pa ne me narobe razumet, štekam tiste, ki ste razočarane, ker ne dobite popolnoma ničesar. se mi pa vseeno neumno zdi nekomu kupit drago darilo, potem pa računat, koliko manj je on zapravil. a ni kao poanta v pozornosti?

jullia_ napisal/-a:zakaj sploh kupujete (pre)draga darila, če se potem obremenjujete samo s tem, kaj boste nazaj dobile?
pa ne me narobe razumet, štekam tiste, ki ste razočarane, ker ne dobite popolnoma ničesar. se mi pa vseeno neumno zdi nekomu kupit drago darilo, potem pa računat, koliko manj je on zapravil. a ni kao poanta v pozornosti?
_Larissa_ napisal/-a:jullia_ napisal/-a:zakaj sploh kupujete (pre)draga darila, če se potem obremenjujete samo s tem, kaj boste nazaj dobile?
pa sj se ne obremenuješ sam pač valda pa da razmišlaš će je drugim tud tok do tebe kokr je teb do nih...
jullia_ napisal/-a:_Larissa_ napisal/-a:jullia_ napisal/-a:zakaj sploh kupujete (pre)draga darila, če se potem obremenjujete samo s tem, kaj boste nazaj dobile?
pa sj se ne obremenuješ sam pač valda pa da razmišlaš će je drugim tud tok do tebe kokr je teb do nih...
evo, ravno to. a če dam jst za tvoje darilo 40 evrov, ti mi pa pokloniš nekaj za 20 evrov, se iz tega da sklepat, da maš ti mene pol manj rada?
nekako se pač bolj strinjam s tistimi, ki pravijo da je važna pozornost, kot pa razumem tiste, ki zapravljajo za draga darila, potem so pa užaljene, ker same dobijo samo malenkosti.
SpiCy napisal/-a:pr men ni da pozabijo...mam tok zanimiv datum da se ga skoraj vsi zapomnijo...ja in pol vsi a boš kj praznovala, kšna žurkaaa, uuu zdej boš pa že tok pa tok stara,...darila pa ne.sam men ni tok za dariu,bolj zato da se spomnejo na b.day pa seveda ČESTITAJO ne sam kdaj ga bomo pil SEVEDA na moj račun AN![]()
SpiCy napisal/-a:pr men ni da pozabijo...mam tok zanimiv datum da se ga skoraj vsi zapomnijo...ja in pol vsi a boš kj praznovala, kšna žurkaaa, uuu zdej boš pa že tok pa tok stara,...darila pa ne.sam men ni tok za dariu,bolj zato da se spomnejo na b.day pa seveda ČESTITAJO ne sam kdaj ga bomo pil SEVEDA na moj račun AN
metuljčica* napisal/-a:In sta prišla?