občutno več) je bla nenormalno draga že dolgo pred uvedbo zakona. Tko da to zdej ni lih nek izgovor.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

to ej res ja.sploh v centru so kave že od nekdaj drage.mi je prav balzam ko pridem npr. v bovec, pa dam tok za kavo, ot sem v ljubljani pet let nazaj, da ne govorim o borovničkah :D
zakon nima veze tle zraven, lahko pa da bomo tole vezo še precej bolj občutili.neje je pač treba dobit manjkajoč profit in jst to čist normalno razumem.
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

*purple* napisal/-a:lej, če gremo s tega zornega kota gledat kot ti praviš,a ti ne moreš tisto urco al pa dve zdržat v lokalu kjer se kadi?

brez skrbi da lahko,samo zdej mi ni več treba :cool: .problem je v tem da ti ne moreš

*purple* napisal/-a:mislm, nevem, počas je zadeva že mal neumna, glede na to, da nekadilčki še vedno ne morete dojet, da pač NE mormo spit kave brez cigareta in konec.

neumno je samo to,da kadilci ne morete dojet da se v javnih zaprtih prostorih pač ne more več kaditi.kdo je zdej kle neumen?

*purple* napisal/-a:pa prosim mal lepše se izražaj, ker nismo mali razvajeni smrklji, tudi moja mami recimo kadi pa nimaš nobene faking pravice kej tazga govort!

se opravičujem,če sem užalila tvojo mami,ampak pol tudi ti ne moreš uporabit besede faking,se ti ne zdi?

*purple* napisal/-a:in ja, zakaj bi hodila v lokal če mi ne nudi tistega kar želim?!.

sej ti ni treba,ampak če te že tako skrbi,da je gostincem upadel promet bi vsaj iz solidarnosti do njih lahko kdaj šla

*purple* napisal/-a:gostinci bodo pa le dosegli svoje nazaj.slej kot prej
:)

in spet bo mir na zemlji.aleluja
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica

*purple* napisal/-a:to ej res ja.sploh v centru so kave že od nekdaj drage.mi je prav balzam ko pridem npr. v bovec, pa dam tok za kavo, ot sem v ljubljani pet let nazaj, da ne govorim o borovničkah :D

To ma sam šiptar tok pocen. Kremšnita po 0,90evra.
Drugje so pa čist iste cene.
Zaklenjeno