ela85 napisal/-a:amanda je tista, ki je bila v včerajšnjem delu ponedeljkova ljubica? meni pa je bla svetovna v prejšnjem delu (spremljam na POPu, ne vnaprej), ko ni mogla nehati jesti
ela85 napisal/-a:amanda je tista, ki je bila v včerajšnjem delu ponedeljkova ljubica? meni pa je bla svetovna v prejšnjem delu (spremljam na POPu, ne vnaprej), ko ni mogla nehati jesti
Men je bla tud tok dobra Sicer mi je ful tečna valda k je 'zlobna', ampak v kombinaciji z unim pomočnikom sta tok dobra
res popestri ponedeljek. všeč mi je, da betty vse reši. na hecen način, a konec je vedno dober.
no, amanda se mi je včeraj prav smilila. pa je le pokazala, da ma čustva. kaj je s to fey? torej je živa ali je ona, ki včeraj ni mogla obleči obleke (ne vem kako ji je ime) vse skupaj "zrežirala"?
ela85 napisal/-a:res popestri ponedeljek. všeč mi je, da betty vse reši. na hecen način, a konec je vedno dober.
no, amanda se mi je včeraj prav smilila. pa je le pokazala, da ma čustva. kaj je s to fey? torej je živa ali je ona, ki včeraj ni mogla obleči obleke (ne vem kako ji je ime) vse skupaj "zrežirala"?
Ja je živa - sej v včerajšem delu je ležala na neki postelji do ust pokrita. Po moje bo še ful napeto, ko bo fotr od Danijela zvedel, da je živa KOmaj čakam nadaljevanja.
Ljubezen je kot solza - rodi se v očeh in pade na srce!