America's next top model
-
- Cosmopolitanka
Heather je tut meni zlo všeč. Pa upam, da bo tko napredovala še naprej.
Zlo zanimiva mi je tut Victoria, tuki mislim njeno faco, k mi je taka punčkasta
.
Pa presenetla me je Ebony, ki se je v prvem delu ful kregala, pa kritizirala, hvalila samo sebe, skoraj, da ne stepla s kero. Zdej pa kot, da je samo še njena senca ostala. Čist mirna, nobene samozavesti, nič...
Zlo lep obrazek na fotografiji je tut Sarah mela. Samo kaj je ona? Plus size al ne? Ker na kaksnih fotkah ful ne deluje tko.
Zlo zanimiva mi je tut Victoria, tuki mislim njeno faco, k mi je taka punčkasta

Pa presenetla me je Ebony, ki se je v prvem delu ful kregala, pa kritizirala, hvalila samo sebe, skoraj, da ne stepla s kero. Zdej pa kot, da je samo še njena senca ostala. Čist mirna, nobene samozavesti, nič...
Zlo lep obrazek na fotografiji je tut Sarah mela. Samo kaj je ona? Plus size al ne? Ker na kaksnih fotkah ful ne deluje tko.
-
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopsiho
šesta ki je zdaj je zanimiva
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 13. Jan. 2012 16:51, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Cosmopsiho
polly-polly napisal/-a:**majcy** napisal/-a:zDele pa men ni čist nč jasn ...
zdele se vrti na tv3 6. sezona , a ni tko ?
kaj pa pol tej posnetki,a to so še naslednje sezone???
ja teli posnetki so ze 9. sezona (najnovejša), ki se zdaj vrti v Ameriki. Na tv3 je pa šele 6. 9 . bo pomoje na tv3 prsla cez ksne 2 leti.
ah ja mi smo pa itak sto let za svetom

-
- Komunikatorka
Josephina napisal/-a:Men pa tale Jade ni nic kej posebno lusna. Najboljsa je bla, ko so snemal reklame. Kako se je vrtelaJs sem misnla, da bom umrla od smeha
Drugac so mi pa lusne une tri "črnke" (ne vem imen).
men tudi jade ni všeč... tko preveč pretepaška zgleda... in ''z ulce'' men ona ni všeč. dokler se ne smeje mi je všeč Gina pa tista v rdečimi lasmi (kratkimi)... pa še ena črnka

Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Izbrisana land
- Kontakt: