Seks v troje
-
- Debatorica
Tigi napisal/-a:Oh ja...kako se vam vse to skup uresniči?
Mogoče bova midva imela sedaj to možnost ampak me je strah za najino zvezo. Vse sva se lepo pomenila, da je to samo iz užitka,...mene je vseeno malo strah za najino zvezo...
Želim si pa full...če naprimer ko me zadovoljuje oralno mislim vmes nanjo kakor, da je ona med mojim nogam
Dvomim, da kerakol obična zveza prenese še nekoga...začnejo se očitki, ljubusumje, čeprav se zmenita, te začne razjedat...in še nekaj je...lahko se zgodi in je kar dost možnosti, da te je tanova igračka bolj zadovoljila. Da je tipo oz. tipka boljša od tvojega partnerja? Kaj pa potem narediš? Igraš na to, "saj sva se zmenila, sva zrela, sva se pomenila, da je to sam fora"? Še vedno si s ternutnim partnerjem, a ko zapreš oči, je tu on/ona...
Podobna fora je pri filmskih igralcih. Ja, to je samo igra, sure, profesionalizem. Ja sori Jennfer, gotovo je žvaljenje z Angie profesionalno lol. A se kdo čud, kaj se pol zgodi.
Je pa trojčk (verjetno) zanimiva zadeva...sam ni za v klasično zvezo.
Tonja napisal/-a:Tonja napisal/-a:Ne, nikakor ne bi sprejela sexa v 3-je. Ne zaradi tega, ker bi morda bila ljubosumna na še eno žensko ali ker bi lahko bil moj ljubosumen na še enega moškega, ampak pač.... Tudi če bi bila samska, se v te vode verjetno ne bi spuščala.
Napaka, vzamem nazaj, kar sem napisala (nikoli ne reci nikoli!). Nak, nisem se šla sexa v 3, ampak ne bom pa dala roke v ogenj, da se to ne bi zgodilo. Morda bi storila ta korak, ampak ne, če bi bil poleg moj partner. To dejanje bi lažje storila z dvema znancema ali kaj podobnega. Ali pa z žensko in moškim.
Aha, torej sta bla dva neznana modela...no sj nam ne rabiš razlagat, go grl

- Killah_babe
- Sramežljivka
-
- Debatorica
Tonja napisal/-a:metron(temporary) napisal/-a:
Aha, torej sta bla dva neznana modela...no sj nam ne rabiš razlagat, go grl![]()
Nista bila, pravim le, da bi se odločila za 2 kolega, če bi želela to poizkusiti. Ampak zaenkrat še nisem imela te potrebe (željo pa že, hehe).
Zihr bo zdj spet en post, da oboje preklicuješ

*veš kako pravita lacan in žižek in psihoanalitiki o potrebah in željah? Da to razločevanje ne obstaja. Paradoksalna narava vsake želje je, da se enkrat izpolni in zaživi svoje lastno življenje. Potreba je torej odvečen pojem

-
- Debatorica
No dream is ever just a dream (Kubrick).
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Mah nevem...tok si želim iti v troje (jaz pa šeena in moj tip) ampak nočm uničit najine zveze...zdej če bo res le ostalo pri tem užitku oz. dogodku...
Ja treba se bo pogovort...sam k si full želim...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
- Debatorica
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
metron(temporary) napisal/-a:Tigi napisal/-a:Mah nevem...tok si želim iti v troje (jaz pa šeena in moj tip) ampak nočm uničit najine zveze...zdej če bo res le ostalo pri tem užitku oz. dogodku...
Kaj če bo tipu z njo boljše kot s tabo?
Jah kaj nej pol...nej jo ma...

Mah nevem...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
- Debatorica
Tigi napisal/-a:metron(temporary) napisal/-a:Tigi napisal/-a:Mah nevem...tok si želim iti v troje (jaz pa šeena in moj tip) ampak nočm uničit najine zveze...zdej če bo res le ostalo pri tem užitku oz. dogodku...
Kaj če bo tipu z njo boljše kot s tabo?
Jah kaj nej pol...nej jo ma...![]()
Mah nevem...
A zdj ti pa ni več zabavno

- dreamhorse
- Sramežljivka
- Kraj: Bistrica
Sem prebrala samo prvi dve strani postov in se mi že meša, ko si samo predstavljam, da bi ga moj dragi vtikal eni drugi ženski
in jaz bi mogla to gledat. NIKOLI, NIKOLI.... uf, saj žensko menda zadrgnem..
. ojej, tole pa pr meni že ne bi šlo. In prepričana sem, da tud moj dragi ne bi mogel gledat mene z drugim.. no, z drugo že saj vsi vemo kakni so moški. Malo heca...
Res, kako lahko kaj takega kdo sploh naredi?
Jaz res tega ne bi mogla. Nikoli, z nikomer

Res, kako lahko kaj takega kdo sploh naredi?
Jaz res tega ne bi mogla. Nikoli, z nikomer