Prijateljicam za r. dan nekaj podariš, one pa nate pozabijo.

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

zakaj sploh kupujete (pre)draga darila, če se potem obremenjujete samo s tem, kaj boste nazaj dobile?
pa ne me narobe razumet, štekam tiste, ki ste razočarane, ker ne dobite popolnoma ničesar. se mi pa vseeno neumno zdi nekomu kupit drago darilo, potem pa računat, koliko manj je on zapravil. a ni kao poanta v pozornosti? :P
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

d dc..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 17:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
LitLgrL.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LitLgrL. »

logično je, da ti je bed. in če bi bla jaz na tvojem mestu, ne bi kupla nič! pa ne zarad denarja al pa kaj.. ampak za to, da bo še koga bolelo polek tebe!.. uživaj .
wanna fuck.. now!. *
_Larissa_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _Larissa_ »

jullia_ napisal/-a:zakaj sploh kupujete (pre)draga darila, če se potem obremenjujete samo s tem, kaj boste nazaj dobile?
pa ne me narobe razumet, štekam tiste, ki ste razočarane, ker ne dobite popolnoma ničesar. se mi pa vseeno neumno zdi nekomu kupit drago darilo, potem pa računat, koliko manj je on zapravil. a ni kao poanta v pozornosti? :P

pa sj se ne obremenuješ sam pač valda pa da razmišlaš će je drugim tud tok do tebe kokr je teb do nih...

pa ne gre se zato kok nj bi se zapravl ampak je nekak drgač če jst neki kupm pa res dam dariv k sm razmišlala da ga bom kupla k vem da nekak ma pomen pa da me spomne na določeno osebo k pa če ona pač neki malga da pa kup lih zato k pač kup ...
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

pri meni isti primer. zmeraj smo si prijateljice skupaj kupovale darila, tista ki je praznovala je povedala kaj si želi in je potem tudi to dobila. potem pa eno leto, je bilo maja, ko je imela ena rojstni dan še vse normalno, sem jaz še največ letala zaradi darila. potem pa kar naenkrat me čez par mesecev kličejo, da so v trgovini in če bom prispevala za darilo ene prijateljice, da bodo vedele kaj kupiti. mene je kar malce na rit vrglo, ker me kot prvo ta sploh ni povabila na rojstni dan, kot drugo pa niso bile niti toliko, da bi mi rekle da bodo nabavlale darilo, ali sploh kaj bodo kupile, samo če dam denar. mi je poču film in sm rekla ne, da če me bo povabila bom že sama kaj kupila. vabila nism dobila, in tudi pozneje ko sem jaz imela rojstni dan mi tudi čestitale niso. lepo prijateljstvo ane.
lani sem bila pa še posebi razočarana, ker se ni nihče spomnil name, samo starši in fant. od družine nihče, tudi babica ne. ok sej mam rojstni dan na božični večer in so vsi zaposleni stim, samo vsaj sporočilo bi pa lahko dobila. drug dan sta mi potem bratranca poslala, ker ju je teta spomnila. hvala lepa za to ane. ma js mam čist prevelika pričakovanja za rojstni dan in potem sem zmerm razočarana, tako, da sem si rekla, da letos nič upat, na nič. bomo vidl
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

_Larissa_ napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:zakaj sploh kupujete (pre)draga darila, če se potem obremenjujete samo s tem, kaj boste nazaj dobile?

pa sj se ne obremenuješ sam pač valda pa da razmišlaš će je drugim tud tok do tebe kokr je teb do nih...

evo, ravno to. a če dam jst za tvoje darilo 40 evrov, ti mi pa pokloniš nekaj za 20 evrov, se iz tega da sklepat, da maš ti mene pol manj rada?
nekako se pač bolj strinjam s tistimi, ki pravijo da je važna pozornost, kot pa razumem tiste, ki zapravljajo za draga darila, potem so pa užaljene, ker same dobijo samo malenkosti.
_Larissa_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _Larissa_ »

jullia_ napisal/-a:
_Larissa_ napisal/-a:

evo, ravno to. a če dam jst za tvoje darilo 40 evrov, ti mi pa pokloniš nekaj za 20 evrov, se iz tega da sklepat, da maš ti mene pol manj rada?
nekako se pač bolj strinjam s tistimi, ki pravijo da je važna pozornost, kot pa razumem tiste, ki zapravljajo za draga darila, potem so pa užaljene, ker same dobijo samo malenkosti.

ej jullia_ narobe si me razumela ... sj ni fora u temu kok daš za dariv sam k veš da pač dala si tok zato k ti ta oseba res velik pomen pa k veš da si neki želi pa to kupš pa čeprov daš mal več... sj men ni problem dt dnarja... sam pol k ti za nazaj pa pač kupjo neki k pač sam zato da kupjo pa itak da pol mal razmišlaš a j res da ti nim pomenš kokr one teb...
drgač pa sj jst sm taka da sm happy če so pač moje kolegice happy pa tud dostkrat jim kšno malenkost prnesem brez da b prčakvala da bojo še one men kj sam pač zato k vem da jih bom s tem u dobro volo spravla... men je ful lepo da tko pokažeš naklonjenost s kšnimi malenkostmi tud kdr je navadn dan...pač iz tega navadnga dneva lah enmu nardiš posebnga ...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ok, pol sva pa na isti strani :)
Uporabniški avatar
SpiCy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: SpaCe

Neprebrana objava Napisal/-a SpiCy »

pr men ni da pozabijo...mam tok zanimiv datum da se ga skoraj vsi zapomnijo...ja in pol vsi a boš kj praznovala, kšna žurkaaa, uuu zdej boš pa že tok pa tok stara,...darila pa ne.sam men ni tok za dariu,bolj zato da se spomnejo na b.day pa seveda ČESTITAJO ne sam kdaj ga bomo pil SEVEDA na moj račun AN :!:

in mam primer zdej že 2 let zapored.jz kolegici dam kšno malenkost ko pridem z morja(polet ma pač b.day) ko nastopi moj b.day to zgleda tako" jz mam zate dariiuuu ga dobiš ju3 al pa ko se naslednič vidva"...naslednič..."aaa pozabla sm neki zatee sorii dobiššš"...naslednič "kako si a gremo kj vn ta tedn..bla bla bla" do naslednga leta ni ne duha ne sluha o obljubljenmu darilu...

:schaf:
_- I don`t play your rules I make my own -_
Uporabniški avatar
jessyca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a jessyca »

Yeah, tut men se to dogaja...Na sceno:sory zdele sm čist brez keša, sj ti bom kupla neki lepga k bom mela... Mhm...!
No pa sej nima veze za darilo, važno da se spomnejo.
Poleg tega pa ne glede na to a mi bojo prjatlce dale kej za rojstni dan al pa ne, jim bom jaz VEDNO neki podarila. Vsaj tistim ki mi dost pomenjo.. Taka pač sm..jebiga
~poskrbi, da dobiš tisto, kar imaš rad, drugače boš prisiljen imeti rad tisto, kar boš dobil~
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

SpiCy napisal/-a:pr men ni da pozabijo...mam tok zanimiv datum da se ga skoraj vsi zapomnijo...ja in pol vsi a boš kj praznovala, kšna žurkaaa, uuu zdej boš pa že tok pa tok stara,...darila pa ne.sam men ni tok za dariu,bolj zato da se spomnejo na b.day pa seveda ČESTITAJO ne sam kdaj ga bomo pil SEVEDA na moj račun AN :!:

te so najbolše ja :roll:
ko meni ena pošlje sms: vse najboljše, kdaj častiš, so mi šle kar dlake pokonc.Haloo :roll: itak, rojstni dan imam samo zato da častim, da boste zastonj pili in jedli, iz vaše strani pa nobenga odziva, med drugim, pa oste rojstni dan ko ga boste vi imele, meni še potuhnjeno skrile, da noute plačevale zame..ja seveda :lach: malo morgen.ma tud centa takim ne namenim, ma nč!
in še ena zanimiva izpred mesca nazaj..kolegica ima rojstni dan, prej govori, da bomo šli na kavice in tko in potem me niti ne povabi na žurkico ki jo je imela doma in me kliče,če ji posodim moj prenosni radio.haha, tale je bla dobra :lach: seveda ji ga nisem.
skratka jst sm s temi rojstnimi dnevi in darila opravila.Če komu kupim kaj, so to samo domači in moj fant, ostalih pa kratkomalo ne jebem.
škoda denarja in živcev za take avše avšaste :)
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

SpiCy napisal/-a:pr men ni da pozabijo...mam tok zanimiv datum da se ga skoraj vsi zapomnijo...ja in pol vsi a boš kj praznovala, kšna žurkaaa, uuu zdej boš pa že tok pa tok stara,...darila pa ne.sam men ni tok za dariu,bolj zato da se spomnejo na b.day pa seveda ČESTITAJO ne sam kdaj ga bomo pil SEVEDA na moj račun AN :!:

lol poznam to ja.. lansko leto za rojstni dan, sta me klicala dva kolega k jih nism slišala ali vidla že kar lep cajt, pol sta pa slišala, da praznujem, nista mela kaj počet in sta pač klicala če lahko prideta..
če bi vsaj po pravic povedala, bi še šlo.. je biu pa telefonski klic res un hinavski.. joj zanč sm te vidu si se pobarvala, kok ti paše.. aja rojstni dan praznuješ dons.. a res? :D ne me je*at.. reci nimam kej za delat a uhka pridem.. (eni misljo da znajo obračat folk :D )
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

In sta prišla?
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

metuljčica* napisal/-a:In sta prišla?

ne :) sm povedala, da nas je že dovolj :D nevem.. mi je hinavsko do konca.. povej tako kot je, da si zvedu da mam žur, pa če lahko prideš.. bi še rekla ah dej, prid enega spit ane.. sej je blo dovolj pjače, sam s takim forami pa hvala lepa :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

moram rečt, da imate ene res obupne prijatelje. mene pa vsako leto sproti preseneti, da se folk kljub temu, da sem se rodila sredi poletja, še vedno spomni name. darilo pa res ponavadi dobim z zamudo, ker še denar pobirajo pa se odločajo, kaj sploh kupit. :)
mi je šlo pa včasih ful na živce, da mi je moj "highschool sweethart" vedno 3 dni prepozno sms poslal. ampak zdej sem že navajena.
Odgovori